Αλλαγή Οθόνης ΟΕΜ A+ Huawei P20 Pro

Τιμή χωρίς ΦΠΑ -

Τιμή με ΦΠΑ -

Χρόνος Επισκευής
Εντός ημέρας

Εγγύηση επισκευής
-

Το Huawei P20 Pro είναι ένα εντυπωσιακό smartphone που σας έχει συντροφεύσει σε αμέτρητες στιγμές. Όμως, εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την οθόνη σας, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε! Είμαστε εδώ για να φροντίσουμε το αγαπημένο σας κινητό με επαγγελματισμό και προσοχή στη λεπτομέρεια.

Αντικατάσταση Οθόνης ΟΕΜ A+ Huawei P20 Pro

Με την υπηρεσία αλλαγής Οθόνης ΟΕΜ A+ για το Huawei P20 Pro, θα ανακτήσετε την ζωντανή και κρυστάλλινη εικόνα που λατρεύετε, ενώ η οθόνη σας θα λειτουργεί αψογα όπως την πρώτη μέρα.

Οι έμπειροι τεχνικοί μας θα αντικαταστήσουν την οθόνη του Huawei P20 Pro σας με μια ολοκαίνουργια, πρωτοποριακή οθόνη ΟΕΜ A+ που εγγυάται αξιοπιστία και αντοχή στον χρόνο.

Δείτε τα χρώματα να ξεχωρίζουν και να ζωντανεύουν, ανακαλύψτε την απόλαυση των παιχνιδιών και των βίντεο με κορυφαία απόδοση και διαύγεια.

Επιστρέψτε στην ευκολία και την ευχρηστία του Huawei P20 Pro σας και απολαύστε την άνετη χρήση κάθε στιγμή της ημέρας.

Επωφεληθείτε τώρα από την ειδική προσφορά μας για αλλαγή Οθόνης ΟΕΜ A+ Huawei P20 Pro. Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε το ραντεβού σας και να εμπιστευτείτε το κινητό σας στα έμπειρα χέρια της ομάδας μας.

Είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εξυπηρέτηση και να διασφαλίσουμε την απόλυτη ικανοποίησή σας! Αναζωογονήστε το Huawei P20 Pro σας και απολαύστε ξανά την απόλυτη εμπειρία smartphone.

Υποστήριξη μέσω Email

Απαντάμε συνήθως εντός 24 ωρών
info@pcsupports.gr

Εξυπηρέτηση πελατών

Μίλησε με την εξυπηρέτηση πελατών
+30 211 800 1702

Live Chat

Μίλησε τώρα στο chat με έναν τεχνικό
Ξεκίνα την συνομιλία