Επισκευή Πλήκτρου on/off

iPhone 11 Pro

Τιμή χωρίς ΦΠΑ 48,38 €

Τιμή με ΦΠΑ 60,00 €

Χρόνος Επισκευής
Εντός ημέρας

Εγγύηση επισκευής
-

Επισκευή Πλήκτρου ενεργοποιήσης/απεργοποίησης iPhone 11 Pro με αμεσότητα

Το πλήκτρο ενεργοποίησης/απενεργοποίησης είναι ένα από τα πιο βασικά χαρακτηριστικά οποιουδήποτε smartphone και το iPhone 11 Pro δεν αποτελεί εξαίρεση. Επιτρέπει στους χρήστες να ενεργοποιούν και να απενεργοποιούν τη συσκευή τους, καθώς και να κλειδώνουν και να ξεκλειδώνουν την οθόνη. 

Ωστόσο, όπως κάθε άλλο κουμπί ή δυνατότητα, μπορεί να καταστραφεί ή να μην ανταποκρίνεται με την πάροδο του χρόνου λόγω φθοράς ή τυχαίας βλάβης. Ευτυχώς, δεν χρειάζεται να αντικαταστήσετε ολόκληρο το τηλέφωνό σας εάν συμβεί αυτό. Αντίθετα, μπορείτε να επιλέξετε μια επισκευή κλειδιού ενεργοποίησης/απενεργοποίησης.

Όταν πρόκειται για την επισκευή του πλήκτρου ενεργοποίησης/απενεργοποίησης του iPhone σας, είναι σημαντικό να επιλέξετε έναν αξιόπιστο πάροχο υπηρεσιών που έχει εμπειρία στην εργασία με iPhone. Ένας πιστοποιημένος τεχνικός θα διαγνώσει πρώτα το πρόβλημα πριν προτείνει μια πορεία δράσης που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Όταν το κλειδί ενεργοποίησης/απενεργοποίησης του iPhone 11 Pro σας αρχίσει να δυσλειτουργεί, μπορεί να είναι μια απογοητευτική εμπειρία. Το να μην μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε το τηλέφωνό σας όπως χρειάζεται, μπορεί να επηρεάσει την καθημερινότητά σας και να προκαλέσει πολύ άγχος. Ευτυχώς, υπάρχουν διαθέσιμες λύσεις που μπορούν να σας βοηθήσουν να επιδιορθώσετε αυτό το πρόβλημα σε ελάχιστο χρόνο.

Το πρώτο βήμα είναι να προσδιοριστεί η ακριβής αιτία του προβλήματος. Θα μπορούσε να είναι πρόβλημα λογισμικού, όπως σφάλμα ή σφάλμα ή μπορεί να οφείλεται σε φυσική βλάβη. Εάν υποψιάζεστε σωματική βλάβη, μεταφέρετε το τηλέφωνό σας σε ένα αξιόπιστο συνεργείο στην Αθήνα για έλεγχο και διάγνωση.

Μόλις εντοπιστεί το πρόβλημα, ένας έμπειρος τεχνικός θα ξέρει πώς να το επιλύσει καλύτερα. Ανάλογα με τη σοβαρότητα του προβλήματος, μπορεί να χρειαστεί να αντικαταστήσουν ορισμένα εξαρτήματα ή εξαρτήματα του τηλεφώνου. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορεί επίσης να προτείνουν την ενημέρωση του λογισμικού του iPhone σας ή την πλήρη επαναφορά του από την αρχή.

Έχεις πρόβλημα με το iPhone σου;

Συμπληρώστε την φόρμα και σύντομα ένας εκπρόσωπος από την τεχνική ομάδα θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας​

Υποστήριξη μέσω Email

Απαντάμε συνήθως εντός 24 ωρών
info@pcsupports.gr

Εξυπηρέτηση πελατών

Μίλησε με την εξυπηρέτηση πελατών
+30 211 800 1702

Live Chat

Μίλησε τώρα στο chat με έναν τεχνικό
Ξεκίνα την συνομιλία