Επισκευή Υπολογιστών

Μεταφορά Δεδομένων

 

 Αν θέλετε να μεταφέρετε τα δεδομένα σας από τον παλιό σας σκληρό δίσκο στον καινούργιο σας ή αν απλά θέλετε να «σώσετε» τα αρχεία σας πριν από μία εγκατάσταση Windows για να μην τα χάσετε, τότε η PC Supports και οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί της μπορούν να σας μεταφέρουν τα προσωπικά σας δεδομένα και να δημιουργήσουν αντίγραφα ασφαλείας σε νέο δίσκο εξωτερικό ή εσωτερικό ή σε οπτικές συσκευές (CD, DVD, Blue Ray).

 Σε αντίθετη περίπτωση, που ο σκληρός σας δίσκος έχει πρόβλημα και δεν είναι δυνατόν να μεταφερθούν τα δεδομένα σας, είτε επειδή ο δίσκος είναι προβληματικός (χτυπημένη κεφαλή) είτε βλάβη στην πλακέτα, η PC Supports και οι τεχνικοί της προβαίνουν σε επισκευή του δίσκου για την ανάκτηση δεδομένων. Λόγω της πολυετής εμπειρίας μας στο χώρο των υπολογιστών, έχουμε ένα μεγάλο ποσοστό επιτυχίας στην ανάκτηση δεδομένων. Οι τεχνικοί μας σε κάθε περίπτωση σας ενημερώνουν για τις ενέργειές τους και το κόστος αυτών.

Για κάθε σας απορία ή διευκρίνιση οι τεχνικοί μας είναι πάντα στην διάθεσή σας στο τηλέφωνο 2118001702. Παρακαλώ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

Τιμή:
19€
Χρόνος επισκευής:
1-3 Μέρες
Πανελλαδικά:
Ναι
  Στις τιμές περιλαμβάνεται το ΦΠΑ  

 Η Pc supports ιδρύθηκε τον Ιούνιο 2011 στην περιοχή του Αλίμου με πρωταρχικό στόχο την παροχή υπηρεσιών σε υπολογιστές, laptops, κινητά τηλέφωνα και iPhone. Η ομάδα μας διαθέτει εξειδικευμένη κατάρτιση στο αντικείμενο και η πολυετή εμπειρία μας στο χώρο της επισκευής των ηλεκτρονικών υπολογιστών

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα 09:00-21:00
Τρίτη 09:00-21:00
Τετάρτη 09:00-21:00
Πέμπτη 09:00-21:00
Παρασκευή    09:00-21:00
Σάββατο 09:00 - 16:00
Κυριακή ΚΛΕΙΣΤΑ