Η Microsoft τερματίζει την δωρεάν υποστηρίξη των Windows 7

Written by 
Published in Λογισμικό
Rate this item
(0 votes)

Κάθε έκδοση Windows εχει ένα κύκλο ζωής. Ο κύκλος ζωής των Windows ξεκινάει από την ημέρα που κυκλοφορούν και τελειώνει όταν τερματίζεται η υποστηριξή του απο την ίδια την Microsoft.

Το τέλος υποστήριξης αναφέρεται στην ημερομηνία κατά την οποία η Microsoft δεν παρέχει πλέον αυτόματες διορθώσεις, ενημερώσεις, ή online τεχνική βοήθεια. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή για να βεβαιωθείτε ότι έχετε το πιο πρόσφατο διαθέσιμο πακέτο ενημέρωσης ή υπηρεσία εγκατεστημένη. Χωρίς την υποστήριξη της Microsoft, δεν θα λαμβάνετε πλέον ενημερωμένες εκδόσεις ασφαλείας που μπορούν να βοηθήσουν στην προστασία του υπολογιστή σας από επιβλαβείς ιούς, spyware ή καποίο άλλο κακόβουλο λογισμικό που μπορεί να κλέψει τα προσωπικά σας στοιχεία. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το κύκλου ζωής υποστήριξης της Microsoft . Σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε τα Windows 7 δεν πρέπει να ανησυχείτε καθώς έχει λήξει η βασική υποστήριξη. Τα Windows 7 εκτείνουν την εκτεταμένη υποστήριξη μέχρι της 14 Ιανουαρίου 2020, όπου θα μπορέιτε να κατεβάζεται διάφορες διορθώσεις και ενημερώσεις μέσω του Windows Update. Τα Windows 7 θα εξακολουθούν να παραμένουν στην αγορά καθώς οι κατασκευαστές υπολογιστών προσφέρουν άκομα και σήμερα συστήματα με Windows 7.

Super User

Technology Always Win

Login to post comments

 Η Pc supports ιδρύθηκε τον Ιούνιο 2011 στην περιοχή του Αλίμου με πρωταρχικό στόχο την παροχή υπηρεσιών σε υπολογιστές, laptops, κινητά τηλέφωνα και iPhone. Η ομάδα μας διαθέτει εξειδικευμένη κατάρτιση στο αντικείμενο και η πολυετή εμπειρία μας στο χώρο της επισκευής των ηλεκτρονικών υπολογιστών

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα 09:00-21:00
Τρίτη 09:00-21:00
Τετάρτη 09:00-21:00
Πέμπτη 09:00-21:00
Παρασκευή    09:00-21:00
Σάββατο 09:00 - 16:00
Κυριακή ΚΛΕΙΣΤΑ