Ξεκλειδώνοντας AR/VR εμπειρίες με τις Tango εφαρμογές του Lenovo Phab 2 Pro!

Written by 
Published in Lenovo
Rate this item
(0 votes)
 Το Lenovo Phab 2 Pro, το πρώτο smartphone με την τεχνολογία Tango παγκοσμίως, είναι πλέον διαθέσιμο στην αγορά, αποκαλύπτοντας

μοναδικές AR εμπειρίες για τους χρήστες smartphone σε όλο τον κόσμο.

 
 

Το Lenovo Phab 2 Pro ως η απόλυτη smartphone συσκευή για όλους τους Tango app developers προσφέρει την απόλυτη εμπειρία χρήσης Tango, μέσα από μια σειρά νέων Tango app που παρουσιάστηκαν και στο πλαίσιο της CES 2017.

Για να υποστηρίζει την λειτουργία Tango, το Lenovo Phab 2 Pro είναι εξοπλισμένο με ένα σύνολο από αισθητήρες που «αιχμαλωτίζουν» 250.000 μετρήσεις το δευτερόλεπτο, με διαδικασία επεξεργασίας πληροφοριών μέσα από motion tracking, area learning και depth sensing.

 

 

 

Τα app που χρησιμοποιούν αυτή την τεχνολογία, διευρύνουν τις AR/VR εμπειρίες στις αγορές, τα παιχνίδια, τη διακόσμηση εσωτερικών χώρων και την εκπαίδευση. Σε αυτές τις εφαρμογές περιλαμβάνονται app όπως τα iStaging, Matterport και Hot Wheels Track Builder. Διακόσμησε και χαρτογράφησε τον προσωπικό σου χώρο, κινηματογράφησε τον εαυτό σου με ολογράμματα ή μεταμόρφωσε το σπίτι σου σε ένα ψηφιακό χώρο για παιχνίδι.Η Lenovo έχει επικεντρωθεί στο Android και Chrome περιβάλλον, με το επιτυχημένο λανσάρισμα των Lenovo Yoga Book και Lenovo Phab 2 Pro μέσα στο 2016. Η εταιρεία θα συνεχίσει να εστιάζει σε προϊόντα όπως το Yoga Book, τα Chromebooks και οι συσκευές που υποστηρίζουν Tango και AR/VR Τεχνολογία και στο άμεσο μέλλον, περιμένοντας περισσότερες εκπλήξεις.

Read 439 times Last modified on %PM, %06 %573 %2017 %14:%Feb
Super User

Technology Always Win

Login to post comments

 Η Pc supports ιδρύθηκε τον Ιούνιο 2011 στην περιοχή του Αλίμου με πρωταρχικό στόχο την παροχή υπηρεσιών σε υπολογιστές, laptops, κινητά τηλέφωνα και iPhone. Η ομάδα μας διαθέτει εξειδικευμένη κατάρτιση στο αντικείμενο και η πολυετή εμπειρία μας στο χώρο της επισκευής των ηλεκτρονικών υπολογιστών

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα 09:00-21:00
Τρίτη 09:00-21:00
Τετάρτη 09:00-21:00
Πέμπτη 09:00-21:00
Παρασκευή    09:00-21:00
Σάββατο 09:00 - 16:00
Κυριακή ΚΛΕΙΣΤΑ