Επισκευή Apple

Αναβάθμιση σκληρού δίσκου

 

 Χρειάζεστε μεγαλύτερη χωρητικότητα στο αγαπημένο σας iMac; Μήπως ο παλιός σκληρός σας δίσκος δεν λειτουργεί ή απλά θέλετε να τον βελτιώσετε; Η PC Supports και οι εξειδικευμένοι στην επισκευή των Apple επισκευών τεχνικοί της μπορούν να σας αντικαταστίσουν τον παλιό σκληρό σας δίσκο με νέο μεγαλύτερης χωρητικότητας στο iMac σας γρήγορα και οικονομικά. Οι τεχνικοί μας μπορούν ακόμα να σας μεταφέρουν τα αρχεία από τον παλιό σας δίσκο στον καινούργιο και έτσι το αγαπημένο σας iMac να παραμείνει ίδιο και με πιο πολύ χωρητικότητα. Η διαδικασία αυτή γίνετε αυθημερόν.

 Η εταιρεία μας δεν απευθύνεται μόνο στους κατοίκους της Αττικής αλλά και πανελλαδικά. Αν λοιπόν δεν βρίσκεστε εντός Αττικής και το αγαπημένο σας iMac δεν λειτουργεί σωστά, μπορείτε να μας το αποστείλετε ΔΩΡΕΑΝ μέσω των ΕΛΤΑ Courier για επιδιόρθωση και να σας το επιστρέψουμε εντός 3 εργάσιμων μερών.

 

Για κάθε σας απορία ή διευκρίνιση οι τεχνικοί μας είναι πάντα στην διάθεσή σας στο τηλέφωνο 2118001702. Παρακαλώ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

Τιμή:
30€
Χρόνος επισκευής:
ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ
Πανελλαδικά:
Ναι
  Στις τιμές περιλαμβάνεται το ΦΠΑ  

 Η Pc supports ιδρύθηκε τον Ιούνιο 2011 στην περιοχή του Αλίμου με πρωταρχικό στόχο την παροχή υπηρεσιών σε υπολογιστές, laptops, κινητά τηλέφωνα και iPhone. Η ομάδα μας διαθέτει εξειδικευμένη κατάρτιση στο αντικείμενο και η πολυετή εμπειρία μας στο χώρο της επισκευής των ηλεκτρονικών υπολογιστών

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα 09:00-21:00
Τρίτη 09:00-21:00
Τετάρτη 09:00-21:00
Πέμπτη 09:00-21:00
Παρασκευή    09:00-21:00
Σάββατο 09:00 - 16:00
Κυριακή ΚΛΕΙΣΤΑ