Επισκευή Apple

Επισκευή MacBook

 

 H PC Supports σας παρουσιάζει την κατηγορία επισκευής και αναβάθμισης του MacBook στην οποία οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί της μπορούν να επισκευάσουν σχεδόν όλα τα τμήματα του MacBook υπολογιστή σας. Μένοντας πιστοί στο στόχο μας, να προσφέρουμε ποιοτικές επισκευές με το χαμηλότερο κόστος στην αγορά, οι τεχνικοί μας σας επιδιορθώνουν ότι χρειάζεται κάθε φορά, είτε είναι σε επίπεδο λογισμικού είτε σε υλικού. Ακόμα, μπορούμε να σας αναβαθμίσουμε την μνήμη και τον σκληρό σας δίσκο για να είναι ακόμα πιο γρήγορο και με μεγαλύτερη χωριτηκότητα το αγαπημένο σας MacBook.

 Η εταιρεία μας δεν απευθύνεται μόνο στους κατοίκους της Αττικής αλλά και πανελλαδικά. Αν λοιπόν δεν βρίσκεστε εντός Αττικής και το MacBook σας δεν λειτουργεί σωστά, μπορείτε να μας τον αποστείλετε ΔΩΡΕΑΝ μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής για επιδιόρθωση και να σας το επιστρέψουμε εντός 3 εργάσιμων ημερών.

 Για κάθε σας απορία ή διευκρίνιση οι τεχνικοί μας είναι πάντα στην διάθεσή σας στο τηλέφωνο 2118001702. Παρακαλώ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

Γρήγορα

Άμεσες επισκευές.

Επαγγελματικά

Εξειδικευμένοι τεχνικοί της PCSupports

Εγγυημένα

Μέχρι και 3 χρόνια στις επισκευές

Φιλικά

Νο1 στην εξυπηρέτηση πελατών

 Η Pc supports ιδρύθηκε τον Ιούνιο 2011 στην περιοχή του Αλίμου με πρωταρχικό στόχο την παροχή υπηρεσιών σε υπολογιστές, laptops, κινητά τηλέφωνα και iPhone. Η ομάδα μας διαθέτει εξειδικευμένη κατάρτιση στο αντικείμενο και η πολυετή εμπειρία μας στο χώρο της επισκευής των ηλεκτρονικών υπολογιστών

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα 09:00-21:00
Τρίτη 09:00-21:00
Τετάρτη 09:00-21:00
Πέμπτη 09:00-21:00
Παρασκευή    09:00-21:00
Σάββατο 09:00 - 16:00
Κυριακή ΚΛΕΙΣΤΑ