Επισκευή Laptop

Επισκευή Laptop

   Η PC Supports και οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί της κατανοώντας την σχέση σας με την τεχνολογία και ιδιαίτερα με τον φορητό σας υπολογιστή, που τον χρησιμοποιείτε είτε για διασκέδαση ή για την εργασία σας, σας προσφέρουν άμεση επισκευή σε οποιοδήποτε πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε. Συνδυάζοντας πάντα την υψηλή ποιότητα στις πιο συμφέρουσες τιμές πανελλαδικά!!

  Και επειδή η PC Supports δεν σταματάει να παρέχει τις υπηρεσίες της στα όρια της Αττικής, συνεργαζόμενη με την μεγαλύτερη και ασφαλέστερη μεταφορική εταιρεία Γενική Ταχυδρομική μπορεί να σας επιδιορθώσει το laptop σας μέσω ΔΩΡΕΑΝ αποστολής του σε εμάς. Λαμβάνοντας το προβληματικό σας laptop ο τεχνικός μας προβαίνει σε έλεγχο, σας ενημερώνει για το κόστος της επιδιόρθωσης και σας το επιστρέφουμε άμεσα διορθωμένο ανεξάρτητα με το πού βρίσκεστε στην Ελλάδα.

Για κάθε σας απορία ή διευκρίνιση οι τεχνικοί μας είναι πάντα στην διάθεσή σας στο τηλέφωνο 2118001702. Παρακαλώ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

 

Γρήγορα

Άμεσες επισκευές.

Επαγγελματικά

Εξειδικευμένοι τεχνικοί της PCSupports

Εγγυημένα

Μέχρι και 3 χρόνια στις επισκευές

Φιλικά

Νο1 στην εξυπηρέτηση πελατών

  • Default
  • Title
  • Date
  • Random

 Η Pc supports ιδρύθηκε τον Ιούνιο 2011 στην περιοχή του Αλίμου με πρωταρχικό στόχο την παροχή υπηρεσιών σε υπολογιστές, laptops, κινητά τηλέφωνα και iPhone. Η ομάδα μας διαθέτει εξειδικευμένη κατάρτιση στο αντικείμενο και η πολυετή εμπειρία μας στο χώρο της επισκευής των ηλεκτρονικών υπολογιστών

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα 09:00-21:00
Τρίτη 09:00-21:00
Τετάρτη 09:00-21:00
Πέμπτη 09:00-21:00
Παρασκευή    09:00-21:00
Σάββατο 09:00 - 16:00
Κυριακή ΚΛΕΙΣΤΑ