Επισκευή Υπολογιστών

Επισκευή Η/Υ

Οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές σήμερα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας για την επικοινωνία, την εργασία αλλά ακόμα και για την διασκέδασή μας. Η ομάδα της PC Supports είναι δίπλα σας με άριστα καταρτισμένους τεχνικούς ώστε να σας βοηθήσουν στη άμεση επισκευή οποιουδήποτε προβλήματος αντιμετωπίζεται με τον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή.

Στόχος της PC Supports είναι να αποκαταστήσει την βλάβη του υπάρχοντος υπολογιστή σας με όσο το δυνατόν λιγότερο κόστος και όχι να σας βάλει σε επιπλέον έξοδα με την αγορά ενός νέου. Χρησιμοποιώντας επαγγελματικά προγράμματα ενημερώνουμε το λογισμικό σας, ανιχνεύουμε και απομακρύνουμε ιούς έτσι ώστε ο υπολογιστής σας να λειτουργεί σαν καινούργιος.

Η εταιρεία μας δεν απευθύνεται μόνο στους κατοίκους της Αττικής αλλά και πανελλαδικά. Αν λοιπόν δεν βρίσκεστε εντός Αττικής και ο υπολογιστής σας δεν λειτουργεί σωστά, μπορείτε να μας τον αποστείλετε ΔΩΡΕΑΝ μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής για επιδιόρθωση και να σας τον επιστρέψουμε εντός 3 εργάσιμων ημερών.

Για κάθε σας απορία ή διευκρίνιση οι τεχνικοί μας είναι πάντα στην διάθεσή σας στο τηλέφωνο 2118001702. Παρακαλώ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

 

Γρήγορα

Άμεσες επισκευές.

Επαγγελματικά

Εξειδικευμένοι τεχνικοί της PCSupports

Εγγυημένα

Μέχρι και 3 χρόνια στις επισκευές

Φιλικά

Νο1 στην εξυπηρέτηση πελατών

 Η Pc supports ιδρύθηκε τον Ιούνιο 2011 στην περιοχή του Αλίμου με πρωταρχικό στόχο την παροχή υπηρεσιών σε υπολογιστές, laptops, κινητά τηλέφωνα και iPhone. Η ομάδα μας διαθέτει εξειδικευμένη κατάρτιση στο αντικείμενο και η πολυετή εμπειρία μας στο χώρο της επισκευής των ηλεκτρονικών υπολογιστών

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα 09:00-21:00
Τρίτη 09:00-21:00
Τετάρτη 09:00-21:00
Πέμπτη 09:00-21:00
Παρασκευή    09:00-21:00
Σάββατο 09:00 - 16:00
Κυριακή ΚΛΕΙΣΤΑ