Επισκευή Υπολογιστών

Εγκατάσταση Antivirus

 

 Από την ώρα που μπήκε στην καθημερινότητά μας το internet, την ίδια ακριβώς στιγμή κατασκευάστηκαν κακόβουλα προγράμματα και ιοί που έχουν ως αποτέλεσμα την διαγραφή δεδομένων, την δυσλειτουργία του ηλεκτρονικού υπολογιστή και σε χειρότερες περιπτώσεις την ολοκληρωτική βλάβη αυτού. Η PC Supports και οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί της αφού προβούν στον εξονυχιστικό τεχνικό έλεγχο του υπολογιστή σας, σας προτείνουν το κατάλληλο λογισμικό πρόγραμμα είτε Antivirus ή Internet Security ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη.

 Η PC Supports και οι τεχνικοί της σας εγκαθιστούν το λογισμικό προστασίας ιών, γίνονται οι κατάλληλες ρυθμίσεις που χρειάζονται για να προστατεύεται επαρκώς ο υπολογιστής σας και τέλος σας ρυθμίζουν τις ενημερώσεις του προγράμματος για να είστε πάντα ασφαλείς κατά την περιήγηση σας στο internet.

 Για κάθε σας απορία ή διευκρίνιση οι τεχνικοί μας είναι πάντα στην διάθεσή σας στο τηλέφωνο 2118001702. Παρακαλώ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

*Στην τιμή ΔΕΝ περιλαμβάνεται η αγορά του λογισμικού προστασίας.

 

Τιμή:
10€
Χρόνος επισκευής:
1-3 Μέρες
Πανελλαδικά:
Ναι
  Στις τιμές περιλαμβάνεται το ΦΠΑ  

 Η Pc supports ιδρύθηκε τον Ιούνιο 2011 στην περιοχή του Αλίμου με πρωταρχικό στόχο την παροχή υπηρεσιών σε υπολογιστές, laptops, κινητά τηλέφωνα και iPhone. Η ομάδα μας διαθέτει εξειδικευμένη κατάρτιση στο αντικείμενο και η πολυετή εμπειρία μας στο χώρο της επισκευής των ηλεκτρονικών υπολογιστών

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα 09:00-21:00
Τρίτη 09:00-21:00
Τετάρτη 09:00-21:00
Πέμπτη 09:00-21:00
Παρασκευή    09:00-21:00
Σάββατο 09:00 - 16:00
Κυριακή ΚΛΕΙΣΤΑ