Καθαρισμός υπολογιστή

 

 Ο υπολογιστής σας όπως και το κάθε ηλεκτρονικό εξάρτημα χρειάζεται εσωτερικά να είναι καθαρό για να δουλεύουν σωστά τα συστήματα ψύξης που ορίζει ο κατασκευαστής. Η σκόνη και η υγρασία που υπάρχει στην ατμόσφαιρα είναι ο χειρότερος εχθρός όλων των ηλεκτρονικών εξαρτημάτων, όπου δεν γίνεται σωστή ψύξη της πλακέτας έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα θερμοκρασίας. Κατά συνέπεια είναι να δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα στην λειτουργία του υπολογιστή σας.

 Η PC Supports και οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί της θα προβούν σε εσωτερικό καθαρισμό του υπολογιστή ή του laptop σας. Ο καθαρισμός περιλαμβάνει την αποσυναρμολόγηση όλου του μηχανήματος και την καθαριότητα όλων των εξαρτημάτων, όπως καθαρισμός τροφοδοτικού, ανεμιστηράκια με χρήση ειδικών καθαριστικών, εσωτερικός καθαρισμός του κουτιού για απομάκρυνση σκόνης και τέλος τοποθέτηση ειδικής θερμοαγώγιμης πάστας μεταξύ του chips και της ψύχτρας σε επεξεργαστή και κάρτα γραφικών, με αυτό τον τρόπο έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ψύξης.

Για κάθε σας απορία ή διευκρίνιση οι τεχνικοί μας είναι πάντα στην διάθεσή σας στο τηλέφωνο 2118001702. Παρακαλώ μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

 

Τιμή:
15€
Χρόνος επισκευής:
1-3 Μέρες
Πανελλαδικά:
Ναι
  Στις τιμές περιλαμβάνεται το ΦΠΑ  

 Η Pc supports ιδρύθηκε τον Ιούνιο 2011 στην περιοχή του Αλίμου με πρωταρχικό στόχο την παροχή υπηρεσιών σε υπολογιστές, laptops, κινητά τηλέφωνα και iPhone. Η ομάδα μας διαθέτει εξειδικευμένη κατάρτιση στο αντικείμενο και η πολυετή εμπειρία μας στο χώρο της επισκευής των ηλεκτρονικών υπολογιστών

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα 09:00-21:00
Τρίτη 09:00-21:00
Τετάρτη 09:00-21:00
Πέμπτη 09:00-21:00
Παρασκευή    09:00-21:00
Σάββατο 09:00 - 16:00
Κυριακή ΚΛΕΙΣΤΑ