Επισκευή Κινητων

Επισκευή Κινητών

Η PC Supports δραστηριοποιείτε και στον τομέα της επισκευής κινητών τηλεφώνων επισκευάζοντας όλα τα smartphones που κυκλοφορούν στην αγορά. Χάρη στην εμπειρία και την τεχνογνωσία μας στον χώρο της πληροφορικής, αναλαμβάνουμε την επιδιόρθωση και την αντικατάσταση σχεδόν όλων των τμημάτων των smartphones.

Οι περισσότερες επισκευές πραγματοποιούνται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με τη διαθεσιμότητα των ανταλλακτικών. Γνωρίζοντας καλά την ποιότητα των ανταλλακτικών που χρησιμοποιούμε προσφέρουμε εγγύηση σε όλες για όλα μας τα ανταλλακτικά και τις επισκευές μας.

Η εταιρεία μας δεν απευθύνεται μόνο στους κατοίκους της Αττικής αλλά και πανελλαδικά. Αν λοιπόν δεν βρίσκεστε εντός Αττικής και στο αγαπημένο σας Samsung δεν λειτουργεί σωστά, μπορείτε να μας αποστείλετε ΔΩΡΕΑΝ το κινητό σας μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής για επιδιόρθωση και να σας το επιστρέψουμε εντός 3 εργάσιμων μερών.

 

Γρήγορα

Άμεσες επισκευές.

Επαγγελματικά

Εξειδικευμένοι τεχνικοί της PCSupports

Εγγυημένα

Μέχρι και 3 χρόνια στις επισκευές

Φιλικά

Νο1 στην εξυπηρέτηση πελατών

 Η Pc supports ιδρύθηκε τον Ιούνιο 2011 στην περιοχή του Αλίμου με πρωταρχικό στόχο την παροχή υπηρεσιών σε υπολογιστές, laptops, κινητά τηλέφωνα και iPhone. Η ομάδα μας διαθέτει εξειδικευμένη κατάρτιση στο αντικείμενο και η πολυετή εμπειρία μας στο χώρο της επισκευής των ηλεκτρονικών υπολογιστών

Ωράριο Λειτουργίας

Δευτέρα 09:00-21:00
Τρίτη 09:00-21:00
Τετάρτη 09:00-21:00
Πέμπτη 09:00-21:00
Παρασκευή    09:00-21:00
Σάββατο 09:00 - 16:00
Κυριακή ΚΛΕΙΣΤΑ