Χάλασε το πληκτρολόγιο του Laptop

Χάλασε το πληκτρολόγιο του Laptop

Χάλασε το πληκτρολόγιο του Laptop΄΄; Τα πληκτρολόγια των laptop συχνά συγκρατούνται με βίδες, αλλά ορισμένοι φορητοί υπολογιστές έχουν πληκτρολόγια που δεν αφαιρούνται ή συγκρατούνται με κλιπς. Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα με την αποσύνδεση του πληκτρολογίου ενός φορητού υπολογιστή, προσπαθήστε να μάθετε αν αυτό είναι εφικτό πριν το αποσυναρμολογήσετε.

Χάλασε το πληκτρολόγιο του Laptop – Απενεργοποιήστε το μηχάνημα

Βήμα 1: Κλείστε το laptop.

Για να αποφύγετε ζημιές στο φορητό υπολογιστή, είναι καλύτερο να τον απενεργοποιήσετε πριν αφαιρέσετε οποιαδήποτε εξαρτήματα υλικού. Αν δεν είστε σίγουροι για το πώς να απενεργοποιήσετε τον υπολογιστή σας, συμβουλευτείτε το εγχειρίδιο χρήσης του ή αναζητήστε οδηγίες στο διαδίκτυο. Προτείνεται η επισκευή πληκτρολογίου laptop, να πραγματοποιείται από ειδικούς τεχνικούς.

Αποσυνδέστε όλα τα καλώδια τροφοδοσίας και αφαιρέστε την μπαταρία, εάν είναι δυνατόν.

  • Αποσυνδέστε όλα τα καλώδια τροφοδοσίας και αφαιρέστε την μπαταρία, εάν είναι δυνατόν.
  • Εντοπίστε κάθε βίδα στο laptop που ασφαλίζει το πληκτρολόγιο στη θέση του και, στη συνέχεια, αφαιρέστε τις με ένα κατσαβίδι Phillips ή με άλλο τύπο κατσαβιδιού που ταιριάζει στο συγκεκριμένο μοντέλο φορητού υπολογιστή (εάν υπάρχει).
  • Σηκώστε προς τα πάνω και τις δύο πλευρές του πληκτρολογίου για να το χαλαρώσετε από το περίβλημά του και να το αφαιρέσετε εντελώς
Διαβάστε  Desktop ή Laptop; Διαφορές, τι να επιλέξετε σύμφωνα με τις ανάγκες σας

Αναποδογυρίστε το laptop, χρησιμοποιώντας μια πετσέτα για να τον προστατεύσετε από γρατζουνιές.

  • Αναποδογυρίστε το laptop, χρησιμοποιώντας μια πετσέτα για να τον προστατέψετε από γρατζουνιές.
  • Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει τίποτα στο εσωτερικό του φορητού υπολογιστή. Αν δεν είστε σίγουροι πώς να το κάνετε αυτό, ανατρέξτε στο εγχειρίδιο χρήσης ή επικοινωνήστε με την τεχνική υποστήριξη για βοήθεια.
  • Απενεργοποιήστε τον υπολογιστή σας προτού χαλαρώσετε οποιαδήποτε βίδα ή αφαιρέσετε οποιοδήποτε εξάρτημα. Εάν δεν μπορείτε να αφαιρέσετε την μπαταρία, απενεργοποιήστε τον υπολογιστή σας και αφαιρέστε όλες τις πηγές τροφοδοσίας πριν προχωρήσετε στη χαλάρωση οποιωνδήποτε βιδών ή στην αφαίρεση οποιωνδήποτε εξαρτημάτων του φορητού υπολογιστή σας

Αφαιρέστε τυχόν βίδες που συγκρατούν το πληκτρολόγιο στη θέση του.

Για να αφαιρέσετε το πληκτρολόγιο, πρέπει συνήθως να αφαιρέσετε μερικές βίδες. Μπορεί επίσης να χρειαστεί να αποσπάσετε μια μεταλλική λωρίδα ή ένα πλαστικό κλιπ. Αν είστε τυχεροί, το πληκτρολόγιο του φορητού σας υπολογιστή συγκρατείται στη θέση του με ένα ελαστικό παρέμβυσμα που μπορεί να τραβηχτεί από κάτω του. Αν είστε σίγουροι ότι Χάλασε το πληκτρολόγιο του Laptop, τότε καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες.

Βγάλτε τη μεταλλική λωρίδα που συγκρατεί το πληκτρολόγιο προς τα κάτω (αυτή βρίσκεται συνήθως προς το ένα άκρο του πληκτρολογίου).

Τραβήξτε τη μεταλλική λωρίδα που συγκρατεί το πληκτρολόγιο προς τα κάτω (συνήθως βρίσκεται προς τη μία άκρη του πληκτρολογίου). Αν δεν έχετε μεταλλική λωρίδα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μαχαίρι βουτύρου για να τη χαλαρώσετε. Προσέξτε να μην γρατζουνίσετε ή καταστρέψετε άλλα μέρη του φορητού σας υπολογιστή όταν κάνετε αυτό το βήμα! Η επισκευή laptop, είναι μια πολύπλοκη διαδικασία, γι αυτό και ο τεχνικός της PC Supports θα σας δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Διαβάστε  Το νέο Samsung Galaxy S20 FE κάτω από τα 700€

Χαλαρώστε το πληκτρολόγιο του laptop

Χάλασε το πληκτρολόγιο του Laptop΄; Για να χαλαρώσετε το πληκτρολόγιο του laptop, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Κλείστε τον υπολογιστή και αποσυνδέστε όλα τα καλώδια τροφοδοσίας. Εάν είναι δυνατόν, αφαιρέστε και την μπαταρία. Αναποδογυρίστε το φορητό υπολογιστή σας έτσι ώστε να είναι στραμμένος προς τα πάνω και χρησιμοποιήστε μια πετσέτα για να τον προστατέψετε από γρατζουνιές.
  • Αφαιρέστε τυχόν βίδες που το συγκρατούν χρησιμοποιώντας ένα κατσαβίδι Phillips ή άλλο κατάλληλο εργαλείο ανάλογα με το είδος των βιδών που έχετε.

Συμπερασματικά

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός σας βοήθησε να καταλάβετε πώς να αφαιρέσετε και να αντικαταστήσετε το πληκτρολόγιο ενός φορητού υπολογιστή. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβληματισμούς, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο γραφείο μας στη Νέα Υόρκη. Είμαστε πάντα πρόθυμοι να σας βοηθήσουμε!