Αναβάθμιση μνήμης Ram Macbook

Τιμή χωρίς ΦΠΑ 9,68 €

Τιμή με ΦΠΑ 12,00 €

Χρόνος Επισκευής
Εντός ημέρας

Εγγύηση επισκευής
-

 Αναβάθμιση μνήμης σε MacBook στην Αθήνα:

     Αναβαθμίζοντας την μνήμη  RAM είναι ένας  οικονομικός τρόπος ώστε το MacBook σου να  αποκτήσει επιπλέον ταχύτητα. Εγκαθιστώντας επιπλέον μνήμη, το MacBook σας θα μπορέσει να λειτουργεί πιο γρήγορα αλλά και να ανοίγει άμεσα όλα τα προγράμματα, ακόμα και να φορτώνει πιο γρήγορα τις ιστοσελίδες. Πριν κάθε αναβάθμιση της μνήμης ενημερώνουμε τον πελάτη για την μέγιστη χωρητικότητα που μπορεί να δεχθεί η μητρική πλακέτα (8Gb ή 16Gb ανάλογα με το μοντέλο MacBook που έχεις).

Αναβάθμιση μνήμης MacBook Pro

Η PC Supports θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την απόδοση στο Macbook 13 ιντσών, 15 ιντσών ή 17 ιντσών με την αναβάθμιση μνήμης. Κατά καιρούς συνιστάται αναβάθμιση μνήμης όταν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το Macbook.

Η προσθήκη επιπλέον μνήμης θα αυξήσει τη συνολική ταχύτητα του υπολογιστή και επιπλέον επιτρέπει ταχύτερη απόδοση βίντεο, προβολή φωτογραφιών και απόδοση εφαρμογής.

     Χρόνος Ολοκλήρωσης:

     Η αναβάθμιση της μνήμης RAM σε MacBook μπορεί να διαρκέσει από 1 εώς 2 ώρες.

     Κόστος Υπηρεσίας:

     Η υπηρεσία αυτή περιλαμβάνει το κόστος της εγκατάστασης ή αντικατάστασης μνήμης RAM.

     Η υπηρεσία αυτή περιλαμβάνει:

  • Πλήρη έλεγχο πριν και μετά από κάθε επισκευή για να εντοπίσουμε εάν το MacBook σας έχει κάποια άλλη βλάβη.
  • Αντικατάστασης του χαλασμένου ανταλλακτικού με νέο και τεχνικός έλεγχος ώστε να δούμε ότι όλα δουλεύουν άψογα πριν σας το επιστρέψουμε.

Έχεις πρόβλημα με το MacBook σου;

Συμπληρώστε την φόρμα και σύντομα ένας εκπρόσωπος από την τεχνική ομάδα θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας​

Υποστήριξη μέσω Email

Απαντάμε συνήθως εντός 24 ωρών
info@pcsupports.gr

Εξυπηρέτηση πελατών

Μίλησε με την εξυπηρέτηση πελατών
+30 211 800 1702

Live Chat

Μίλησε τώρα στο chat με έναν τεχνικό
Ξεκίνα την συνομιλία

Αναβάθμιση μνήμης Ram Macbook

Αναβάθμιση μνήμης Macbook σε προσιτές τιμές

Αναβαθμίζοντας τη μνήμη του Macbook σας, μπορείτε να εργάζεστε σε περισσότερα προγράμματα ταυτόχρονα. Οι κοινές επιλογές αναβάθμισης RAM που είναι διαθέσιμες για τα μοντέλα φορητών υπολογιστών Apple Mac περιλαμβάνουν:

1GB, 2GB (1x2GB), 2GB (2x1GB), 4GB (2x2GB), 4GB (1x4GB), 8GB (2x4GB), 8GB (1x8GB) και 16GB (2x8GB). Οι επιλογές αναβάθμισης RAM 4GB (1x4GB) και 8GB (2x4GB) είναι κατάλληλες για τα μοντέλα Apple MacBook Pro Unibody, ενώ οι επιλογές αναβάθμισης 8GB (1x8GB) και 16GB (2x8GB) είναι για μοντέλα που κυκλοφόρησαν το 2011 και μετά.

Η PC Supports θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την απόδοση στον με την αναβάθμιση μνήμης. Κατά καιρούς συνιστάται αναβάθμιση μνήμης όταν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το Macbook.

Η προσθήκη επιπλέον μνήμης θα αυξήσει τη συνολική ταχύτητα του υπολογιστή και επιπλέον επιτρέπει ταχύτερη απόδοση βίντεο, προβολή φωτογραφιών και απόδοση εφαρμογής.