Γιατί εμασ

Η PCSUPPORTS είναι μια απο τις καλυτερες τεχνολογικες εταιρείες επισκευών στην Ελλάδα με κυρια εδρα τον Αλιμο και εξυπηρετουμε σχεδόν όλη την Ελλάδα. Η αρχή έγινε το 2011 σε ένα μικρό ιπογειο στον αλιμο, με 2 μόνο τεχνικούς,επειτα ανοιξαμε το πρωτο μας υποκαταστημα στην δαφνη.Πλέον, εχουμε μεγαλωσει και εκτος απο την περιοχη μας εξυπηρετουμε ολη την Ελλαδα , είμαστε μια απο τις πιο ενεργες εταιριες στο χωρο γιατι μπορουμε και συνδιαζουμε ποιοτητα-ταχυτητα και καλες τιμες.

Ξεκινήσαμε με επισκευές laptop και Desktop, πολυ σύντομα οι πελάτες μας ζητούσαν να τους επισκευάσουμε συσκευές Smartphone . Αρχίσαμε με συσκευες iPhone την εκπαιδεύση και καταληξαμε σε ολες τις μαρκες κινητων τηλεφωνων οπως : Samsung, Sony, Lg, Huawei, Xiaomi. Σταδιακά προσθέσαμε στην γκάμα των επισκευών μας και tablet ,και αργοτερα και iPad  Από εκείνη την ημέρα έχουμε επισκευάσει πάνω από 40.000 κινητά τηλέφωνα και tablet για πελάτες από όλη την Ελλάδα.

Προτεραιότητα μας είναι να προσφέρουμε σε ολους τους πελάτες ξεχωριστα   υπηρεσίες επισκευών σε:Laptop,Desktop,iPad,Tablet,iPhone,Smartphone  με την υψηλότερη ποιοτητα ταχυρητα και επαγγελματισμο. Κατανοούμε ότι αν οι πελάτες μας δεν είναι ευχαριστημένοι, τότε δεν θα έχουμε πελάτες γι αυτο χτιζουμε μια σχεση πολυ στενη. Κάνουμε πάντα το επιπλέον βήμα για να βεβαιωθούμε ότι οι πελάτες μας μένουν ικανοποιημένοι με την ποιότητα, το χρόνο και το κόστος της επισκευής.Ολη η ομαδα της  PCSUPPORTS απο τη εξυπηρέτηση πελατών έως τους τεχνικούς, είναι κατάλληλα εκπαιδευμένοι ώστε να ανταποκρίνονται αποτελεσματικά σε όλα τα στάδια της επισκευής, προσφέροντας σας μια μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης.

 

Υποστήριξη μέσω Email

Απαντάμε συνήθως εντός 24 ωρών
info@pcsupports.gr

Εξυπηρέτηση πελατών

Μίλησε με την εξυπηρέτηση πελατών
+30 211 800 1702

Live Chat

Μίλησε τώρα στο chat με έναν τεχνικό
Ξεκίνα την συνομιλία