Δωρεάν αποστολή

PCS Courier: Οικονομική και γρήγορη επισκευή της συσκευής σου σε όλα τα μέρη της Ελλάδος. 

Όταν έρθει η συσκευή σου στο εργαστήριο της PC SUPPORTS, γίνεται ένας τεχνικός έλεγχος για να διαπιστώσουμε ακριβώς το πρόβλημα της συσκευής σας και σας ενημερώσουμε άμεσα για το κόστος της αλλά και για το αν επιθυμείτε να συνεχιστεί η επισκευή. 

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα ώστε να ενημερωθείτε για την σωστή διαδικασία αποστολής της συσκευής σου. 

Στις περισσότερες περιπτώσεις θα μπορέσετε να έχετε την συσκευή σας πίσω εντός 24 ωρών 

*Η αποστολή αλλά και η παραλαβή της συσκευής σας γίνεται δωρεάν με δικά μας έξοδα αποστολής. 

Εάν η συσκευή σας επισκευάζεται ενημερώνεστε άμεσα από τους τεχνικούς μας σχετικά για το κόστος αλλά και για να πάρουμε έκκριση για το αν επιθυμείτε να συνεχιστεί η επισκευή της συσκευής σου. 

Πληροφορίες για αποστολή της συσκευής σου: 

Online φόρμα: Συμπλήρωσε την online φόρμα με το όνομα, την διεύθυνση, το τηλέφωνό σου αλλά και μία περιγραφή του προβλήματος που αντιμετωπίζει η συσκευή σας. 

Αποστέλλοντας την συσκευή σας, αυτόματα συμφωνείται με τους όρους που αναγράφονται πάνω στην φόρμα. 

Αποστολή συσκευής:

 Όταν στέλνετε την συσκευή σας για οποιαδήποτε επισκευή μέσω των ΕΛΤΑ Courier, τους ενημερώνεται πως η αποστολή γίνεται με χρέωση παραλήπτη. 

Όλες οι αποστολές μας γίνονται δωρεάν για δέματα εώς 3 κιλά, εάν πρόκειται για πιο βαριά δέματα προσφέρουμε μία προνομιακή έκπτωση. 

Καλέστε τα ΕΛΤΑ Courier για να μάθετε το κοντινότερο κατάστημα σε εσάς. Στις περισσότερες περιπτώσεις επισκευάζουμε την συσκευή σας και την στέλνουμε πίσω την ίδια μέρα που την παραλάβαμε. Οι επισκευές πάνω στην μητρική πλακέτα μπορεί να χρειαστεί εώς και 7 ημέρες για να σας επιστραφεί πίσω η συσκευή σας. 

*Σημείωση: Παρακαλούμε να αφαιρέσετε την κάρτα SIM πριν μας στείλετε την κινητή συσκευή σας. Πληρωμή: Θα μπορέσετε να πληρώσετε με αντικαταβολή την στιγμή που θα παραλάβετε την συσκευή σας ή να κάνετε κατάθεση στην τράπεζα . Με την ολοκλήρωση της καταθεσής σας, σας αποστέλουμε την συσκευή σας.

1. Εντός Αττικής Δωρεάν αυθημερόν παράδοση

Εντός Αττικής Δωρεάν αυθημερόν παράδοση

Πληροφορίες αποστολής
4 απλά βήματα για πανελλαδικές επισκευές σε 48 ώρες

1. Συμπλήρωσε online τη φόρμα επισκευής

Συμπλήρωσε τη φόρμα επισκευής που θα βρεις παρακάτω με το όνομα, τη διεύθυνση και το τηλέφωνο σου μαζί με μια περιγραφή του προβλήματος της συσκευής σου. Με την αποστολή της συσκευής σου, αυτόματα συμφωνείς και με τους όρους που αναγράφονται στη φόρμα.

2. Στείλε τη συσκευή σου

Όταν μας στέλνεις την συσκευή σου για επισκευή μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής, τους ενημερώνεις πως η αποστολή γίνεται με χρέωση παραλήπτη. Όλες οι αποστολές μας είναι δωρεάν για δέματα έως 3 κιλά ενώ αν πρόκειται για πιο βαριά δέματα προσφέρουμε προνομιακή έκπτωση. Κάλεσε την Γενική Ταχυδρομική για να μάθεις το κοντινότερο κατάστημα σε εσένα. Σημείωση: Παρακαλούμε αφαίρεσε και κράτησε την κάρτα SIM πριν μας στείλεις την συσκευή σου. Στην περίπτωση που η μπαταρία αποτελεί ξεχωριστό κομμάτι της συσκευής (πχ.Samsung), παρακαλούμε αφαίρεσέ την και στείλε την ξεχωριστά, μαζί με τη συσκευή σου.

3. Ενημέρωση και επισκευή

Σχεδόν πάντα, επισκευάζουμε τη συσκευή και τη στέλνουμε πίσω την ίδια μέρα που την παραλάβαμε. Για επισκευές μητρικής πλακέτας, επισκευές βλάβης από νερό καθώς και σε σύνθετες επισκευές μπορεί να χρειαστούν έως και 7 ημέρες για να σου επιστραφεί η συσκευή σου.

4. Πληρωμή

Μπορείς να πληρώσεις με αντικαταβολή τη στιγμή που θα παραλάβεις τη συσκευή ή να επιλέξεις να πληρώσεις με κατάθεση σε τράπεζα ή μέσω PayPal. Σε αυτή την περίπτωση, με την ολοκλήρωση της κατάθεσης, σου αποστέλλουμε τη συσκευή σου.

Υποστήριξη μέσω Email

Απαντάμε συνήθως εντός 24 ωρών
info@pcsupports.gr

Εξυπηρέτηση πελατών

Μίλησε με την εξυπηρέτηση πελατών
+30 211 800 1702

Live Chat

Μίλησε τώρα στο chat με έναν τεχνικό
Ξεκίνα την συνομιλία