Γρήγορα

Άμεσες επισκευές

Επαγγελματικά

Εξειδικευμένοι τεχνικοί της PCSupports

Εγγυημένα

Μέχρι και 3 χρόνια στις επισκευές

Φιλικά

Νο1 στην εξυπηρέτηση πελατών

Αναβάθμιση Laptop

69.99
 • ΔΩΡΕΑΝ παραλαβή και παράδοση από και προς τον χώρο σας
 • Αναβάθμιση σε SSD δίσκο 240 GB,
 • Επέκταση μνήμης στα 8GB (DDR3)
 • Τεχνικό έλεγχο όλων των τμημάτων του υπολογιστή σας
 • Εσωτερικό καθαρισμό του υπολογιστή σας
 • Back-up και καθαρισμός των αρχείων σας από ιούς
 • Εγκατάσταση των Windows και των drivers
 • Εγκατάσταση βασικών προγραμμάτων
 • Επαναφορά των αρχείων σας
έως 31-5

Τι μπορώ να αναβαθμίσω στο laptop μου;

Αυτή η απάντηση διαφέρει ανάλογα με τον κατασκευαστή και το μοντέλο του Laptop. Ωστόσο, η πλειονότητα των Laptop επιτρέπει μόνο στον χρήστη να αναβαθμίζει ή να αλλάζει εύκολα τη μνήμη του συστήματος, τον σκληρό δίσκο και έχει επιλογές για καλύτερη μπαταρία. Η αναβάθμιση Laptop σε μνήμη Ram και σκληρό δίσκο είναι εφικτή. Θα ανεβάσει πολλά επίπεδα τόσο την ταχύτητα όσο και την συνολική απόδοση.

Μπορώ να αναβαθμίσω τη μνήμη του Laptop;

Σχεδόν κάθε Λάπτοπ επιτρέπει στον χρήστη να αναβαθμίσει τη μνήμη (RAM) του υπολογιστή. Συχνά αυτό γίνεται ανοίγοντας μια θήκη στο κάτω μέρος του Laptop και προσθέτοντας μια επιπλέον μνήμη ή αντικαθιστώντας την υπάρχουσα.  Πολλές φορές πρέπει να αγοράσετε τη μνήμη για το Laptop σας μέσω του κατασκευαστή ή ενός εξουσιοδοτημένου αντιπροσώπου.

Ωστόσο, πολλοί κατασκευαστές και εταιρείες μνήμης κατασκευάζουν επίσης συμβατή μνήμη για τα νεότερα Laptop . Εάν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τις προδιαγραφές μνήμης του Laptop σας ή τον τρόπο αναβάθμισης της μνήμης, επικοινωνήστε με την PC Supports. 

Πραγματοποιούμε άμεσα και αξιόπιστα με δωρεάν παραλαβή παράδοση:

 • Εσωτερικό καθαρισμό,
 • Αναβάθμιση σε SSD δίσκο 240 GB,
 • Επέκταση μνήμης στα 8GB,
 • Εγκατάσταση Windows 10 – Backup

ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΣΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ 69.99€

Μπορώ να αναβαθμίσω τον επεξεργαστή στο Laptop μου;

Ορισμένοι κατασκευαστές Laptop επιτρέπουν στους πελάτες τους να αναβαθμίσουν τις ταχύτητες του επεξεργαστή τους. Ωστόσο, το ποσό των χρημάτων που δαπανάται για έναν ταχύτερο επεξεργαστή συνήθως οδηγεί σε μικρή αύξηση της απόδοσης και μπορεί να μην αξίζει την αναβάθμιση. Αυτή η αναβάθμιση απαιτεί συχνά από τον κατασκευαστή Laptop ή το εξουσιοδοτημένο συνεργείο επισκευής να πραγματοποιήσει την αναβάθμιση και δεν είναι κάτι που μπορεί να κάνει ο τελικός χρήστης.
Εάν είστε περίεργοι σχετικά με τη διαθεσιμότητα της αναβάθμισης του Laptop σας και το σχετικό κόστος, επικοινωνήστε μαζί μας, για πρόσθετες πληροφορίες.

Μπορώ να αναβαθμίσω την κάρτα γραφικών μου στο Laptop μου;

Ορισμένοι κατασκευαστές Laptop υψηλής απόδοσης προσφέρουν μοντέλα επιτρέπουν στους χρήστες να αναβαθμίσουν την κάρτα γραφικών του Laptop. Αν δεν είστε ένας από τους λίγους τυχερούς που έχουν ένα από αυτά τα Laptop, δεν μπορείτε να αναβαθμίσετε την κάρτα γραφικών σας. Εάν δεν είστε σίγουροι, επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή του Laptop ή με την PC Supports για πρόσθετες πληροφορίες.
Αντί να αντικαταστήσετε την κάρτα γραφικών του Laptop, μπορείτε επίσης να εξετάσετε μια eGPU, εάν υποστηρίζει τις απαραίτητες συνδέσεις.

Μπορώ να αναβαθμίσω τον σκληρό δίσκο του Laptop;

Οι περισσότεροι κατασκευαστές επιτρέπουν την αντικατάσταση ενός σκληρού δίσκου με ένα μεγαλύτερο σε χωρητικότητα ή ακόμα και από έναν παραδοσιακό σκληρό δίσκο σε έναν σκληρό δίσκο SSD. Για τα Laptop που επιτρέπουν στον χρήστη να αντικαταστήσει εύκολα τον σκληρό δίσκο, υπάρχει συνήθως μια θήκη που επιτρέπει την πρόσβαση στον σκληρό δίσκο.

Μπορώ να αναβαθμίσω την οθόνη LCD του Laptop σε μεγαλύτερο μέγεθος ή καλύτερη ανάλυση;

Δεν είμαστε εξοικειωμένοι με κανέναν κατασκευαστή Laptop που προσφέρει αναβάθμιση για την οθόνη LCD ή την οθόνη που συνοδεύει τον υπολογιστή σε μεγαλύτερο μέγεθος. Επομένως, δεν πρόκειται για επιλογή αναβάθμισης. Ωστόσο, μπορείτε πάντα να συνδέσετε το Laptop σε εξωτερική οθόνη, προβολέα ή άλλη οθόνη οποιουδήποτε μεγέθους. Δεν προτείνουμε να δοκιμάσετε κάτι τέτοιο!


Μπορείτε να ελέγξετε τον τύπο του μοντέλου του Λάπτοπ σας και να δείτε εάν έχει επιλογές FULL HD ή/και IPS. Ρίξτε μια ματιά και στην επιλογή 1366×768 για να βεβαιωθείτε ότι και οι δύο οθόνες έχουν τις ίδιες φυσικές διαστάσεις και το ίδιο μέγεθος/θέση υποδοχής. Σε μερικές περιπτώσεις είναι εφικτό όσον αφορά την ανάλυση αλλά είναι λίγες.Δεν είμαστε εξοικειωμένοι με κανέναν κατασκευαστή Laptop που προσφέρει αναβάθμιση για την οθόνη LCD ή την οθόνη που συνοδεύει τον υπολογιστή σε μεγαλύτερο μέγεθος. 

Επομένως, δεν πρόκειται για επιλογή αναβάθμισης. Ωστόσο, μπορείτε πάντα να συνδέσετε το Laptop σε εξωτερική οθόνη, προβολέα ή άλλη οθόνη οποιουδήποτε μεγέθους. Δεν προτείνουμε να δοκιμάσετε κάτι τέτοιο!
Μπορείτε να ελέγξετε τον τύπο του μοντέλου του Λάπτοπ σας και να δείτε εάν έχει επιλογές FULL HD ή/και IPS. Ρίξτε μια ματιά και στην επιλογή 1366×768 για να βεβαιωθείτε ότι και οι δύο οθόνες έχουν τις ίδιες φυσικές διαστάσεις και το ίδιο μέγεθος/θέση υποδοχής. Σε μερικές περιπτώσεις είναι εφικτό όσον αφορά την ανάλυση αλλά είναι λίγες.

Μπορώ να αναβαθμίσω άλλα περιφερειακά όπως το μόντεμ ή την κάρτα δικτύου;

Δεν είμαστε εξοικειωμένοι με κανέναν κατασκευαστή Laptop που προσφέρει αναβάθμιση για το εσωτερικό μόντεμ ή την κάρτα δικτύου. Ωστόσο, οι χρήστες μπορούν να αγοράσουν μια νέα κάρτα PC ή μόντεμ ExpressCard, κάρτα δικτύου και πολλά άλλα περιφερειακά και να τα συνδέσουν εξωτερικά για να αντικαταστήσουν το εξάρτημα που συνοδεύει το Laptop.

Συμπληρώστε την φόρμα

0 +
Ευχαριστημένοι Πελάτες
0 +
Χρόνια Λειτουργίας
0 +
Επιτυχημένες Επισκευές