Επισκευή Galaxy S10+

Screenshot_2

Αντικατάσταση οθόνης

Τιμή                    Τηλ


Με 24% ΦΠΑ       

Χρόνος                Εντός ημέρας
 
Screenshot_10

Πίσω Όψη

Τιμή                     45,16€


Με 24% ΦΠΑ      56,00€

Χρόνος                Εντός ημέρας
 
Galaxy-S6-Battery-Replacement

Μπαταρία

Τιμή                      45,16€


Με 24% ΦΠΑ       56,00€

Χρόνος                 Εντός ημέρας
 
main-qimg-d0d9b5a0b781c387a6f02e03cdb5a85f-c

Υποδοχή Φόρτισης

Τιμή                      67,73€


Με 24% ΦΠΑ       84,00€

Χρόνος                 Εντός ημέρας
 
Chiangrai,,Thailand:,September,20,,2017,-,Close-up,Image,Of,Inside

Έλεγχος

Τιμή                      Δωρεάν


Με 24% ΦΠΑ       Δωρεάν

Χρόνος                 Εντός ημέρας
 

Έχεις πρόβλημα με το Samsung σου;

Συμπληρώστε την φόρμα και σύντομα ένας εκπρόσωπος από την τεχνική ομάδα θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας​

Πληροφορίες για το μοντέλο και την επισκευή του: 

Είμαστε σίγουροι πως το Samsung σου είναι για εσένα ένα πολύτιμο εργαλείο δουλειάς  που δύσκολα μπορείς να το αφήσεις από την καθημερινότητα σου και στην περίπτωση που έχει κάποια βλάβη  θέλεις να επισκευαστεί άμεσα. Εμείς αυτό μπορούμε να στο προσφέρουμε γι’ αυτό και στην PCSUPPORTS σχεδόν όλες οι επισκευές του Samsung Galaxy S10+ ολοκληρώνονται μέσα σε λίγες ώρες. Αν  κάποιο μέρος του Samsung έχει χαλάσει ή  σπάσει μπορούμε να το επισκευάσουμε  άμεσα. Με εξειδίκευση στις επισκευές Samsung που έχουν πρόβλημα στην μητρικής πλακέτα  ή βλάβη από νερό  αναλαμβάνουμε την επισκευή τέτοιων δύσκολων περιπτώσεων. 

Τα ζητήματα σε κινητά Samsung είναι ένα κοινό πρόβλημα. Μπορεί να συμβεί ανά πάσα στιγμή, σε πολλούς ανθρώπους. Το πρόβλημα είναι όταν κάποιος δεν μπορεί πλέον να συνδεθεί στο διαδίκτυο ή να πραγματοποιήσει μια τηλεφωνική κλήση. Ο λόγος για αυτό είναι η βλάβη στο εσωτερικό της μπαταρίας του κινητού τηλεφώνου. Η βλάβη επηρεάζει την μπαταρία και η μπαταρία μειώνει ή δεν μπορεί να αποθηκεύσει πλήρη ισχύ για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Αν κάποιος δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει το διαδίκτυο επειδή το κινητό του τηλέφωνο έχει απενεργοποιηθεί, χάνει τη δυνατότητα να επικοινωνεί αποτελεσματικά χρησιμοποιώντας το διαδίκτυο.

Εάν ένα άτομο δεν μπορεί πλέον να κάνει Τι έρευνα κάνετε και τι συμπεριλαμβάνετε στις προπονήσεις σας;

Το ανταλλακτικό, η ποιότητα κατασκευής εγγυάται καλές συνθήκες εργασίας.

  Χρόνος επισκευής:

Αν φέρετε το τηλέφωνό σας στο εργαστήριό μας, θα ελέγξουμε τη λειτουργία των εξαρτημάτων του. Εάν παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα, οι ειδικοί μας μπορούν να το επισκευάσουν γρήγορα. Για να γίνει αυτό, θα πρέπει να στείλετε το τηλέφωνό σας με μια εξήγηση του προβλήματος, ώστε να μπορέσουμε να το επισκευάσουμε το συντομότερο δυνατό. Η διαδικασία επισκευής του τηλεφώνου θα διαρκέσει έως και λίγες ώρες.

Η επισκευή όλων των νέων τηλεφώνων θα διαρκέσει περισσότερο. Εάν το τηλέφωνό σας χρειάζεται αλλαγή ή επιδιόρθωση, θα σταλεί σε τεχνικό επισκευής.

Η μπαταρία σας διαρκεί μόνο μία ώρα. Η ενέργεια των μπαταριών κινητών τηλεφώνων και άλλων συσκευών μπορεί να υποβαθμιστεί με την πάροδο του χρόνου.

Οι διάφοροι φορτιστές τηλεφώνων που κυκλοφορούν στην αγορά ενδέχεται να μην λειτουργούν τόσο καλά στην επαναφόρτιση παλαιών κινητών τηλεφώνων όσο η ίδια η συσκευή.

Πριν την επισκευή του Smartphone σας, ελέγξτε τη συσκευή σας διεξοδικά.

Βεβαιωθείτε ότι ολόκληρη η συσκευή λειτουργεί, πράγμα που θα πρέπει να περιλαμβάνει τον έλεγχο του τρόπου λειτουργίας της μπαταρίας, του ηχείου/ακουστικών, του touchpad και της οθόνης αφής.