Επισκευή Laptop

Τιμή χωρίς ΦΠΑ 25,80 €

Τιμή με ΦΠΑ 32,00 €

Χρόνος Επισκευής
Εντός ημέρας

Εγγύηση επισκευής
-

Υπερθέρμανση Laptop:

     Η υψηλή θερμοκρασία στα laptop από υπερθέρμανση είναι ένα από τα πιο καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά και ειδικά στους πιο ζεστούς μήνες. Με την πάροδο του χρόνου το laptop σας μαζεύει σκόνη και σκουπίδια στο εσωτερικό του με αποτέλεσμα να υπερθερμαίνεται. Η PC SUPPORTS δίνει άμεσα λύση σε αυτό το πρόβλημα κάνοντας  εσωτερικό καθαρισμό του laptop σας  και τοποθετούμε καινούργια θερμοαγώγιμη πάστα αντικαθιστώντας την παλιά. Σε περίπτωση που μετά από τεχνικό έλεγχο διαπιστώσουμε ότι η  υπερθέρμανση οφείλετε στο ανεμιστηράκι εφόσον σας ενημερώσουμε για το κόστος και πάρουμε έγκριση τότε προχωράμε σε άμεση αντικατάσταση με νέο ανταλλακτικό.

 

   Χρόνος επισκευής:

     Μπορούμε να κάνουμε καθαρισμό του laptop σας μέσα σε περίπου 2-4 ώρες.

 

   Χρειάζεσαι αυτή την υπηρεσία εάν:

  • ο ανεμιστήρας κάνει θόρυβο
  • ο ανεμιστήρας δουλεύει συνέχεια
  • το laptop υπερθερμαίνεται
  • το laptop σβήνει ξαφνικά

Έχεις πρόβλημα με τον Laptop σου;

Συμπληρώστε την φόρμα και σύντομα ένας εκπρόσωπος από την τεχνική ομάδα θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας​

Το λάπτοπ ζεσταίνεται;

 

Εάν το laptop σας ζεσταίνεται πολύ ενώ λειτουργεί, τότε πρέπει να κινηθείτε άμεσα! Το πρόβλημα της υπερθέρμανσης του laptop δεν πρέπει να αγνοηθεί. Εξαιτίας αυτού, ο φορητός υπολογιστής σας μπορεί να χαλάσει πολύ γρήγορα. Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να αποφύγετε αυτό το πρόβλημα.

Ανεμιστήρας Laptop

Το πρόβλημα της υπερθέρμανσης εμφανίζεται πολύ σε παλαιότερους φορητούς υπολογιστές, επομένως είναι κάτι αναμενόμενο. Εάν το λάπτοπ σας είναι παλιό και πρέπει να χρησιμοποιηθεί, επικοινωνήστε μαζί μας. Ο ανεμιστήρας ψύξης του laptop τον προστατεύει από υπερθέρμανση.

Πρέπει να καθαρίζεται κάθε λίγους μήνες. Το να είναι βρώμικο, χαλάει ή μειώνει την ψύξη. Σε αυτήν την περίπτωση, διορθώνουμε τον ανεμιστήρα ψύξης του laptop. 

υπερθερμανση λαπτοπ
ανοδος θερμοκρασιας laptop

Η απόδοση επιβραδύνεται

Ένα άλλο σημάδι ότιτο laptop σας υπερθερμαίνεται είναι η τεράστια πτώση απόδοσης που θα παρατηρήσετε. Ένας ζεστός φορητός υπολογιστής θα λειτουργεί σαν να είναι 10 ετών.

  • Τα προγράμματα και οι εφαρμογές σας αργούν να ανιχνευθούν.
  • Τα παράθυρα του προγράμματος περιήγησης χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να φορτωθούν.

Ακόμη και η πληκτρολόγηση ή η μετακίνηση του δείκτη του ποντικιού γίνεται πιο αργά από το συνηθισμένο. Ο λόγος που συμβαίνει αυτό είναι απλώς η αυτοσυντήρηση. Το laptop μειώνει την απόδοση του δικού του υλικού για να προσπαθήσει να επαναφέρει τη θερμοκρασία του σε ένα φυσιολογικό εύρος. 

Η υπερθέρμανση λάπτοπ είναι μια συνηθισμένη δυσλειτουργία η οποία χρίζει άμεσης αντιμετώπισης.

Εάν συνέχιζε να λειτουργεί ανεμπόδιστα και η θερμοκρασία συνέχιζε να αυξάνεται, το υλικό θα γινόταν ευάλωτο σε μακροπρόθεσμες ζημιές.

Το laptop σβήνει χωρίς προειδοποίηση

Αυτό σκέφτονται οι περισσότεροι όταν το laptop υπερθερμαίνεται. Χωρίς προειδοποίηση, το μηχάνημα λειτουργεί σαν να έχετε αφαιρέσει την μπαταρία. Το ένα δευτερόλεπτο κάνετε κάτι σημαντικό, το επόμενο κοιτάτε θυμωμένος σε μια μαύρη οθόνη.

Αυτό συμβαίνει για τον ίδιο λόγο που μειώνεται η απόδοση του laptop από την υπερθέρμανση. Οι περισσότεροι φορητοί υπολογιστές είναι εξοπλισμένοι με εσωτερικούς μηχανισμούς προειδοποίησης θερμότητας που ενεργοποιούνται όταν το μηχάνημά σας ζεσταίνεται πολύ.

Εάν ξεπεραστεί ένα όριο θερμότητας, θα απενεργοποιηθεί αυτόματα για να αποφευχθεί η ζημιά στα εσωτερικά εξαρτήματα.

σβηνει το λαπτοπ λογω θερμοκρασιας

Υποστήριξη μέσω Email

Απαντάμε συνήθως εντός 24 ωρών
info@pcsupports.gr

Εξυπηρέτηση πελατών

Μίλησε με την εξυπηρέτηση πελατών
+30 211 800 1702

Live Chat

Μίλησε τώρα στο chat με έναν τεχνικό
Ξεκίνα την συνομιλία