Αναβάθμιση σκληρού δίσκου iMac σε SSD

Τιμή χωρίς ΦΠΑ 38,72 €

Τιμή με ΦΠΑ 48,00 €

Χρόνος Επισκευής
Εντός ημέρας

Εγγύηση επισκευής
-

Αναβάθμιση σκληρού δίσκου σε SSD iMac Αθήνα:

     Εάν χρειάζεσαι να αναβαθμίσεις το iMac σου ή να αλλάξεις τον παλιό δίσκο (HDD) με έναν νέας τεχνολογίας (SSD) μπορούμε να σου τον εγκαταστήσουμε στο iMac σου μέσα σε λίγες ώρες. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα μεταφορά δεδομένων από τον παλιό σου δίσκο στον καινούργιο ώστε τα αρχεία σου να παραμείνουν ίδια. Η αναβάθμιση σκληρού δίσκου σε SSD iMac πλέον είναι μια διαδικασία επιβεβλημένη.

Χρόνος Ολοκλήρωσης:

     Η αλλαγή του δίσκου μπορεί να διαρκέσει λίγες ώρες

Κόστος Υπηρεσίας:

     Η υπηρεσία αυτή περιλαμβάνει το κόστος εγκατάστασης του νέου δίσκου στο iMac. Δεν συμπεριλαμβάνει το κόστος του δίσκου που μας προμηθεύει ο πελάτης

Η υπηρεσία αυτή περιλαμβάνει:

  • Πλήρη έλεγχο πριν και μετά από κάθε επισκευή για να εντοπίσουμε εάν το iMac σας έχει κάποια άλλη βλάβη.
  • Αντικατάστασης του χαλασμένου ανταλλακτικού με νέο και τεχνικός έλεγχος ώστε να δούμε ότι όλα δουλεύουν άψογα πριν σας το επιστέψουμε.

Έχεις πρόβλημα με το iMac σου;

Συμπληρώστε την φόρμα και σύντομα ένας εκπρόσωπος από την τεχνική ομάδα θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας​

Αναβάθμιση δίσκου iMac σε προσιτές τιμές

Πιθανότατα γνωρίζετε ότι είναι δυνατή η αναβάθμιση του σκληρού δίσκου του iMac σε μεγαλύτερες χωρητικότητες, αλλά δεν γνωρίζετε ότι είναι δυνατή η φυσική αναβάθμιση του σκληρού δίσκου σχεδόν σε όλα τα iMac.

Πολλά iMac διαθέτουν εσωτερική μονάδα αποθήκευσης που μπορεί να αντικατασταθεί ή να αναβαθμιστεί. Στη PC Supports, μπορούμε να αξιολογήσουμε την ικανότητα αναβάθμισης σκληρού δίσκου iMac και να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε τις καλύτερες επιλογές αποθήκευσης για υπηρεσίες πλήρους αναβάθμισης σκληρού δίσκου στην Αθήνα.

Η υπηρεσία αναβάθμισης σκληρού δίσκου iMac είναι διαθέσιμη για αν και αυτό μπορεί να μην είναι δυνατό για όλα τα μοντέλα. Επικοινωνήστε μαζί μας για να δούμε αν η αναβάθμιση είναι εφικτή.

Αναβάθμιση σκληρού δίσκου iMac σε SSD

Υπηρεσία αντικατάστασης σκληρού δίσκου στην Αθήνα

Εάν ο υπάρχον σκληρός δίσκος στο iMac σας εξαντλείται, τότε δεν θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να πάρετε αυτήν την πραγματικά σημαντική απόφαση σχετικά με τη στρατηγική αποθήκευσης δεδομένων σας.

  • Δημιουργήστε αντίγραφα ασφαλείας των υπαρχόντων δεδομένων σε ένα εξωτερικό μέσο αποθήκευσης – όπως μονάδα USB, εξωτερικός σκληρός δίσκος ή μονάδα δικτύου (NAS).
  • Διαγράψτε τα ανεπιθύμητα αρχεία με βάση το μοτίβο χρήσης σας – ή τις μακροπρόθεσμες / βραχυπρόθεσμες ανάγκες αποθήκευσης.
  • Επενδύστε σε έναν εσωτερικό σκληρό δίσκο μεγαλύτερης χωρητικότητας, εγκαταστήστε σκληρό δίσκο μεγαλύτερης χωρητικότητας στο iMac.

Η αναβάθμιση σκληρού δίσκου iMac είναι μια εφικτή μακροπρόθεσμη επιλογή για την επισκευή του υπολογιστή σας στην Αθήνα, καθώς μπορείτε να διαχειρίζεστε καλύτερα δεδομένα και να αποθηκεύετε περισσότερες πληροφορίες τοπικά στο ίδιο εσωτερικό μέσο αποθήκευσης, με γρήγορη πρόσβαση στα δεδομένα ενώ βρίσκεστε στο κίνηση.

Η PC Supports μπορεί να σας βοηθήσει να προσδιορίσετε τον πιο κατάλληλο σκληρό δίσκο αντικατάστασης ή μέσο αποθήκευσης στερεάς κατάστασης SSD για το  iMac σας.

Υπηρεσία αντικατάστασης σκληρού δίσκου στην Αθήνα

Υποστήριξη μέσω Email

Απαντάμε συνήθως εντός 24 ωρών
info@pcsupports.gr

Εξυπηρέτηση πελατών

Μίλησε με την εξυπηρέτηση πελατών
+30 211 800 1702

Live Chat

Μίλησε τώρα στο chat με έναν τεχνικό
Ξεκίνα την συνομιλία