Αναβάθμιση μνήμης Ram σε iMac:

Τιμή χωρίς ΦΠΑ 9,68 €

Τιμή με ΦΠΑ 12,00 €

Χρόνος Επισκευής
Εντός ημέρας

Εγγύηση επισκευής
-

 Αναβάθμιση μνήμης σε iMac:

     Αναβαθμίζοντας την μνήμη  RAM σε iMac είναι ένας  οικονομικός τρόπος ώστε το iMac σου να  αποκτήσει επιπλέον ταχύτητα. Εγκαθιστώντας επιπλέον μνήμη, το iMac σας θα μπορέσει να λειτουργεί πιο γρήγορα αλλά και να ανοίγει άμεσα όλα τα προγράμματα, ακόμα και να φορτώνει πιο γρήγορα τις ιστοσελίδες. Πριν κάθε αναβάθμιση της μνήμης ενημερώνουμε τον πελάτη για την μέγιστη χωρητικότητα που μπορεί να δεχθεί η μητρική πλακέτα (8Gb ή 16Gb ανάλογα με το μοντέλο iMac που έχεις).

  Χρόνος Ολοκλήρωσης:

Η αναβάθμιση της μνήμης RAM σε iMac μπορεί να διαρκέσει από 1 εώς 2 ώρες.

  Κόστος Υπηρεσίας:

Η υπηρεσία αυτή περιλαμβάνει το κόστος της εγκατάστασης ή αντικατάστασης μνήμης RAM.

  Η υπηρεσία αυτή περιλαμβάνει:

  • Πλήρη έλεγχο πριν και μετά από κάθε επισκευή για να εντοπίσουμε εάν το iMac σας έχει κάποια άλλη βλάβη.
  • Αντικατάστασης του χαλασμένου ανταλλακτικού με νέο και τεχνικός έλεγχος ώστε να δούμε ότι όλα δουλεύουν άψογα πριν σας το επιστρέψουμε.

Έχεις πρόβλημα με το iMac σου;

Συμπληρώστε την φόρμα και σύντομα ένας εκπρόσωπος από την τεχνική ομάδα θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας​

Αναβάθμιση μνήμης Ram στην Αθήνα σε όλα τα iMac

Η ταχύτητα και η απόδοση του υπολογιστή εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η ηλικία και η ποιότητα των εξαρτημάτων. Ο τρόπος με τον οποίο χειρίζεστε το iMac σας και το πόσο τακτικά συντηρείται είναι επίσης παράγοντες.

Ωστόσο, οι άμεσες λύσεις για την αύξηση της ταχύτητας και της απόδοσης του Mac σας περιλαμβάνουν την αναβάθμιση μνήμης Ram.

Έχοντας περισσότερη μνήμη RAM στο iMac σας, του επιτρέπει να εκτελεί μεγαλύτερες εφαρμογές πιο γρήγορα. Επιτρέπει επίσης σε περισσότερες εφαρμογές να εκτελούνται ταυτόχρονα χωρίς να επηρεάζεται η ταχύτητα ενός υπολογιστή.

αναβαθμιση μνημης ram σε imac

Τι τύπο μνήμης Ram σε iMac χρειάζεστε;

Τα λειτουργικά συστήματα και οι εφαρμογές μεγαλώνουν κάθε χρόνο και αργά ή γρήγορα το iMac σας θα έχει έλλειψη μνήμης. Θέλετε να το αναβαθμίσετε, αλλά τι τύπο πρέπει να αγοράσετε; Το να το ανακαλύψετε είναι πιο εύκολο από ό,τι φαντάζεστε.

Όταν το iMac σας έχει έλλειψη μνήμης, ένα από τα πρώτα πράγματα που θα παρατηρήσετε είναι ότι λειτουργεί πιο αργά από το συνηθισμένο. Η κατάσταση χειροτερεύει με κάθε νέα εφαρμογή που ανοίγετε. Το ένα είναι εντάξει, το δύο είναι λίγο αργό, αλλά το τρίτο και το τέταρτο φαίνεται να χρειάζονται λίγα λεπτά για να ξεκινήσουν.

Είναι το λειτουργικό OS X που χτυπά τη μονάδα δίσκου προσπαθώντας να δημιουργήσει χώρο στη μνήμη RAM με την εναλλαγή εξαρτημάτων στο δίσκο.

Το αποτέλεσμα είναι πολύ πιο σοβαρό με μια μηχανική μονάδα δίσκου και είναι λιγότερο πρόβλημα με τους δίσκους στερεάς κατάστασης (SSD), επειδή λειτουργούν πολύ πιο γρήγορα, αλλά εξακολουθεί το φαινόμενο να μπορεί να παρατηρηθεί.

Εάν το iMac σας φαίνεται να λειτουργεί αργά, ανοίξτε το Activity Monitor στο φάκελο Applications\Utilities. Επιλέξτε την καρτέλα Μνήμη στο επάνω μέρος και εάν το διάγραμμα πίεσης μνήμης στο κάτω μέρος είναι πορτοκαλί ή κόκκινο, τότε έχετε σοβαρή έλλειψη μνήμης.

Η αναβάθμιση μνήμης ram θα επιταχύνει το iMac. Υπάρχουν τρία προβλήματα που πρέπει να ξεπεραστούν.

  • Τι τύπο μνήμης πρέπει να αγοράσετε
  • Πόσες υποδοχές μνήμης υπάρχουν στο iMac
  • Ποια η μέγιστη μνήμη RAM που μπορεί να δεχτεί
 Αναβάθμιση μνήμης Ram σε iMac

Υποστήριξη μέσω Email

Απαντάμε συνήθως εντός 24 ωρών
info@pcsupports.gr

Εξυπηρέτηση πελατών

Μίλησε με την εξυπηρέτηση πελατών
+30 211 800 1702

Live Chat

Μίλησε τώρα στο chat με έναν τεχνικό
Ξεκίνα την συνομιλία