Αντικατάσταση TrackPad Macbook άμεσα

Τιμή χωρίς ΦΠΑ -

Τιμή με ΦΠΑ -

Χρόνος Επισκευής
Εντός ημέρας

Εγγύηση επισκευής
-

Αλλαγή TrackPad MacBook:

     Εάν το TrackPad του αγαπημένου σας MacBook δεν δουλεύει σωστά ή δεν ανταποκρίνεται όπως παλιά, τότε μπορούμε να το αντικαταστήσουμε με ένα νέο. Επίσης έχουμε στην διαθεσιμότητά μας το 90% των TrackPad σε όλα τα MacBook μοντέλα.

     Χρόνος ολοκλήρωσης:

     Μπορούμε να αντικαταστήσουμε το TrackPad του MacBook σας εντός 1 με 2 ώρες.

     Κόστος υπηρεσίας:

     Η υπηρεσία περιλαμβάνει το κόστος της επισκευής, αντικατάστασης του ανταλλακτικού και όχι το κόστος του ανταλλακτικού. (η τελική τιμή διαφέρει ανάλογα με το μοντέλο του MacBook).

     Η υπηρεσία αυτή περιλαμβάνει:

  • Πλήρη έλεγχο πριν και μετά από κάθε επισκευή για να εντοπίσουμε εάν το MacBook σας έχει κάποια άλλη βλάβη.
  • Αντικατάσταση του χαλασμένου ανταλλακτικού με νέο και τεχνικός έλεγχος ώστε να δούμε ότι όλα δουλεύουν άψογα πριν σας το επιστρέψουμε.

Έχεις πρόβλημα με το MacBook σου;

Συμπληρώστε την φόρμα και σύντομα ένας εκπρόσωπος από την τεχνική ομάδα θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας​

Υποστήριξη μέσω Email

Απαντάμε συνήθως εντός 24 ωρών
info@pcsupports.gr

Εξυπηρέτηση πελατών

Μίλησε με την εξυπηρέτηση πελατών
+30 211 800 1702

Live Chat

Μίλησε τώρα στο chat με έναν τεχνικό
Ξεκίνα την συνομιλία

Επισκευή Trackpad σε Macbook

Τα Trackpads είναι φανταστικά, μέχρι να πάει κάτι στραβά. Τα trackpad της Apple είναι αρκετά καλά κατασκευασμένα και συνήθως δεν σπάνε από μόνα τους, αλλά οτιδήποτε μπορεί να χαλάσει πλέον. Και τα trackpad είναι επίσης ευάλωτα σε ατυχήματα και σε μπαταρίες που διαστέλλονται κάτω από αυτά. Στη PC Supports έχουμε μια σειρά από υπηρεσίες αντικατάστασης για το trackpad του Macbook.

Αντικατάσταση TrackPad Macbook

Οι πιο συνηθισμένες αιτίες αποτυχίας ενός Trackpad σε Macbook 

H επιφάνεια αφής σταμάτησε να λειτουργεί.

Ας δούμε αν μπορούμε να καταλάβουμε ποιο είναι το πραγματικό πρόβλημα.

Φουσκωμένη μπαταρία: Αυτό τείνει να ξεκινά με το πάτημα του κουμπιού επιφάνειας αφής να γίνεται πιο δύσκολο στη χρήση και όσο χειροτερεύει το trackpad μπορεί να σταματήσει να κάνει εντελώς κλικ. Τελικά το trackpad θα σπάσει φυσικά από τη δύναμη που έρχεται από κάτω. Για να επιλύσετε αυτό το είδος προβλήματος, η αντικατάσταση της μπαταρίας είναι η ιδανική επιλογή, εάν δεν έχει προχωρήσει πολύ η το πρόβλημα. 

Φυσική ζημιά στο trackpad: Για παράδειγμα, έπεσε πάνω ένα βαρύ αντικείμενο. Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι πιο πιθανό να χάσετε όλη τη λειτουργία του trackpad (και μερικές φορές ακόμη και το πληκτρολόγιο, καθώς σε ορισμένα μοντέλα το πληκτρολόγιο και το trackpad μοιράζονται μια ενιαία σύνδεση). Σε αυτές τις περιπτώσεις, μια απλή αντικατάσταση είναι πολύ πιθανό να διορθώσει το πρόβλημα.

Ζημιά από υγρό: Η ζημιά σε υγρό στο Macbook σας μπορεί να επηρεάσει το trackpad με διάφορους τρόπους, κυρίως ανάλογα με τη σοβαρότητα και τη θέση όπου εισχώρησε το υγρό.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, μπορεί να είναι τόσο απλή μπορεί να υπάρξει ζημιά υγρού στον σύνδεσμο του καλωδίου, να μπει το υγρό στο ίδιο το trackpad ή ακόμα και βγει ζημιά στην πλακέτα.

Σε αυτές τις περιπτώσεις, είναι προτιμότερο να φέρετε ή να στείλετε το Macbook σε εμάς για να σας δώσουμε μια προσφορά επισκευής.

Επισκευή Trackpad σε Macbook