Τεχνική Υποστήριξη MacBook

Τιμή χωρίς ΦΠΑ 25,80 €

Τιμή με ΦΠΑ 32,00 €

Χρόνος Επισκευής
Εντός ημέρας

Εγγύηση επισκευής
-

Βελτίωση MacBook άμεσα και σε προσιτές τιμές:

     Το αγαπημένο σου MacBook είναι σαν ένα σημαντικό μέλος της οικογενείας σου, θέλει φροντίδα και αγάπη στη συγκεκριμένη περίπτωση το MacBook θέλεις να λειτουργεί όπως ήταν καινούργιο. Με το πέρασμα των ετών το λειτουργικό σύστημα καταπονείται και πέφτει η απόδοση του.

     Στην PC SUPPORTS μπορούμε να κάνουμε μια πλήρη συντήρηση λογισμικού του αγαπημένου σου MacBook, καθαρίζοντας αχρείαστα αρχεία που δεν χρησιμοποιείς και κατεβάζοντας τις τελευτές ενημερώσεις ώστε να είναι όσο το δυνατών πιο γρήγορο.

Χρόνος ολοκλήρωσης:

     Μπορούμε να ολοκληρώσουμε την επισκευή συντηρήσεις του λογισμικού συστήματος του αγαπημένου σας MacBook μέσα σε λίγες ώρες, ανάλογα πάντα το φόρτο εργασίας που έχουμε.

Έχεις πρόβλημα με το MacBook σου;

Συμπληρώστε την φόρμα και σύντομα ένας εκπρόσωπος από την τεχνική ομάδα θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας​

Υποστήριξη μέσω Email

Απαντάμε συνήθως εντός 24 ωρών
info@pcsupports.gr

Εξυπηρέτηση πελατών

Μίλησε με την εξυπηρέτηση πελατών
+30 211 800 1702

Live Chat

Μίλησε τώρα στο chat με έναν τεχνικό
Ξεκίνα την συνομιλία

Ολοκληρωμένη τεχνική Υποστήριξη σε Macbook

Βρίσκεστε στην Αθήνα και αναζητάτε έναν επαγγελματία τεχνικό υποστήριξης επισκευής Macbook. Στη PC Supports προσφέρουμε επισκευές και χρεώσεις υποστήριξης σε τοπικό επίπεδο.

Με περισσότερα από 10 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της Apple, έχουμε επισκευάσει  εκατοντάδες Macbook για  τους ευχαριστημένους πελάτες μας, χωρίς την ταλαιπωρία αναμονής για ραντεβού. Οι τεχνικοί μας είναι οι άνθρωποι που θα παρέχουν ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη Macbook.

Όποιο πρόβλημα και αν αντιμετωπίζετε, είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να σας βοηθήσουμε έγκαιρα. Ένας από τους φιλικούς και έμπειρους τεχνικούς μας βρίσκεται μόλις ένα τηλεφώνημα μακριά. Σε πολλές περιπτώσεις μπορούμε να είμαστε σε ετοιμότητα την ίδια μέρα για να σας βοηθήσουμε με ένα ευρύ φάσμα ζητημάτων επισκευής Macbook.

Είμαστε σε θέση να έρθουμε στον χώρο σας, το γραφείο ή ακόμα και το δωμάτιο ξενοδοχείου σας καθημερινά. Έχουμε επίσης το δικό μας εργαστήριο σέρβις που είναι εξοπλισμένο για την αντιμετώπιση όλων των τελευταίων προβλημάτων υλικού και λογισμικού.

Δεν χρειάζεται να κλείσετε ραντεβού για να δείτε κάποιον από την ομάδα, απλώς τηλεφωνήστε μας όταν σας βολεύει.

τεχνικη υποστηριξη macbook