Εγκατάσταση OS X λειτουργικού σε Macbook

Τιμή χωρίς ΦΠΑ 25,80 €

Τιμή με ΦΠΑ 32,00 €

Χρόνος Επισκευής
Εντός ημέρας

Εγγύηση επισκευής
-

 Εγκατάσταση και Επανεγκατασταση OS X σε Macbook:

     Αν βλέπετε ότι θέλει επανεγκατάσταση του OS X στο αγαπημένο σας MacBook, αν το λειτουργικό σας σύστημα (OS X) θέλετε να λειτουργεί όπως ήταν στην αρχή ή δεν σας επιτρέπει να κάνετε κάποια αναβάθμιση. Στην PC SUPPORTS μπορούμε να κάνουμε εγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος OS X σε Macbook με αξιοπιστία και σας εξασφαλίζουμε την μέγιστη δυνατή επίδοση.

Σε πολλές περιπτώσεις θα χρειαστεί επαναεγκατάσταση από την αρχή. Σε αυτή την περίπτωση οι ειδικοί τεχνικοί μας, περνάνε το λειτουργικό και το διαμορφώνουν με τέτοιο τρόπο ώστε να κερδίσετε την ταχύτητα και επίδοση που θα θέλατε από το Macbook.

   Χρόνος Ολοκλήρωσης:

     Η εγκατάσταση του λογισμικού (OS X) μπορεί να γίνει μέσα σε ελάχιστες ώρες εάν δεν χρειάζεστε κάποια μεταφορά αρχείων. Σε περίπτωση που θελήσετε backup των αρχείων από το παλιό σας λογισμικό στο καινούργιο, τότε η διαδικασία αυτή μπορεί να διαρκέσει περίπου από 1 εώς 2 ήμερες ανάλογα τον όγκο των δεόμενων σας

   Κόστος Υπηρεσίας:

     Η υπηρεσία περιλαμβάνει την εγκατάσταση της τελευταίας έκδοσης του λειτουργικού συστήματος (OS X) μαζί με τις τελευταίες ενημερώσεις. Ακόμα σας εγκαθιστούμε δωρεάν προγράμματα κι οποιοδήποτε πρόγραμμα έχετε άδεια.

   Η υπηρεσία αυτή περιλαμβάνει:

  • Πρατματοπιοιούμε πλήρη έλεγχο πριν και μετά από κάθε επισκευή για να ερευνήσουμε εάν το MacBook σας έχει κάποια άλλη βλάβη.
  • Πρατματοποιούμε αντικατάσταση του χαλασμένου ανταλλακτικού με νέο και διενεργούμε αναλυτικό τεχνικό έλεγχο για να είμαστε σίγουροι ότι το Macbook θα επιστρέψει σε εσάς σαν καινούριο.

Έχεις πρόβλημα με το MacBook σου;

Συμπληρώστε την φόρμα και σύντομα ένας εκπρόσωπος από την τεχνική ομάδα θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας​

Υποστήριξη μέσω Email

Απαντάμε συνήθως εντός 24 ωρών
info@pcsupports.gr

Εξυπηρέτηση πελατών

Μίλησε με την εξυπηρέτηση πελατών
+30 211 800 1702

Live Chat

Μίλησε τώρα στο chat με έναν τεχνικό
Ξεκίνα την συνομιλία

Εγκατάσταση OS X λειτουργικού σε Macbook

Ολοκληρωμένη Εγκατάσταση OS X σε Macbook στην Αθήνα

Χρειάζεστε βοήθεια με το Macbook; Μπορούμε να παρέχουμε την ταχύτερη υπηρεσία εγκατάστασης λειτουργικού OS X. Φροντίζουμε τις αγαπημένες σας συσκευές για Apple MacBook, MacBook Air, MacBook Pro.

Προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών επισκευής, αναβάθμισης, υποστήριξης σχετικής με το λογισμικό OS X σε Macbook και μετεγκατάσταση δεδομένων. Μην βάζετε στην άκρη τα προβλήματα που παρουσιάζονται, καθώς σε πολλές περιπτώσεις η εγκατάσταση ή επανεγκατάσταση του OS X λειτουργικού είναι η καταλληλότερη λύση.

Δωρεάν παραλαβή και παράδοση στην Αθήνα!