Τιμή χωρίς ΦΠΑ 32,25 €

Τιμή με ΦΠΑ 40,00 €

Χρόνος Επισκευής
Εντός ημέρας

Εγγύηση επισκευής
-

Εσωτερικός Καθαρισμός MacBook:

     Η υπερθέρμανση ενός MacBook είναι ένα από τα πιο γνωστά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά. Με το πέρασμα του χρόνου το αγαπημένο σου MacBook μπορεί να μαζέψει σκουπιδάκια, σκόνη κι άλλες βρωμιές στο εσωτερικό του με αποτέλεσμα να κλείνεται η δίοδος του αέρα προς την ψύξη του επεξεργαστή, να βουλώνει και να μην ψύχετε σωστά δημιουργώντας το πιο κοινό πρόβλημα, την υπερθέρμανση. Ο εσωτερικός καθαρισμός σε Macbook είναι μονόδρομος και πρέπει να γίνεται ανά κάποιους μήνες.

     Στην PC SUPPORTS φέρνοντας το αγαπημένο σου MacBook  μπορούμε να το καθαρίσουμε εξωτερικά αλλά και εσωτερικά.

Εφαρμόζοντας μια νέα θερμοαγώγιμη πάστα στον επεξεργαστή ή στην κάρτα γραφικών αλλά και κοιτώντας στο σύστημα ψύξης εάν υπάρχει κάποιο άλλο θέμα. Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική αν διαπιστώσει ο τεχνικός ότι η ροή  του αέρα δεν είναι σωστή και μετά τον καθαρισμό ή το cooler δεν λειτουργεί καθόλου τότε προβαίνουμε σε αντικατάσταση με νέο ανταλλακτικό.

Χρόνος ολοκλήρωσης επισκευής:

     Ο χρόνος που χρειάζεται για τον εσωτερικό καθαρισμό του αγαπημένου σας MacBook γίνεται μέσα σε 4 ώρες, αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα το φόρτο εργασίας που μπορεί να έχουμε εκείνη την στιγμή.

Υποστήριξη μέσω Email

Απαντάμε συνήθως εντός 24 ωρών
info@pcsupports.gr

Εξυπηρέτηση πελατών

Μίλησε με την εξυπηρέτηση πελατών
+30 211 800 1702

Live Chat

Μίλησε τώρα στο chat με έναν τεχνικό
Ξεκίνα την συνομιλία

Έχεις πρόβλημα με το iMac σου;

Συμπληρώστε την φόρμα και σύντομα ένας εκπρόσωπος από την τεχνική ομάδα θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας​

Καθαρισμός Macbook άμεσα στην Αθήνα

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τη θέρμανση του Macbook σας, παρατηρείτε αυξημένο θόρυβο από τον ανεμιστήρα, αντιμετωπίζετε απότομους τερματισμούς λειτουργίας ή πιο αργή απόδοση, μπορεί να έχετε πολύ μεγάλη βρωμιά στο εσωτερικό του ανεμιστήρα καθώς και στην περιοχή της μπαταρίας του MacBook σας.

Οι πιο πρόσφατοι υπολογιστές Mac, από την άλλη πλευρά, είναι λιγότερο επιρρεπείς σε αυτό το πρόβλημα. Θα πρέπει να καθαρίσετε το Macbook σας από το εσωτερικό για να αφαιρέσετε τη σκόνη, αλλά αυτό θα ακυρώσει την εγγύηση. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε σπρέι πεπιεσμένου αέρα για να απομακρύνετε τα σωματίδια βρωμιάς, ακολουθώντας τις σωστές οδηγίες.

Προφυλάξεις ασφαλείας, όπως η διατήρηση του χώρου εργασίας σας χωρίς σκόνη και η χρήση του Macbook σας σε συμπαγή επιφάνεια τραπεζιού αντί στην αγκαλιά σας ή ακόμα και σε καναπέ, είναι προτιμητέες. Ο εσωτερικός καθαρισμός Macbook πρέπει να γίνεται από επαγγελματίες. Επικοινωνήστε μαζί μας για τον καθαρισμό του δικού σας Macbook.

Είναι σημαντικό να διατηρείτε το Macbook σας σε καλή κατάσταση λειτουργίας, αν θέλετε να το αξιοποιήσετε στο έπακρο, πράγμα που σημαίνει ότι θα το κάνετε πιο γρήγορο και πολύ πιο ευαίσθητο. Ο εσωτερικός καθαρισμός του του Macbook σας εμποδίζει τη σκόνη και τη βρωμιά να φράξει τα εξαρτήματα και τους ανεμιστήρες.

Ο καθαρισμός του χώρου εργασίας σας προσφέρει επίσης ψυχολογική ανύψωση. Αν παίρνετε τακτικά το MacBook σας στο γραφείο, αναμφίβολα χρειάζεται σχολαστικό καθάρισμα. Όχι μόνο θα είναι ευχάριστο να βλέπεις μια καθαρή οθόνη MacBook, αλλά σε κανέναν δεν αρέσει να σκέφτεται τα μικρόβια.

Για να καθαρίσετε το Macbook σας με ασφάλεια, επικοινωνήστε μαζί μας. Η βρωμιά και η σκόνη είναι πολύ περισσότερα από μια απλή ενόχληση σε όλο το σπίτι.

Οι ανεμιστήρες και οι οπές εξαερισμού στο Macbook σας μπορεί να μπλοκαριστούν, γεγονός που θα προκαλέσει προβλήματα. 

εσωτερικος καθαρισμος macbook