Επισκευή MacBook

Τιμή χωρίς ΦΠΑ 32,25 €

Τιμή με ΦΠΑ 40,00 €

Χρόνος Επισκευής
Εντός ημέρας

Εγγύηση επισκευής
-

Καθαρισμός MacBook:

 

     Η υπερθέρμανση ενός MacBook είναι ένα από τα πιο γνωστά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά. Με το πέρασμα του χρόνου το αγαπημένο σου MacBook μπορεί να μαζέψει σκουπιδάκια, σκόνη κι άλλες βρωμιές στο εσωτερικό του με αποτέλεσμα να κλείνεται η δίοδος του αέρα προς την ψύξη του επεξεργαστή, να βουλώνει και να μην ψύχετε σωστά δημιουργώντας το πιο κοινό πρόβλημα, την υπερθέρμανση.

     Στην PC SUPPORTS φέρνοντας το αγαπημένο σου MacBook  μπορούμε να το καθαρίσουμε εξωτερικά αλλά και εσωτερικά. Εφαρμόζοντας μια νέα θερμοαγώγιμη πάστα στον επεξεργαστή ή στην κάρτα γραφικών αλλά και κοιτώντας στο σύστημα ψύξης εάν υπάρχει κάποιο άλλο θέμα. Η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική αν διαπιστώσει ο τεχνικός ότι η ροή  του αέρα δεν είναι σωστή και μετά τον καθαρισμό ή το cooler δεν λειτουργεί καθόλου τότε προβαίνουμε σε αντικατάσταση με νέο ανταλλακτικό.

 

Χρόνος ολοκλήρωσης επισκευής:

     Ο χρόνος που χρειάζεται για τον εσωτερικό καθαρισμό του αγαπημένου σας MacBook γίνεται μέσα σε 4 ώρες, αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα το φόρτο εργασίας που μπορεί να έχουμε εκείνη την στιγμή.

Υποστήριξη μέσω Email

Απαντάμε συνήθως εντός 24 ωρών
info@pcsupports.gr

Εξυπηρέτηση πελατών

Μίλησε με την εξυπηρέτηση πελατών
+30 211 800 1702

Live Chat

Μίλησε τώρα στο chat με έναν τεχνικό
Ξεκίνα την συνομιλία