Αντικατάσταση πληκτρολογίου Macbook 

Τιμή χωρίς ΦΠΑ -

Τιμή με ΦΠΑ -

Χρόνος Επισκευής
Εντός ημέρας

Εγγύηση επισκευής
-

Αλλαγή σπασμένου ή χαλασμένου πληκτρολογίου MacBook:

      Εάν το πληκτρολόγιο του MacBook σας δεν λειτουργεί πλέον ή ο εσωτερικός φωτισμός έχει χαλάσει μπορείτε να μας καλέσετε ώστε να σας ενημερώσουμε για τις τιμές πληκτρολογίων. Θα μας βοηθούσε πολύ για την γρήγορη εξυπηρέτηση σας να γνωρίζατε το μοντέλο του MacBook.

Η τιμή που αναφέρεται σε αυτήν την υπηρεσία είναι καθαρά το κόστος της υπηρεσίας και μόνο το ανταλλακτικό έχει διαφορετική τιμή και θα ενημερωθείτε ξεχωριστά για την τιμή του ανταλλακτικού και την τιμή της υπηρεσίας που αναγράφεται. Αν έχετε ένα σπασμένο πληκτρολόγιο τα πλήκτρα κολλάνε ή δεν ανταποκρίνονται τότε επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας. Παρέχουμε δωρεάν παραλαβή παράδοση στην Αθήνα.

   Χρόνος ολοκλήρωσης: 

     Αν μας το φέρετε στο εργαστήριο μας η αντικατάσταση πληκτρολογίου Macbook γίνετε σε λίγη ώρα όπου θα ενημερωθείτε. Εάν δεν σας βολεύει να έρθετε στο εργαστήριο μας, μπορείτε να μας στείλετε τη συσκευή σας επίσης μέσω των ΕΛΤΑ courier. Ένας τεχνικός μας θα την επισκευάσει άμεσα και θα σας επιστραφεί την ίδια μέρα που την παραλάβαμε. 

     Κόστος υπηρεσίας:

     Η υπηρεσία περιλαμβάνει το κόστος αντικατάστασης του πληκτρολογίου MacBook και όχι την τελική τιμή του προϊόντος (η τελική τιμή διαφέρει ανάλογα με το μοντέλο του MacBook).

    Η υπηρεσία αυτή συμπεριλαμβάνει: 

  • Πλήρες έλεγχο ΠΡΙΝ και μετά την επισκευή, για να εντοπίσουμε αν το MacBookέχει κάποιο άλλο πρόβλημα. 
  • Αφαίρεση  του χαλασμένου ανταλλακτικού από το MacBook και αντικατάσταση με καινούργιο. 
  • Πλήρης έλεγχος του MacBook ΜΕΤΑ την επισκευή, για επιβεβαίωση πως όλα δουλεύουν σωστά πριν σας το επιστρέψουμε. 

Έχεις πρόβλημα με το MacBook σου;

Συμπληρώστε την φόρμα και σύντομα ένας εκπρόσωπος από την τεχνική ομάδα θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας​

Υποστήριξη μέσω Email

Απαντάμε συνήθως εντός 24 ωρών
info@pcsupports.gr

Εξυπηρέτηση πελατών

Μίλησε με την εξυπηρέτηση πελατών
+30 211 800 1702

Live Chat

Μίλησε τώρα στο chat με έναν τεχνικό
Ξεκίνα την συνομιλία

Αλλαγή σπασμένου πληκτρολογίου Macbook Αθήνα

Χάρη στην υπηρεσία επισκευής η αντικατάστασης πληκτρολογίου MacBook, τα πλήκτρα που έχουν κολλήσει ή λείπουν δεν χρειάζεται να είναι πρόβλημα. Είμαστε γρήγοροι, αξιόπιστοι και περνάμε μόνο γνήσια ανταλλακτικά. Θα λάβετε την ίδια ποιότητα πληκτρολογίου και οπίσθιου φωτισμού μετά την αντικατάσταση και επίσης θα το λάβετε πίσω άμεσα. Η υπηρεσία αντικατάστασης πληκτρολογίου MacBook είναι υψηλών προδιαγραφών και προσφέρουμε άριστη ποιότητα.

Το πληκτρολόγιο του MacBook σας είναι άκρως απαραίτητο, είτε το χρησιμοποιείτε για το σπίτι είτε για επαγγελματικούς λόγους. Η λίστα είναι ατελείωτη, με αναφορές κατάστασης, λίστες αγορών, παρουσιάσεις, εργασίες παντός τύπου. Πραγματικά, είναι κάτι περισσότερο από αναγκαίο όταν διαθέτετε Mac. Δεδομένου ότι, όλη την ημέρα, τα Macbook καταλήγουν να χρησιμοποιούνται από όλους.

Το MacBook σας σπάνια κάνει διάλειμμα, από την πρωινή έως την απογευματινή εργασία μέχρι και τη βραδινή διασκέδαση.

Η υπηρεσία αντικατάστασης του πληκτρολογίου MacBook είναι εδώ για να επαναφέρει γρήγορα τον υπολογιστή σας σε πλήρη λειτουργία. Διαθέτουμε και έχουμε πρόσβαση σε όλα τα μοντέλα πληκτρολογίου Macbook. Και με ή χωρίς οπίσθιο φωτισμό, μπορούμε να διορθώσουμε ένα πληκτρολόγιο Apple.

Αντικατάσταση πληκτρολογίου Macbook

Επισκευή πληκτρολογίου Άμεσα

Με πολυετή πείρα στη διάγνωση και επιδιόρθωση προβλημάτων MacBook, η υπηρεσία επισκευής πληκτρολογίου Mac book πραγματοποιείται από ειδικούς Mac. Είναι εξοικειωμένοι με τις εσωτερικές διαμορφώσεις όλων των μοντέλων MacBook και μπορούν να επισκευάσουν το κατεστραμμένο πληκτρολόγιό σας άμεσα. Για να φτάσουν στο πληκτρολόγιο, ξέρουν ποια καλώδια πρέπει να αποσυνδεθούν και ποια κυκλώματα πρέπει να αφαιρεθούν. Και ξέρουν πλήρως τι κάνουν όλα, οπότε όταν πρόκειται να συναρμολογήσετε ξανά το μηχάνημά σας, δεν υπάρχουν δυσάρεστες εκπλήξεις.

Επισκευή πληκτρολογίου macbook