Τιμή χωρίς ΦΠΑ -

Τιμή με ΦΠΑ -

Χρόνος Επισκευής
Εντός ημέρας

Εγγύηση επισκευής
-

Αναβάθμιση σκληρού δίσκου MacBook:

 

     Εάν χρειάζεσαι να αναβαθμίσεις τον χώρο σου ή να αλλάξεις τον παλιό δίσκο (HDD) με έναν νέας τεχνολογίας (SSD) μπορούμε να σου τον εγκαταστήσουμε στο MacBook σου μέσα σε λίγες ώρες. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα μεταφορά δεδομένων από τον παλιό σου δίσκο στον καινούργιο ώστε τα αρχεία σου να παραμείνουν ίδια.

 

     Χρόνος Ολοκλήρωσης:

     Η αλλαγή του δίσκου μπορεί να διαρκέσει λίγες ώρες.

 

     Κόστος Υπηρεσίας:

     Η υπηρεσία αυτή περιλαμβάνει το κόστος εγκατάστασης του νέου δίσκου στο MacBook.  Δεν συμπεριλαμβάνει το κόστος του δίσκου που μας προμηθεύει ο πελάτης.

 

     Η υπηρεσία αυτή περιλαμβάνει:

  • Πλήρη έλεγχο πριν και μετά από κάθε επισκευή για να εντοπίσουμε εάν το MacBook σας έχει κάποια άλλη βλάβη.
  • Αντικατάστασης του χαλασμένου ανταλλακτικού με νέο και τεχνικός έλεγχος ώστε να δούμε ότι όλα δουλεύουν άψογα πριν σας το επιστέψουμε.

Έχεις πρόβλημα με το MacBook σου;

Συμπληρώστε την φόρμα και σύντομα ένας εκπρόσωπος από την τεχνική ομάδα θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας​

Υποστήριξη μέσω Email

Απαντάμε συνήθως εντός 24 ωρών
info@pcsupports.gr

Εξυπηρέτηση πελατών

Μίλησε με την εξυπηρέτηση πελατών
+30 211 800 1702

Live Chat

Μίλησε τώρα στο chat με έναν τεχνικό
Ξεκίνα την συνομιλία

Αντικατάσταση σκληρού δίσκου Macbook

Η αναβάθμιση του σκληρού δίσκου του Macbook είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποκτήσετε περισσότερη ζωή από ένα παλιό μηχάνημα (ή να αναστήσετε ένα νεκρό μηχάνημα). 

Γιατί να το κάνετε;

Ο πιο προφανής λόγος που θέλετε να αναβαθμίσετε τον σκληρό δίσκο του Macbook, είναι επειδή ο παλιός έχει προβλήματα (ή έχει ήδη πεθάνει). Εκεί ακριβώς βρισκόμαστε, με έναν σκληρό δίσκο που πεθαίνει να εκτοξεύει σφάλματα δεξιά και αριστερά, και έτσι θέλουμε να αναβαθμίσαμε γρήγορα τη μονάδα στο Macbook.

Αντικατάσταση σκληρού δίσκου Macbook
Αναβάθμιση σε SSD δίσκο

Αναβάθμιση σε SSD δίσκο

Εκτός από το προφανές σενάριο της αντικατάστασης της μονάδας που πεθαίνει, υπάρχει η αναβάθμιση σε SSD. Οι τιμές των SSD μειώνονται εδώ και χρόνια και τώρα είναι πραγματικά φθηνό να αντικαταστήσετε τη μονάδα που ήρθε στα Macbook και όλα τα λάπτοπ με έναν ριζικά ταχύτερο και αρκετά φθηνό SSD. 

Ενώ οι SSD δίσκοι βελτιώνουν την υπολογιστική εμπειρία (τις χρησιμοποιούμε ως κύριες μονάδες / μονάδες δίσκου λειτουργικού συστήματος και σε όλα τα επιτραπέζια μηχανήματα μας), ταιριάζουν τέλεια στα Macbook.

Είναι αθόρυβοι, εκπέμπουν πολύ λίγη θερμότητα , καταναλώνουν πολύ λίγη ενέργεια και είναι πολύ εντυπωσιακά όλα ανθεκτικά χάρη στην έλλειψη μηχανικών και κινούμενων μερών. Επιπλέον, μειώνουν ριζικά τον χρόνο εκκίνησης και στη διαδικασία δίνουν στα παλιότερα Macbook την απαραίτητη ώθηση.

Εάν δεν έχετε πιεστική ανάγκη να χρησιμοποιήσετε μια μηχανική μονάδα δίσκου στον φορητό υπολογιστή σας (για παράδειγμα, χρειάζεστε πολύ τοπικό χώρο αποθήκευσης και έχετε μόνο μία θέση μονάδας), δεν υπάρχει λόγος να μην κάνετε αναβάθμιση σε SSD.