Ανάκτηση δεδομένων από σκληρούς δίσκους

Τιμή χωρίς ΦΠΑ -

Τιμή με ΦΠΑ -

Χρόνος Επισκευής
1-7 ημέρες

Εγγύηση επισκευής
-

Ανάκτηση αρχείων σκληρών δίσκων Desktop:

     Εάν έχεις χάσει σημαντικά δεδομένα από τον δίσκο σου κατά 94% των περιπτώσεων μπορούμε να ανακτήσουμε τα δεδομένα σου. Η διαδικασία αυτή μπορεί να διαρκέσει από 1 εώς 7 ημέρες για να ολοκληρωθεί η διαδικασία ανάκτησης δεόμενων αλλά και αναλόγως την ζημία που έχει προκληθεί στον ίδιο τον δίσκο. Η ανάκτηση δεδομένων από σκληρό δίσκο είναι εφικτή.

     Χρόνος ολοκλήρωσης:

     Η διαδικασία ανάκτησης δεδομένων από σκληρό δίσκο μπορεί να διαρκέσει από 1 εώς 7 ημέρες για να ολοκληρωθεί

 

     Κόστος υπηρεσίας:

     Η υπηρεσία αυτή περιλαμβάνει το κόστος επισκευής ανάκτησης δεδομένων. Στο κόστος δεν συμπεριλαμβάνεται το αποθηκευτικό μέσο σε περίπτωση που χρειαστεί.

 

     Η υπηρεσία αυτή περιλαμβάνει:

  • Πλήρη έλεγχο πριν και μετά από κάθε επισκευή για να εντοπίσουμε εάν το desktop σας έχει κάποια άλλη βλάβη.
  • Αντικατάσταση του χαλασμένου ανταλλακτικού με νέο και τεχνικός έλεγχος ώστε να δούμε ότι όλα δουλεύουν άψογα πριν σας το επιστέψουμε.

Έχεις πρόβλημα με τον Υπολογιστή σου;​

Συμπληρώστε την φόρμα και σύντομα ένας εκπρόσωπος από την τεχνική ομάδα θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας​

Υποστήριξη μέσω Email

Απαντάμε συνήθως εντός 24 ωρών
info@pcsupports.gr

Εξυπηρέτηση πελατών

Μίλησε με την εξυπηρέτηση πελατών
+30 211 800 1702

Live Chat

Μίλησε τώρα στο chat με έναν τεχνικό
Ξεκίνα την συνομιλία

ανακτηση δεδομενων απο σκληρο δισκο

Ανάκτηση δεδομένων από σκληρό δίσκο με τους ειδικούς!

Η αστοχία του σκληρού δίσκου είναι ένα αναπόφευκτο γεγονός της ζωής, είτε είναι δικό σας λάθος είτε απλώς ο σκληρός δίσκος πλέον δεν μπορεί να ανταπεξέλθει. Θα έρθει επίσης μια στιγμή στη ζωή σας που θα ψάξετε για ανάκτηση δεδομένων.

Ο σκληρός δίσκος του υπολογιστή σας αποθηκεύει τα πάντα, μεταξύ άλλων, από τις πολύτιμες φωτογραφίες σας και τα οικονομικά δεδομένα μέχρι τον πολυπόθητο κατάλογο μουσικής αλλά και τα έγγραφα της εργασίας σας.

Για να το θέσουμε απλά, ο σκληρός σας δίσκος είναι ουσιαστικά η ζωή σας που στεγάζεται σε ένα μικρό μηχανικό κουτί που λειτουργεί ως θησαυροφυλάκιο δεδομένων, που μπορεί να σας αφήσει ξεκρέμαστους όταν σταματήσει να λειτουργεί.

Αν και η αποτυχία του σκληρού δίσκου δεν σημαίνει απαραίτητα ότι χάνονται όλα (αν και μπορεί να συμβεί), η ανάκτηση πληροφοριών και περιεχομένων δεδομένων είναι δυνατή.

Η ανάκτηση ενός κατεστραμμένου σκληρού δίσκου μπορεί να είναι πραγματικά πονοκέφαλος. Η διαδικασία μπορεί να είναι εντελώς χρονοβόρα, απογοητευτική, δαπανηρή και, σε πολλές περιπτώσεις, εντελώς αμφισβητήσιμη. Στη PC Supports αναλαμβάνουμε την ανάκτηση δεδομένων από σκληρό δίσκο σε προσιτές τιμές. Επικοινωνήστε μαζί μας.