Επισκευή Desktop

Τιμή χωρίς ΦΠΑ 20 €

Τιμή με ΦΠΑ 25 €

Χρόνος Επισκευής
1-3 ημέρες

Εγγύηση επισκευής Ερώτηση

ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΜΕ SSD

 

Αν το αγαπημένο σας Desktop σας έχει φτάσει στο αμήν  και σκέφτεστε να το αντικαταστήσετε επειδή κολλάει, σκεφτείτε πρώτα μία αναβάθμιση σκληρού δίσκου SSD. Aν το Desktop σας χρησιμοποιεί σκληρό δίσκο HDD ή έναν παλαιότερης τεχνολογίας SSD, ίσως ήρθε η ώρα για μία αναβάθμιση. Κάθε χρόνο οι δίσκοι SSD γίνονται γρηγορότεροι και η αντικατάστασή του δεν έχει μεγάλο κόστος. Δεν θα πάρει πολύ χρόνο για να αντικατασταθεί  και θα σας  προσφέρει τεράστια βελτίωση στην ταχύτητα του Desktop σας.

Η αναβάθμιση σκληρού δίσκου σε ssd θα σας δώσει μεγαλύτερη ταχύτητα

Οι ταχύτητες εγγραφής σε έναν δίσκο SSD μπορούν να φτάσουν έως και τα 3.200 MB / s, ενώ οι απλοί σκληροί δίσκοι φτάνουν το μέγιστο στα 160-250 MB / s. Για τους περισσότερους χρήστες, οι ταχύτητες ανάγνωσης / εγγραφής τους είναι κάτι άγνωστο και δεν χρειάζεται να το γνωρίζουν κιόλας, αλλά αν κάνετε βαριά επεξεργασία βίντεο ή σύνθεση μουσικής, ένας σκληρός δίσκος ενδέχεται να μην είναι σε θέση να καλύψει τις ανάγκες σας. Σε αυτή την περίπτωση η αναβάθμιση σκληρού δίσκου σε SSD είναι μονόδρομος.

Οι δίσκοι SSD ζεσταίνονται δυσκολότερα

Οι σκληροί δίσκοι SSD λόγο ότι  δεν υπάρχουν μηχανικά  μέρη δεν ανεβάζουν υψηλές θερμοκρασίες όπως οι σκληροί δίσκοι HDD.ένας δίσκος SSD  Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν εργάζεστε σε πολλά προγράμματα ταυτόχρονα ή αν ζείτε κάπου που έχει υψηλότερη από τη συνηθισμένη θερμοκρασία το καλοκαίρι. Μια μονάδα ssd είναι λιγότερο πιθανό να υπερθερμανθεί .

Οι μονάδες SSD καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια

Ένας σκληρός δίσκος απαιτεί πολύ αρκετή ενέργεια για να λειτουργήσει. Αντιθέτως, ένας SSD δίσκος αντλεί λιγότερη ενέργεια κάτι που θα σας εξοικονομήσει αρκετά χρήματα. Επίσης οι δίσκοι SSD είναι πιο φιλικοί προς το περιβάλλον.

Η υπηρεσία αυτή συμπεριλαμβάνει:

  • Πλήρη έλεγχο ΠΡΙΝ από την επισκευή, για να εντοπίσουμε αν έχει κάποιο άλλο πρόβλημα.
  • Αφαίρεση του παλιού  ανταλλακτικού και αντικατάσταση με καινούργιο.
  • Πλήρης έλεγχος μετά το τέλος της αντικατάστασης , για επιβεβαίωση πως όλα δουλεύουν σωστά πριν σας το επιστρέψουμε.

Τι περιλαμβάνεται στο κόστος της επισκευής:

το κόστος περιλαμβάνει  την εγκατάσταση του νέου δίσκου ssd στο Desktop. Δεν συμπεριλαμβάνεται την αγορά του νέου σκληρού δίσκου, τον οποίο θα πρέπει να μας προμηθεύσεις ή να αγοράσεις ξεχωριστά.

Χρειάζεσαι αυτή την υπηρεσία εάν:

  • Αν το laptop είναι πολύ αργό
  • Θέλεις να κάνεις αναβάθμιση
  • θέλεις να εγκαταστήσεις SSD δίσκο

Υποστήριξη μέσω Email

Απαντάμε συνήθως εντός 24 ωρών
info@pcsupports.gr

Εξυπηρέτηση πελατών

Μίλησε με την εξυπηρέτηση πελατών
+30 211 800 1702

Live Chat

Μίλησε τώρα στο chat με έναν τεχνικό
Ξεκίνα την συνομιλία