Αναβάθμιση μνήμης Ram σε Desktop PC Υπολογιστή

Τιμή χωρίς ΦΠΑ 8,06 €

Τιμή με ΦΠΑ 10,00 €

Χρόνος Επισκευής
Εντός ημέρας

Εγγύηση επισκευής
-

Αναβάθμιση Μνήμης σε Desktop:

     Aν είναι το Desktop σας πολύ αργό και χρησιμοποιείς  πολλαπλά προγράμματα, αν Θέλεις να προσθέσεις μερικά χρονιά ζωής στο Desktop σου εύκολα και ανέξοδα, τότε ήρθε η ώρα να κάνεις μια μικρή αναβάθμιση μνήμης στο Desktop σας. Τα καινούργια προγράμματα είναι σχεδιασμένα για πιο  νέα Desktop που κατασκευάζονται με περισσότερη μνήμη ενώ παλαιότερα Desktop συνήθως δεν έχουν εγκατεστημένη αρκετή μνήμη  για να τρέξουν νέα  προγράμματα αποτελεσματικά. Μπορούμε να κάνουμε αναβάθμιση  στην μνήμη RAM του Desktop σας, δίνοντας του την ικανότητα να είναι γενικά  πιο γρήγορο να τρέξει τα τελευταία προγράμματα.

   

   Χρόνος επισκευής:

     Μπορούμε να γίνει αναβάθμιση μνήμης στην  RAM στο Desktop σας μέσα σε περίπου 20 λεπτά.

   

   Τι περιλαμβάνει αυτή η υπηρεσία:

     Στο κόστος περιλαμβάνεται η εγκατάσταση ή αντικατάσταση μνήμης RAM στο Desktop σας. Δεν συμπεριλαμβάνεται το κόστος αγοράς των μνήμων.

   

   Χρειάζεστε αυτή την υπηρεσία εάν:

  • Αν θέλεις να επεκτείνεις τη μνήμη RAM του Desktop σας
  • Αν δεν δουλεύουν τα τσιπάκια μνήμης RAM

Έχεις πρόβλημα με τον Υπολογιστή σου;​

Συμπληρώστε την φόρμα και σύντομα ένας εκπρόσωπος από την τεχνική ομάδα θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας​

Υποστήριξη μέσω Email

Απαντάμε συνήθως εντός 24 ωρών
info@pcsupports.gr

Εξυπηρέτηση πελατών

Μίλησε με την εξυπηρέτηση πελατών
+30 211 800 1702

Live Chat

Μίλησε τώρα στο chat με έναν τεχνικό
Ξεκίνα την συνομιλία

αναβαθμιση μνημης ram desktop υπολογιστη

Αναβάθμιση μνήμης Ram σε Desktop

Οι επιτραπέζιοι υπολογιστές εξακολουθούν να είναι το πλεονέκτημα του γραφείου ή του σπιτιού λόγω των συχνά πιο ισχυρών χαρακτηριστικών τους και της ευκολίας χρήσης. Με την πάροδο του χρόνου, ή ακόμα και σε ορισμένες περιπτώσεις από ολοκαίνουργιο, μπορεί να διαπιστώσετε ότι πρέπει να προσθέσετε περισσότερη μνήμη ram στο σύστημά σας για να σας επιτρέψει να περιηγηθείτε πιο γρήγορα στο διαδίκτυο, να χρησιμοποιήσετε περισσότερα προγράμματα ταυτόχρονα ή γενικά να αφαιρέσετε οποιαδήποτε υποτονική συμπεριφορά που μπορεί να αντιμετωπίζετε με το PC.

Η αναβάθμιση της μνήμης RAM σε Desktop υπολογιστές είναι ο πιο οικονομικός και ταχύτερος τρόπος για να αυξήσετε την απόδοση. Οι τεχνικοί μας μπορούν να αναλάβουν όλους τους τρέχοντες τύπους μνήμης που περιλαμβάνουν τύπους μνήμης DDR2, DDR3 και DDR4.

Πώς να αναβαθμίσετε τη μνήμη RAM 

Για να μπορέσετε να εκτελέσετε αυτήν την αναβάθμιση, χρειάζεστε συμβατή/πρόσθετη μνήμη. Χρησιμοποιήστε το εργαλείο εύρεσης/διαμορφωτή RAM, για να βρείτε συμβατή μνήμη RAM για το σύστημά σας. Ο διαμορφωτής μας.

Οι τεχνικοί μας θα βρουν συμβατή μνήμη ram για να εξαλείψει την ταλαιπωρία της προσπάθειας να καταλάβετε τι χρειάζεστε. Εάν πρέπει να αγοράσετε μνήμη για το σύστημά σας, τότε πρέπει να καθορίσετε τον τύπο μνήμης.

Ορισμένοι επιτραπέζιοι υπολογιστές, κυρίως οι τύποι AIO (All-In-One) χρησιμοποιούν μνήμη SODIMM, ενώ οι παραδοσιακοί επιτραπέζιοι υπολογιστές Tower θα χρησιμοποιούν τη μνήμη DIMM.