Αφαίρεση ιών και κακόβουλου λογισμικού σε PC Desktop

Τιμή χωρίς ΦΠΑ 25,80 €

Τιμή με ΦΠΑ 32,00 €

Χρόνος Επισκευής
Εντός ημέρας

Εγγύηση επισκευής
-

Αφαίρεση ιών από Desktop Υπολογιστές:

     Αν το Desktop PC σας είναι αργό, αν κάνει τυχαίες επανεκκινήσεις, αν βγάζει μπλε οθόνες ή εμφανίζει συνέχεια διαφημιστικά παραθυράκια, και σας συμβουλεύει  κάποια άγνωστα (ψεύτικα) προγράμματα πως έχετε ιούς και πρέπει  να τα αγοράσεις για να καθαρίσεις το desktop σου, μην το κάνεις!

     Το PC desktop σας έχει ιούς και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χάσεις αρχεία, σημαντικά προσωπικά δεδομένα πχ: κωδικούς λογαριασμών τραπεζών και στοιχεία πιστωτικών καρτών. Στην PCSUPPORTS μπορούμε να απεγκαταστήσουμε  το  λογισμικό χωρίς να επηρεαστούν τα αρχεία σας. προτείνουμε επίσης να εγκαταστήσεις λογισμικό Antivirus για να αποφύγεις μελλοντικές επιθέσεις από ιούς.

     Η αφαίρεση ιών, ή spyware από ένα desktop είναι μια  δύσκολη διαδικασία. Αν δεν γίνει  σωστά μπορεί να προκαλέσει την απώλεια των αρχείων σας. Οι έμπειροι τεχνικοί μας δίνουν επιπλέον  προσοχή όταν πρόκειται για αφαίρεση ιών. Εαν χρειαστεί, γίνεται αντίγραφο ασφαλείας όλων σου των δεδομένων πριν προχωρήσουμε στον καθαρισμό.

   Χρόνος επισκευής:

     Ο χρόνος που χρειάζεται για να ολοκληρωθεί ο καθαρισμός εξαρτάται από τον τύπο ή τύπους ιών που έχουν προσβάλλει το desktop σας. Ο χρόνος επισκευής μπορεί να κυμανθεί από λίγες ώρες έως και λίγες μέρες.

   Τι περιλαμβάνει το κόστος αυτής της υπηρεσίας:

  • Η εργασία για την αφαίρεση όλων των ιών και  κακόβουλου λογισμικού
  • Η επιδιόρθωση του λειτουργικού συστήματος του desktop.
  • Στο κόστος δεν συμπεριλαμβάνεται η εγκατάσταση του λογισμικού Antivirus.

Έχεις πρόβλημα με τον Υπολογιστή σου;​

Συμπληρώστε την φόρμα και σύντομα ένας εκπρόσωπος από την τεχνική ομάδα θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας​

Υποστήριξη μέσω Email

Απαντάμε συνήθως εντός 24 ωρών
info@pcsupports.gr

Εξυπηρέτηση πελατών

Μίλησε με την εξυπηρέτηση πελατών
+30 211 800 1702

Live Chat

Μίλησε τώρα στο chat με έναν τεχνικό
Ξεκίνα την συνομιλία

αφαιρεση ιου κακοβουλου λογισμικου desktop pc

Αφαίρεση Κακόβουλου Λογισμικού σε Desktop PC

Εάν διατηρείτε ενημερωμένο το λογισμικό προστασίας, ο υπολογιστής σας θα προστατεύεται από νέους ιούς μόλις εμφανιστούν, αλλά υπάρχουν και άλλα κακόβουλα προγράμματα που πρέπει να γνωρίζετε. Για παράδειγμα, τα adware και τα spyware δεν συμπεριφέρονται σαν ιοί και ενδέχεται να μην εντοπιστούν.

Γι’ αυτό χρειάζεστε ένα εργαλείο αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού. Στη PC Supports χρησιμοποιούμε τα καλύτερα προγράμματα που εμπιστευόμαστε για την προστασία των υπολογιστών μας από κάθε είδους απειλές, τόσο σουίτες ασφαλείας ευρέος φάσματος για την αντικατάσταση του υπάρχοντος λογισμικού προστασίας από ιούς όσο και μικρότερα εργαλεία αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού για τη συμπλήρωσή του.

Εξετάζουμε επίσης προγράμματα που θα εντοπίζουν και θα εξαλείφουν μολύνσεις από κακόβουλο λογισμικό σε υπολογιστές φίλων και συγγενών.

Σημειώστε ότι θα πρέπει να έχετε εγκατεστημένο μόνο ένα πρόγραμμα προστασίας από ιούς στον υπολογιστή σας κάθε φορά για να αποφύγετε πιθανές διενέξεις λογισμικού.