Επισκευή Desktop

Τιμή χωρίς ΦΠΑ 25,80 €

Τιμή με ΦΠΑ 32,00 €

Χρόνος Επισκευής
Εντός ημέρας

Εγγύηση επισκευής
-

Αφαίρεση ιών από Desktop:

     Αν το Desktop σας είναι αργό, αν κάνει τυχαίες επανεκκινήσεις, αν βγάζει μπλε οθόνες ή εμφανίζει συνέχεια διαφημιστικά παραθυράκια, και σας συμβουλεύει  κάποια άγνωστα (ψεύτικα) προγράμματα πως έχετε ιούς και πρέπει  να τα αγοράσεις για να καθαρίσεις το desktop σου, μην το κάνεις!

     Το desktop σας έχει ιούς και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χάσεις αρχεία, σημαντικά προσωπικά δεδομένα πχ: κωδικούς λογαριασμών τραπεζών και στοιχεία πιστωτικών καρτών. Στην PCSUPPORTS μπορούμε να απεγκαταστήσουμε  το  λογισμικό χωρίς να επηρεαστούν τα αρχεία σας. προτείνουμε επίσης να εγκαταστήσεις λογισμικό Antivirus για να αποφύγεις μελλοντικές επιθέσεις από ιούς.

     Η αφαίρεση ιών, ή spyware από ένα desktop είναι μια  δύσκολη διαδικασία. Αν δεν γίνει  σωστά μπορεί να προκαλέσει την απώλεια των αρχείων σας. Οι έμπειροι τεχνικοί μας δίνουν επιπλέον  προσοχή όταν πρόκειται για αφαίρεση ιών. Εαν χρειαστεί, γίνεται αντίγραφο ασφαλείας όλων σου των δεδομένων πριν προχωρήσουμε στον καθαρισμό.

 

   Χρόνος επισκευής:

     Ο χρόνος που χρειάζεται για να ολοκληρωθεί ο καθαρισμός εξαρτάται από τον τύπο ή τύπους ιών που έχουν προσβάλλει το desktop σας. Ο χρόνος επισκευής μπορεί να κυμανθεί από λίγες ώρες έως και λίγες μέρες.

 

   Τι περιλαμβάνει το κόστος αυτής της υπηρεσίας:

  • Η εργασία για την αφαίρεση όλων των ιών και  κακόβουλου λογισμικού
  • Η επιδιόρθωση του λειτουργικού συστήματος του desktop.
  • Στο κόστος δεν συμπεριλαμβάνεται η εγκατάσταση του λογισμικού Antivirus.

Υποστήριξη μέσω Email

Απαντάμε συνήθως εντός 24 ωρών
[email protected]

Εξυπηρέτηση πελατών

Μίλησε με την εξυπηρέτηση πελατών
+30 211 800 1702

Live Chat

Μίλησε τώρα στο chat με έναν τεχνικό
Ξεκίνα την συνομιλία