Εγκατάσταση Windows Desktop PC Υπολογιστή

Τιμή χωρίς ΦΠΑ 25,80 €

Τιμή με ΦΠΑ 32,00 €

Χρόνος Επισκευής
Εντός ημέρας

Εγγύηση επισκευής
-

Εγκατάσταση Windows σε Υπολογιστή PC: 

     Η εγκατάσταση των Windows στο dekstop σας όπως και η εγκατάσταση  προγραμμάτων οδήγησης (Drivers) δεν είναι μια εύκολη υπόθεση. Αν εγκαταστήσεις λάθος πρόγραμμα οδήγησης  μερικές λειτουργίες μπορεί να μην λειτουργούν σωστά ή και καθόλου (πχ. ο ήχος, τα γραφικά, η κάμερα, τα usb)  Στην PCSUPPORTS  εξασφαλίζουμε  πως θα έχετε τα τελευταία  και ενημερωμένα προγράμματα οδήγησης (drivers)  του  desktop σας. Επιπλέον κάνουμε και εγκατάσταση όλων των προγραμμάτων για τα οποία έχεις άδεια και εφόσον το επιθυμείς, μπορούμε να μεταφέρουμε τα αρχεία σου από την παλιά εγκατάσταση στην καινούργια.

 

   Χρόνος ολοκλήρωσης: 

     Αν μας το φέρετε στο εργαστήριο μας η εγκατάσταση των Windows γίνετε σε λίγη ώρα όπου θα ενημερωθείτε. Εάν δεν σας βολεύει να έρθετε στο εργαστήριο μας, μπορείτε να μας στείλετε τη συσκευή σας μέσω των ΕΛΤΑ courier. Ένας τεχνικός μας θα την επισκευάσει άμεσα και θα σας επιστραφεί την ίδια μέρα που την παραλάβαμε. 

   Κόστος υπηρεσίας εγκατάστασης Windows:

     Το κόστος της υπηρεσίας συμπεριλαμβάνει την εγκατάσταση των Windows, των προγραμμάτων οδήγησης, δωρεάν λογισμικού και λογισμικού για το οποίο έχεις άδεια. Δεν συμπεριλαμβάνεται το κόστος της άδειας χρήσης των Windows. Εάν επιθυμείς και την αντιγραφή των αρχείων σου από την παλιά στην νέα εγκατάσταση το επιπλέον κόστος είναι 15,00€ +ΦΠΑ.

Έχεις πρόβλημα με τον Υπολογιστή σου;​

Συμπληρώστε την φόρμα και σύντομα ένας εκπρόσωπος από την τεχνική ομάδα θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας​

Υποστήριξη μέσω Email

Απαντάμε συνήθως εντός 24 ωρών
info@pcsupports.gr

Εξυπηρέτηση πελατών

Μίλησε με την εξυπηρέτηση πελατών
+30 211 800 1702

Live Chat

Μίλησε τώρα στο chat με έναν τεχνικό
Ξεκίνα την συνομιλία

Εγκατάσταση Windows 10 σε PC

Η εγκατάσταση Windows σε Υπολογιστή για εμάς είναι μια καθημερινή διαδικασία. Σας περνάμε το λειτουργικό των Windows, στις περισσότερες περιπτώσεις στην πιο πρόσφατη έκδοση και εξασφαλίζουμε την ομαλή λειτουργία του υπολογιστή σας.

Επίσης σας περνάμε το κατάλληλο Antivirus για να ασφαλίσουμε το PC από τις ενδεχόμενες απειλές. Λόγω του ότι κάθε πελάτης μας, κάνει διαφορετική χρήση του υπολογιστή, ενδέχεται να ενσωματώσουμε και πρόγραμμα αντιμετώπισης Malware, Adware, Spyware για ακόμα μεγαλύτερη προστασία.

εγκατασταση windows σε υπολογιστη