Υπερθέρμανση Desktop Επιτραπέζιου Υπολογιστή PC

Τιμή χωρίς ΦΠΑ 25,80 €

Τιμή με ΦΠΑ 32,00 €

Χρόνος Επισκευής
Εντός ημέρας

Εγγύηση επισκευής
-

Υπερθέρμανση Desktop Υπολογιστή:

     Η υψηλή θερμοκρασία στα Desktop από υπερθέρμανση είναι ένα από τα πιο καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουμε καθημερινά και ειδικά στους πιο ζεστούς μήνες. Με την πάροδο του χρόνου το Desktop σας μαζεύει σκόνη και σκουπίδια στο εσωτερικό του με αποτέλεσμα να υπερθερμαίνεται. Η PCSUPPORTS δίνει άμεσα λύση σε αυτό το πρόβλημα κάνοντας  εσωτερικό καθαρισμό του Desktop σας  και τοποθετούμε καινούργια θερμοαγώγιμη πάστα αντικαθιστώντας την παλιά. 

Σε περίπτωση που μετά από τεχνικό έλεγχο διαπιστώσουμε ότι η  υπερθέρμανση οφείλετε στο ανεμιστηράκι εφόσον σας ενημερώσουμε για το κόστος και πάρουμε έγκριση τότε προχωράμε σε άμεση αντικατάσταση με νέο ανταλλακτικό.

   Χρόνος επισκευής:

     Μπορούμε να κάνουμε καθαρισμό του Desktop σας μέσα σε περίπου 2-4 ώρες.

   Χρειάζεσαι αυτή την υπηρεσία εάν:

  • ο ανεμιστήρας κάνει θόρυβο
  • ο ανεμιστήρας δουλεύει συνέχεια
  • το Desktop υπερθερμαίνεται
  • το Desktop σβήνει ξαφνικά

Έχεις πρόβλημα με τον Υπολογιστή σου;​

Συμπληρώστε την φόρμα και σύντομα ένας εκπρόσωπος από την τεχνική ομάδα θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας​

Υποστήριξη μέσω Email

Απαντάμε συνήθως εντός 24 ωρών
info@pcsupports.gr

Εξυπηρέτηση πελατών

Μίλησε με την εξυπηρέτηση πελατών
+30 211 800 1702

Live Chat

Μίλησε τώρα στο chat με έναν τεχνικό
Ξεκίνα την συνομιλία

Υπερθέρμανση Υπολογιστή

Όλα τα μεγάλα PC διαθέτουν δυνατότητα αυτόματου τερματισμού λειτουργίας εάν οι θερμοκρασίες ξεπεράσουν τους 70C-100C.

Αυτό θα διαφέρει ανάλογα με τον κατασκευαστή και δεν προστατεύει απαραίτητα τον υπολογιστή σας από ζημιά. Μια υπερθέρμανση του υπολογιστή συνήθως εκπέμπει αρκετή θερμότητα για να αλλάξει και την θερμοκρασία δωματίου. Ένας ζεστός υπολογιστής είναι ένας υπολογιστής με ειδικές ανάγκες. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τους οποίους ένας υπολογιστής μπορεί να υπερθερμανθεί, αλλά αν άρχισε να συμβαίνει μόλις πρόσφατα, είναι συνήθως σφάλμα χρήστη.

Αυτό σημαίνει ότι έχετε τη δυνατότητα να το διορθώσετε πριν συμβεί πραγματική ζημιά. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας μαθαίνοντας γιατί ο υπολογιστής σας υπερθερμαίνεται και πώς να το διορθώσετε.

Εάν δεν αισθάνεστε φυσικά τη θερμότητα να βγαίνει από τον υπολογιστή σας, τότε θα χρειαστεί να κάνετε κάποια έρευνα.

Αντιμετωπίζετε κάποιο από αυτά τα σημάδια υπό κανονική χρήση;

Υποτονική απόδοση

Υπάρχουν πολλά πράγματα που προκαλούν επιβράδυνση ενός υπολογιστή, αλλά η θερμότητα συνήθως παραβλέπεται. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για φορητούς υπολογιστές. Επειδή υπάρχει πολύ λίγος χώρος για να περάσει ο αέρας, η σκόνη είναι ένας κοινός ένοχος. Καθώς τα εξαρτήματα ζεσταίνονται, γίνονται λιγότερο αποτελεσματικά και μειώνονται οι επιδόσεις τους.

Τυχαίοι τερματισμοί λειτουργίας

Εάν συμβεί αυτό, ο υπολογιστής σας έχει ουσιαστικά “κολλήσει”. Όπως αναφέραμε στην αρχή, οι CPU κλείνουν αυτόματα όταν επιτευχθεί ένα όριο θερμοκρασίας. Αυτή είναι η τελευταία λύση της CPU για να αποτρέψει το λιώσιμο του τσιπ.

Οι ανεμιστήρες ακούγονται έντονα

Αυτό είναι άλλο ένα πρώιμο σημάδι υπερθέρμανσης του υπολογιστή που είναι αισθητό στα laptop. Εάν δεν υπάρχει σωστή ροή αέρα, οι ανεμιστήρες θα λειτουργούν σε πλήρη ταχύτητα σε μια προσπάθεια να απωθήσουν τη θερμότητα προς τα έξω.

Το δυνατό στροβιλισμό συνήθως γίνεται αυτό που αναγκάζει πολλούς χρήστες να επισκεφτούν την PC Supports για να επιδιορθώσουν ή να αγοράσουν έναν νέο υπολογιστή.

Σφάλματα

Όταν η CPU ζεσταθεί πολύ, θα συναντήσει υψηλότερο ποσοστό σφαλμάτων. Αυτό σημαίνει ότι θα δείτε περισσότερα funky σφάλματα προγράμματος και σφάλματα επεξεργασίας. 

Ένας ζεστός υπολογιστής θα αρχίσει να εμφανίζει περίεργες τεχνικές δυσλειτουργίες που εμφανίζονται μόνο σε περιβάλλοντα 3D. Αυτό μπορεί επίσης να συμβεί όταν μόνο μία περιοχή του υπολογιστή υπερθερμαίνεται (δηλαδή η GPU είναι ζεστή, αλλά η θερμοκρασία της θήκης δεν είναι).