Τιμή χωρίς ΦΠΑ 20 €

Τιμή με ΦΠΑ 24,80 €

Χρόνος Επισκευής
Εντός ημέρας

Εγγύηση επισκευής
-

Καθαρισμός Laptop από τους Ειδικούς:

Όπως κάθε άλλη συσκευή στην οποία αφιερώνουμε ώρες κάθε μέρα, τα Laptop είναι μαγνήτες για μικρόβια, σκόνη και βρωμιά. Δεν υπήρξε ποτέ καλύτερη στιγμή για να κάνετε έναν μικρό καθαρισμό στο Laptop σας. Πότε ήταν η τελευταία φορά που σκεφτήκατε να του δώσετε έναν καλό καθαρισμό; Η βασική συντήρηση διαρκεί μόνο λίγα λεπτά και η ανταμοιβή αξίζει τον χρόνο και μπορεί να δώσει στο Laptop σας μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Για να μην αναφέρουμε, ότι είναι απλώςκαι μια καλή υγιεινή. Ας ρίξουμε μια ματιά στους καλύτερους τρόπους καθαρισμού του Λάπτοπ  σας. Να τονίσουμε ότι αφορά μόνο τον εξωτερικό καθαρισμό. Για εσωτερικό καθαρισμό επικοινωνήστε με τους ειδικούς της PC Supports. Με δωρεάν παραλαβή παράδοση στην Αθήνα, είστε ήσυχοι ότι η αμεσότητα μας θα ανανέωσει το Laptop για αρκετό καιρό.

Το πιο σημαντικό συστατικό για τον καθαρισμό του Laptop σας είναι η ισοπροπυλική αλκοόλη. Επιπλέον, θέλετε να βρείτε πεπιεσμένο αέρα, και ένα πανί από μικροΐνες. Αυτά είναι τα κύρια «εργαλεία» που θα χρειαστείτε για να καθαρίσετε σωστά το λάπτοπ σας. Φυσικά, μπορείτε να διαφοροποιήσετε ελαφρώς αυτά τα προϊόντα, αλλά μην αντικαταστήσετε την ισοπροπυλική αλκοόλη, το μεγαλύτερο κομμάτι του παζλ.

Πριν ξεκινήσετε τον καθαρισμό Laptop

Πριν ξεκινήσετε τον καθαρισμό, είναι σημαντικό να σκεφτείτε τι είδους καθαρισμό θέλετε να κάνετε. Προφανώς, το κάνετε αυτό στο όνομα της υγιεινής, αλλά θέλετε επίσης να είστε εξαιρετικά προσεκτικοί για να μην κάνετε καμία ζημιά. Θα πρέπει να σκουπίζετε προσεκτικά για να μην προκαλέσετε ζημιά στο πληκτρολόγιο ή την οθόνη σας. Το πιο σημαντικό μάθημα είναι να μην ψεκάζετε ποτέ, μα ποτέ κανένα διάλυμα καθαρισμού απευθείας στο laptop σας. Μπορούν να μπουν σε οποιονδήποτε αριθμό ανοιχτών ρωγμών ανάμεσα στα πλήκτρα, τα ηχεία ή οπουδήποτε αλλού υπάρχει έκθεση σε εξαρτήματα φορητού υπολογιστή.

Καθαρισμός Πληκτρολογίου Laptop

Το πληκτρολόγιό σας είναι σχεδόν σίγουρα το πιο «βρώμικο» στοιχείο του Laptop, οπότε από εκεί πρέπει να ξεκινήσετε. Πιάστε το πανί από μικροΐνες και χτυπήστε το πάνω από το πληκτρολόγιο μερικές φορές για να πιάσει τα επάνω στρώματα της σκόνης. Η επόμενη κίνησή σας είναι να αναποδογυρίσετε το Laptop σας και να τον κουνήσετε γρήγορα. Μπορείτε να επιλέξετε να χτυπήσετε το πληκτρολόγιο με μια έκρηξη πεπιεσμένου αέρα πριν ή μετά από αυτό το βήμα. Είτε έτσι είτε αλλιώς, υπάρχει πιθανότητα να έχουν συσσωρευτεί σκόνη και ψίχουλα με την πάροδο του χρόνου.

Ο πεπιεσμένος αέρας βοηθά να χτυπηθούν μερικά ψίχουλα και να πέφτουν ελεύθερα στο έδαφος. Αφού χειριστείτε το πληκτρολόγιο, δώστε ένα γρήγορο πέρασμα στις θύρες USB, HDMI ή σε άλλες θύρες. Η σκόνη μπορεί να συσσωρευτεί και σε αυτά τα σημεία, επομένως δεν είναι κακό να καθαρίσετε. Στη συνέχεια, πάρτε την ισοπροπυλική σας αλκοόλη και ένα ή δύο κομμάτια βαμβακιού. Είναι σημαντικό να μην βρέχετε τελείως τη μπατονέτα. Το θέλεις υγρό αλλά όχι σε μεγάλο βαθμό. Μετακινήστε τη(τις) μπάλα(ες) πάνω από το πληκτρολόγιο, ανάμεσα στα πλήκτρα και, αν χρειάζεται, προσθέστε μια άκρη σε αυτό το βήμα για να βεβαιωθείτε ότι χτυπάτε κάθε ίντσα του πληκτρολογίου. Μπορείτε να κάνετε αυτό το βήμα όσες φορές θέλετε.

Καθαρισμός Οθόνης Laptop

Ενώ τα πληκτρολόγια είναι αρκετά ανθεκτικά, η οθόνη του laptop σας είναι πολύ ευαίσθητη, επομένως θέλετε να αντιμετωπίσετε αυτά τα βήματα με τη μέγιστη προσοχή. Για άλλη μια φορά, πιάστε το πανί από μικροΐνες και περάστε το απαλά πάνω από την οθόνη. Κάντε το είτε με οριζόντια είτε κάθετη κίνηση αλλά όχι και τα δύο. Εάν το κάνετε, μπορεί να διατρέχετε τον κίνδυνο να αφήσετε μουτζούρες ή γρατσουνιές. Εάν δεν αισθάνεστε άνετα χρησιμοποιώντας ισοπροπυλική αλκοόλη στην οθόνη, η καλύτερη εναλλακτική είναι ένα ειδικό κιτ καθαρισμού οθόνης για Laptop. Αυτά τα ειδικά καθαριστικά λειτουργούν σε σχεδόν κάθε τύπο οθόνης για υπολογιστές Windows και Apple. Δώστε μεγάλη προσοχή, καθώς μια απροσεξία μπορεί να οδηγήσει σε αντικατάσταση οθόνης ή ακόμα και επισκευή του laptop.

Καθαρίστε το περίβλημα

Με το πληκτρολόγιο και την οθόνη καλυμμένα, τώρα θέλετε να καθαρίσετε το υπόλοιπο μέρος. Αυτό εστιάζει στην αντίθετη πλευρά της οθόνης, στην επιφάνεια αφής και κάτω από το πληκτρολόγιο κοντά στην μπαταρία. Μπορείτε επίσης να βασιστείτε στο πανί από μικροΐνες και την ισοπροπυλική αλκοόλη για να καθαρίσετε τις υπόλοιπες επιφάνειες. Καθώς θέλετε να απολυμάνετε, είναι καλό να κολλάτε με το αλκοόλ, διαφορετικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ίδιο σπρέι με το κιτ καθαριστικού οθόνης για να αφαιρέσετε τη σκόνη και τη βρωμιά.

Αφού ολοκληρώσετε όλα τα βήματα, υπάρχει μόνο μια τελευταία σημείωση. Πριν ενεργοποιήσετε το Laptop σας, βεβαιωθείτε ότι όλα είναι εντελώς στεγνά. Εκτός αυτού, έχετε τώρα ένα λάπτοπ χωρίς βρωμιά, βρωμιά και, κυρίως, βακτήρια και μικρόβια. Εάν θέλετε να είστε προσεκτικοί, μπορείτε να ανοίξετε το περίβλημα και να καθαρίσετε και το εσωτερικό του laptop σας.

Στη PC Supports, διαθέτουμε ειδικούς τεχνικούς για τον καθαρισμό Laptop κάθε Brand. Παρέχουμε δωρεάν παραλαβή παράδοση στην Αθήνα σε προσιτές τιμές, με αμεσότητα και αξιοπιστία. Επικοινωνήστε μαζί μας.

Έχουμε αναλάβει εκατοντάδες περιπτώσεις για καθαρισμό Laptop με απόλυτη επιτυχία. Ακόμα και σε πιο παλιά μοντέλα, αναβαθμίσαμε την απόδοση και επαναφέραμε τις θερμοκρασίες στα φυσιολογικά επίπεδα.

Εσωτερικός Καθαρισμός Laptop

Συμπληρώστε την φόρμα και σύντομα ένας εκπρόσωπος από την τεχνική ομάδα θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας​

Υποστήριξη μέσω Email

Απαντάμε συνήθως εντός 24 ωρών
info@pcsupports.gr

Εξυπηρέτηση πελατών

Μίλησε με την εξυπηρέτηση πελατών
+30 211 800 1702

Live Chat

Μίλησε τώρα στο chat με έναν τεχνικό
Ξεκίνα την συνομιλία