Επισκευές Service Υπολογιστών Laptop Βουλιαγμένη

Εξυπηρέτηση πελατών

Μίλησε με την εξυπηρέτηση πελατών
+30 211 800 1702

Υποστήριξη μέσω Email

Απαντάμε συνήθως εντός 24 ωρών
info@pcsupports.gr

Τα Laptop έχουν γίνει αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς μας, με πολλούς να βασίζονται σε αυτούς για εργασία, σχολείο ή προσωπική χρήση. Ωστόσο, όπως κάθε ηλεκτρονική συσκευή, είναι επιρρεπείς σε ζημιές και δυσλειτουργίες. Αν βρίσκεστε στη Βουλιαγμένη και το laptop σας είναι εκτός λειτουργίας, μην πανικοβληθείτε! Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες υπηρεσίες επισκευής που μπορούν να σας βοηθήσουν να επαναφέρετε τη συσκευή σας σε λειτουργία.

Όταν επιλέγετε μια υπηρεσία επισκευής laptop στη Βουλιαγμένη, είναι σημαντικό να κάνετε μια έρευνα πρώτα. Αναζητήστε μια εταιρεία με καλή φήμη και έμπειρους τεχνικούς που να γνωρίζουν τους διάφορους τύπους υπολογιστών και τα προβλήματά τους. Επιπλέον, βεβαιωθείτε ότι η υπηρεσία επισκευής παρέχει εγγύηση για την εργασία τους, ώστε να αισθάνεστε σίγουροι για την ποιότητα των επισκευών τους.

Επισκευή Laptop με δωρεάν παραλαβή παράδοση

Συμβαίνει στους καλύτερους από εμάς. Δουλεύετε στο laptop σας και ξαφνικά, πέφτει ή βυθίζεται στο νερό. Επικρατεί πανικός καθώς συνειδητοποιείτε ότι όλα τα σημαντικά έγγραφα, οι φωτογραφίες και τα αρχεία σας κινδυνεύουν να χαθούν για πάντα. Ωστόσο, υπάρχουν βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να προστατεύσετε τον φορητό υπολογιστή σας από μόνιμη βλάβη.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να κλείσετε αμέσως τον λάπτοπ. Αποσυνδέστε το από οποιαδήποτε πηγή ρεύματος και αφαιρέστε την μπαταρία αν είναι δυνατόν. Είναι σημαντικό να μην το ενεργοποιήσετε ξανά μέχρι να στεγνώσει τελείως, καθώς αν το ανάψετε ενώ είναι ακόμα υγρό μπορεί να προκαλέσει περαιτέρω ζημιά. Στη συνέχεια, στεγνώστε το νερό με μια πετσέτα ή ένα πανί και, στη συνέχεια, τοποθετήστε το λάπτοπ ανάποδα σε μια πετσέτα για να αφήσετε το υπόλοιπο νερό να στραγγίσει.

Η επισκευή φορητού υπολογιστή είναι ένα κοινό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι περισσότεροι χρήστες κάποια στιγμή στη ζωή τους. Υπάρχουν διάφοροι τύποι επισκευών υπολογιστών και κάθε επισκευή έχει το δικό της επίπεδο πολυπλοκότητας. Αυτές οι επισκευές μπορεί να κυμαίνονται από απλά προβλήματα λογισμικού έως πιο περίπλοκα προβλήματα υλικού.

Η γνώση των διαφορετικών τύπων επισκευών φορητών υπολογιστών θα σας βοηθήσει να εντοπίσετε γρήγορα το πρόβλημα και να αποφασίσετε για την καλύτερη πορεία δράσης.

Ένας τύπος επισκευής laptop είναι η αντικατάσταση οθόνης. Αν παρατηρήσετε ότι η οθόνη σας έχει ρωγμές ή νεκρά pixel, ήρθε η ώρα να την αντικαταστήσετε. Οι αντικαταστάσεις οθόνης μπορεί να είναι ακριβές, αλλά είναι απαραίτητες εάν θέλετε ο φορητός υπολογιστής σας να λειτουργεί σωστά. Ένας άλλος κοινός τύπος επισκευής είναι η αντικατάσταση του σκληρού δίσκου. Ένας αποτυχημένος σκληρός δίσκος μπορεί να προκαλέσει απώλεια δεδομένων ή να κάνει το σύστημά σας να λειτουργεί αργά.

Η αντικατάσταση του σκληρού δίσκου με ένα SSD (Solid State Drive) θα βελτιώσει σημαντικά τη συνολική απόδοση του υπολογιστή σας, ενώ παράλληλα θα αποτρέψει την απώλεια δεδομένων λόγω αστοχίας.

Έχεις πρόβλημα με την συσκευή σου;

Συμπληρώστε την φόρμα και σύντομα ένας εκπρόσωπος από την τεχνική ομάδα θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας​