Αλλαγή Κρυστάλλου Αφής iPod Touch 3

Τιμή χωρίς ΦΠΑ -

Τιμή με ΦΠΑ -

Χρόνος Επισκευής
Εντός ημέρας

Εγγύηση επισκευής
-

Υπάρχει μια εξαιρετική ευκαιρία που πρέπει να μην χάσετε! Αν έχετε ένα iPod Touch 3 και αντιμετωπίζετε προβλήματα με τον κρύσταλλο αφής, τότε ήρθε η στιγμή να του χαρίσετε μια ολοκαίνουργια εμφάνιση και λειτουργικότητα!

Η αλλαγή κρυστάλλου αφής για το iPod Touch 3 είναι η ιδανική λύση για να αποκαταστήσετε την οθόνη σας σε άριστη κατάσταση. Ανεξάρτητα από το αν ο κρύσταλλος αφής έχει ραγίσει, έχει υποστεί γρατζουνιές ή δεν ανταποκρίνεται σωστά στις αφής σας, έχουμε την λύση για εσάς!

Εδώ στο εξειδικευμένο μας κέντρο, διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό και την πιο προηγμένη τεχνολογία για να αντικαταστήσουμε τον κρύσταλλο αφής του iPod Touch 3 με μια ολοκαίνουργια οθόνη υψηλής ποιότητας. Είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή άριστων υπηρεσιών και εγγυόμαστε πως θα λάβετε πίσω τη συσκευή σας σε εξαιρετική κατάσταση.

Μην αφήνετε το πρόβλημα του κρυστάλλου αφής να επηρεάσει την εμπειρία σας με το iPod Touch 3. Επωφεληθείτε τώρα από την ευκαιρία αυτή και αφήστε μας να φροντίσουμε για τη συσκευή σας. Μετά την αλλαγή, θα απολαμβάνετε ξανά απρόσκοπτη πλοήγηση, οθόνη κρυστάλλου και υπέροχα χρώματα.

Μην περιμένετε περισσότερο! Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κλείσετε ένα ραντεβού ή για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για τις υπηρεσίες μας. Αφήστε μας να φροντίσουμε για το αγαπημένο σας iPod Touch 3, ώστε να συνεχίσετε να απολαμβάνετε τη μουσική, τις εφαρμογές και τις δραστηριότητές σας χωρίς κανένα άγχος.

Υποστήριξη μέσω Email

Απαντάμε συνήθως εντός 24 ωρών
info@pcsupports.gr

Εξυπηρέτηση πελατών

Μίλησε με την εξυπηρέτηση πελατών
+30 211 800 1702

Live Chat

Μίλησε τώρα στο chat με έναν τεχνικό
Ξεκίνα την συνομιλία