Αλλαγή Οθόνης ΟΕΜ A+ Huawei Mate 20 Pro

Τιμή χωρίς ΦΠΑ -

Τιμή με ΦΠΑ -

Χρόνος Επισκευής
Εντός ημέρας

Εγγύηση επισκευής
-

Ανανεώστε την αγαπημένη σας συσκευή Huawei Mate 20 Pro με την πρωτοποριακή αλλαγή Οθόνης ΟΕΜ A+!

Το Huawei Mate 20 Pro είναι μια πραγματική επιτομή της τεχνολογίας και της κομψότητας. Ωστόσο, αν το αγαπημένο σας κινητό έχει υποστεί ζημιά στην οθόνη, μην ανησυχείτε! Έχουμε την ιδανική λύση για εσάς.

Με την υπηρεσία αλλαγής Οθόνης ΟΕΜ A+ για το Huawei Mate 20 Pro, θα ανακτήσετε την εκθαμβωτική ομορφιά και την υψηλή ποιότητα εικόνας που λατρεύετε. Οι έμπειροι τεχνικοί μας θα αντικαταστήσουν την οθόνη με μια ολοκαίνουργια, εργοστασιακή οθόνη ΟΕΜ A+ που εγγυάται την απόλυτη συμβατότητα και απόδοση.

Ανακτήστε την αίσθηση της ολοκληρωμένης λειτουργίας με το κινητό σας, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή με απροβλημάτιστη λειτουργία και κορυφαία ποιότητα εικόνας.

Η ασφάλεια και η ευχαρίστηση των πελατών μας είναι πάντα προτεραιότητά μας. Επιστήστε μας την εμπιστοσύνη σας και απολαύστε το αποτέλεσμα ενός επαγγελματικού και αξιόπιστου service.

Μην διστάζετε άλλο! Επωφεληθείτε τώρα από την προνομιακή προσφορά μας για αλλαγή Οθόνης ΟΕΜ A+ Huawei Mate 20 Pro και αναβαθμίστε την εμπειρία σας με τη συσκευή σας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να κλείσετε το ραντεβού σας και αφήστε το Huawei Mate 20 Pro σας στα έμπειρα χέρια των εξειδικευμένων τεχνικών μας. Είμαστε δίπλα σας για να σας προσφέρουμε την απόλυτη ικανοποίηση!

Υποστήριξη μέσω Email

Απαντάμε συνήθως εντός 24 ωρών
info@pcsupports.gr

Εξυπηρέτηση πελατών

Μίλησε με την εξυπηρέτηση πελατών
+30 211 800 1702

Live Chat

Μίλησε τώρα στο chat με έναν τεχνικό
Ξεκίνα την συνομιλία