Αναβάθμιση SSD δίσκου Υπολογιστή Desktop

Τιμή χωρίς ΦΠΑ 20,00 €

Τιμή με ΦΠΑ 24,80 €

Χρόνος Επισκευής
Εντός ημέρας

Εγγύηση επισκευής
-

Αναβάθμιση SSD δίσκου σε Υπολογιστή:

     Εάν θέλετε να αντικαταστήσετε το αγαπημένο σας desktop επειδή κολλάει, σκεφτείτε πρώτα μία αναβάθμιση σκληρού δίσκου SSD. Aν το desktop σας χρησιμοποιεί σκληρό δίσκο HDD ή έναν παλαιότερης τεχνολογίας SSD, ίσως ήρθε η ώρα για μία αναβάθμιση. Κάθε χρόνο οι δίσκοι SSD γίνονται γρηγορότεροι και η αντικατάστασή του δεν έχει μεγάλο κόστος. Δεν θα πάρει πολύ χρόνο για να αντικατασταθεί  και θα σας  προσφέρει τεράστια βελτίωση στην ταχύτητα του desktop σας.

 

    Η αναβάθμιση σκληρού δίσκου σε SSD θα σας δώσει μεγαλύτερη ταχύτητα:

     Οι ταχύτητες εγγραφής σε έναν δίσκο SSD μπορούν να φτάσουν έως και τα 3.200MB /s, ενώ οι απλοί σκληροί δίσκοι φτάνουν το μέγιστο στα 160-250MB /s. Για τους περισσότερους χρήστες, οι ταχύτητες ανάγνωσης /εγγραφής τους είναι κάτι άγνωστο και δεν χρειάζεται να το γνωρίζουν κιόλας, αλλά αν κάνετε βαριά επεξεργασία βίντεο ή σύνθεση μουσικής, ένας σκληρός δίσκος ενδέχεται να μην είναι σε θέση να καλύψει τις ανάγκες σας. Σε αυτή την περίπτωση η αναβάθμιση σκληρού δίσκου σε SSD είναι μονόδρομος.

 

   Οι δίσκοι SSD ζεσταίνονται δυσκολότερα:

     Οι σκληροί δίσκοι SSD λόγο ότι  δεν υπάρχουν μηχανικά  μέρη δεν ανεβάζουν υψηλές θερμοκρασίες όπως οι σκληροί δίσκοι HDD. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν εργάζεστε σε πολλά προγράμματα ταυτόχρονα ή αν ζείτε κάπου που έχει υψηλότερη από τη συνηθισμένη θερμοκρασία το καλοκαίρι, ενώ μία μονάδα SSD είναι λιγότερο πιθανό να υπερθερμανθεί.

   

   Οι μονάδες SSD καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια:

     Ένας σκληρός δίσκος απαιτεί πολύ αρκετή ενέργεια για να λειτουργήσει. Αντιθέτως, ένας SSD δίσκος αντλεί λιγότερη ενέργεια κάτι που θα σας εξοικονομήσει αρκετά χρήματα, επίσης οι δίσκοι SSD είναι πιο φιλικοί προς το περιβάλλον.

   

   Η υπηρεσία αυτή συμπεριλαμβάνει:

  • Πλήρη έλεγχο ΠΡΙΝ από την επισκευή, για να εντοπίσουμε αν το desktop σας έχει κάποιο άλλο πρόβλημα.
  • Αφαίρεση του παλιού ανταλλακτικού από το desktop και αντικατάσταση με καινούργιο.
  • Πλήρης έλεγχος μετά το τέλος της αντικατάστασης , για επιβεβαίωση πως όλα δουλεύουν σωστά πριν σας επιστρέψουμε το desktop.

   

   Χρειάζεσαι αυτή την υπηρεσία εάν:

  • Αν το desktop είναι πολύ αργό
  • Θέλεις να κάνεις αναβάθμιση
  • θέλεις να εγκαταστήσεις SSD δίσκο

Υποστήριξη μέσω Email

Απαντάμε συνήθως εντός 24 ωρών
info@pcsupports.gr

Εξυπηρέτηση πελατών

Μίλησε με την εξυπηρέτηση πελατών
+30 211 800 1702

Live Chat

Μίλησε τώρα στο chat με έναν τεχνικό
Ξεκίνα την συνομιλία

Αναβάθμιση σε SSD δίσκο σε Υπολογιστή

Τα τελευταία χρόνια, η μονάδα SSD έχει αποδειχθεί ανώτερη από την παραδοσιακή μονάδα σκληρού δίσκου (Hard Disk Drive) τόσο σε ταχύτητα όσο και σε ανθεκτικότητα και πάνω από όλα η τιμή γίνεται χαμηλότερη.

Ωστόσο, η αναβάθμιση των SSD για να είναι αποτελεσματική είναι θέμα μεγάλης ανησυχίας. Οι τεχνικοί της PC Supports θα σας προτείνουν όλα όσα χρειάζεται κατά την αναβάθμιση σκληρών δίσκων σε SSD.

Γιατί να αναβαθμίσετε τον SSD;

Η κατανόηση των διαφορών μεταξύ των SSD και των HDD θα σας δώσει τη γνώση και τις απαντήσεις στο γιατί να αναβαθμίσετε τους SSD σε υπολογιστές. Επιπλέον, οι κύριοι παράγοντες που επηρεάζουν την απόφαση για αναβάθμιση των SSD είναι:

Συντόμευση του χρόνου αναμονής του λειτουργικού συστήματος.

Η ταχύτητα ανάκτησης δεδομένων είναι γρήγορη, αποφεύγοντας τον κατακερματισμό, εξασφαλίζοντας καλή απόδοση κατά τη χρήση γραφικών, σχεδιασμού και λογισμικού παιχνιδιών.

Καλή αντοχή και αντοχή σε κραδασμούς.

Συγκεκριμένα, η συμπαγής δομή και τα τσιπ μνήμης συνδέονται απευθείας στη μητρική πλακέτα για να βοηθήσουν τους SSD να έχουν καλύτερη αντοχή, περιορίζοντας την αστάθεια σε περίπτωση σύγκρουσης.

Απαγωγή θερμότητας και εξοικονόμηση ενέργειας, ειδικά χωρίς να προκαλείται θόρυβος.

Σε σύγκριση με τον σκληρό δίσκο, ο SSD έχει συμπαγή δομή και σχεδιασμό.

Πότε λοιπόν πρέπει να αναβαθμίσετε τον σκληρό σας δίσκο σε SSD;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να κάνετε αναβάθμιση σε SSD, αλλά εάν αντιμετωπίζετε τις ακόλουθες καταστάσεις, πρέπει να αναβαθμίσετε αμέσως τον σκληρό δίσκο σε SSD για τον υπολογιστή σας:

  • Οι σκληροί δίσκοι HDD είναι πολύ παλιοί, αρχίζουν να κάνουν θόρυβο και ζεσταίνονται περισσότερο από πριν.
  • Ο υπολογιστής ανέφερε σφάλμα: ‘Σφάλμα μη συστήματος ή δίσκου .’ Υπολογιστής σφαλμάτων σκληρού δίσκου κακού τομέα.
  • Ο υπολογιστής απέτυχε να εκκινήσει επειδή απέτυχε ο σκληρός δίσκος, από τον οποίο δεν μπορούσε να φορτώσει το λειτουργικό σύστημα όταν ήταν ενεργοποιημένο.
  • Δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε την εφαρμογή ή το λειτουργικό σύστημα επειδή ο σκληρός δίσκος κουνιέται, προκαλώντας τριβή στην επιφάνεια του δίσκου με τη μαγνητική βελόνα πολύ ισχυρή, προκαλώντας σφάλματα και απώλεια δεδομένων του λειτουργικού συστήματος.
  • Θέλετε να επιταχύνετε τον υπολογιστή σας, να εκκινήσετε και να αποκτήσετε ταχύτερη πρόσβαση στα δεδομένα.