Τιμή χωρίς ΦΠΑ 25,80 €

Τιμή με ΦΠΑ 32,00 €

Χρόνος Επισκευής
Εντός ημέρας

Εγγύηση επισκευής
-

Υπερθέρμανση Laptop Sony:

Οι απαραίτητες δεξιότητες για τη διάγνωση και τη διόρθωση ενός Laptop Sony που υπερθερμαίνεται μπορεί να φαίνονται τρομακτικές. Τα περισσότερα από αυτά τα βήματα είναι πολύ εύκολο να πραγματοποιηθούν. Ένα τακτικό πρόγραμμα συντήρησης θα συμβάλει σημαντικά στην παράταση της διάρκειας ζωής του υπολογιστή σας. Τα Laptop Sony προσφέρουν πολλές ανέσεις, αλλά διατρέχουν επίσης μεγαλύτερο κίνδυνο για ορισμένα προβλήματα.

Μία από τις μεγαλύτερες απειλές για τα εξαρτήματα του Laptop Sony είναι η συσσώρευση θερμότητας. Οι στενοί χώροι και η περιορισμένη ροή αέρα είναι το τέλειο περιβάλλον για γρήγορη αύξηση της θερμοκρασίας. Προκειμένου να διαγνώσετε ένα τέτοιο πρόβλημα, είναι σημαντικό να γνωρίζετε τι να αναζητήσετε. Εάν το Laptop Sony σας είναι παλαιότερο ή έχει τεχνικά προβλήματα, μπορεί να διατρέχει μεγαλύτερο κίνδυνο υπερθέρμανσης.

Οι ελαττωματικοί ανεμιστήρες ή οι καλυμμένοι με σκόνη, οι φραγμένοι αεραγωγοί και οι εσφαλμένες ρυθμίσεις του BIOS μπορούν όλα να οδηγήσουν σε υπερθέρμανση Laptop Sony. Ορισμένα από αυτά τα προβλήματα διορθώνονται ευκολότερα από άλλα.

Η αντιμετώπιση του προβλήματος από ειδικούς τεχνικούς της PC Supports είναι η ασφαλής λύση.

   Χρόνος επισκευής:

     Μπορούμε να κάνουμε καθαρισμό του laptop σας μέσα σε περίπου 2-4 ώρες.

   Χρειάζεσαι αυτή την υπηρεσία εάν:

  • Ο ανεμιστήρας κάνει θόρυβο
  • Ο ανεμιστήρας δουλεύει συνέχεια
  • Το laptop υπερθερμαίνεται
  • Το laptop σβήνει ξαφνικάLaptop So

Υποστήριξη μέσω Email

Απαντάμε συνήθως εντός 24 ωρών
info@pcsupports.gr

Εξυπηρέτηση πελατών

Μίλησε με την εξυπηρέτηση πελατών
+30 211 800 1702

Live Chat

Μίλησε τώρα στο chat με έναν τεχνικό
Ξεκίνα την συνομιλία