Αναβάθμιση Υπολογιστή Desktop

Τιμή χωρίς ΦΠΑ 22,57 €

Τιμή με ΦΠΑ 28,00 €

Χρόνος Επισκευής
Εντός ημέρας

Εγγύηση επισκευής
-

Βελτίωση και αναβάθμιση υπολογιστή:

     Ο υπολογιστής σου είναι σαν ένα αυτοκίνητο, χρειάζεται συνεχή φροντίδα για να σου προσφέρει την καλύτερη απόδοση. Ακόμη και με απλή χρήση, με την πάροδο του χρόνου το λειτουργικό σύστημα σιγά σιγά επιβαρύνεται. Η αναβάθμιση υπολογιστή είναι μια αναγκαία διαδικασία ειδικά για τους απαιτητικούς χρήστες.
 
Αντίστοιχα, σταδιακά επιβραδύνεται και η απόδοση του υπολογιστή σου Μπορούμε να κάνουμε μια συντήρηση του λογισμικού του υπολογιστή σας, καθαρίζοντας τον από εναπομείναντα και αχρείαστα πλέον προγράμματα που μαζευτήκαν με τον καιρό.
 
Επίσης, διασφαλίζουμε πως το λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή σας έχει εγκατεστημένες τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις και οδηγούς λογισμικού.
 

   Χρόνος επισκευής:

     Μπορούμε να κάνουμε συντήρηση του λογισμικού του υπολογιστή σου μέσα σε περίπου 4-6 ώρες, αναλόγως το φόρτο εργασίας
 

   Χρειάζεσαι αυτή την υπηρεσία εάν:

  • ο υπολογιστής σου λειτουργεί αργά
  • θέλεις καλύτερη απόδοση

Έχεις πρόβλημα με τον Υπολογιστή σου;​

Συμπληρώστε την φόρμα και σύντομα ένας εκπρόσωπος από την τεχνική ομάδα θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας​

Υποστήριξη μέσω Email

Απαντάμε συνήθως εντός 24 ωρών
info@pcsupports.gr

Εξυπηρέτηση πελατών

Μίλησε με την εξυπηρέτηση πελατών
+30 211 800 1702

Live Chat

Μίλησε τώρα στο chat με έναν τεχνικό
Ξεκίνα την συνομιλία

Βελτίωση και αναβάθμιση Υπολογιστή

Καταργούμε ανεπιθύμητα αρχεία Υπάρχουν πολλά διαθέσιμα εργαλεία για αυτό το σκοπό. Διαθέτουμε εξειδικευμένα για αυτή την δουλειά. 

Τα εργαλεία των Windows, όπως το FileCleaner, διορθώνουν σφάλματα μητρώου καθώς και αφαιρούν την ακαταστασία του συστήματος. Αυτό μπορεί εύκολα να αναβαθμίσει την ταχύτητα του υπολογιστή σας και να βελτιστοποιήσει την απόδοση του υπολογιστή σας.

Ο υπολογιστής σας είναι πιθανότατα εξοπλισμένος με ζωντανές ενημερώσεις για σάρωση του συστήματος ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Αυτό είναι απαραίτητο για την κατάργηση του spyware ένα πρόγραμμα που συλλέγει δεδομένα όπως τα username και τους κωδικούς πρόσβασης μαζί με άλλες εμπιστευτικές πληροφορίες.

Χρησιμοποιούμε κορυφαία εργαλεία για την κατάργηση adware, malware και spyware. Αυτό θα βοηθήσει στην εξοικονόμηση ενέργειας, ταχύτητας και λειτουργικότητας στο μέλλον.

Χρησιμοποιούμε κορυφαία προγράμματα προστασίας από ιούς.

Η λήψη ετήσιας συνδρομής σε ένα λογισμικό προστασίας από ιούς είναι ο καλύτερος τρόπος για να αναβαθμίσετε τον υπολογιστή σας που χρησιμοποιείται για παιχνίδια αλλά και εργασίες.

Αυτό θα βοηθήσει στην αποτροπή επιθέσεων κακόβουλου λογισμικού και λογισμικού κατασκοπίας από άγνωστα μέρη και θα προστατεύσει τις ευαίσθητες πληροφορίες και τα δεδομένα σας. Είναι ένα από τα πιο σημαντικά εργαλεία αναβάθμισης του υπολογιστή.

Ελευθερώνουμε χώρο στο δίσκο

Εκτελούμε ένα εργαλείο ανασυγκρότησης για να διαγράψουμε αρχεία που είναι ασφαλή να αφαιρεθούν και να συγκεντρώσουμε επίσης χρησιμοποιήσιμο χώρο. Αυτό μπορεί να βελτιώσει σημαντικά την απόδοση του υπολογιστή σας.

Τα εργαλεία καθαρισμού δίσκου εκτελούν επίσης τις ακόλουθες εργασίες:

Αφαιρούν τα ανεπιθύμητα αρχεία, συμπεριλαμβανομένων των αναφορών σφαλμάτων Βοηθά στον καθαρισμό του κάδου ανακύκλωσης. Η αναβάθμιση υπολογιστή μπορεί να γίνει με μνήμη RAM αλλά και με SSD δίσκο.

Το εργαλείο αφαιρεί προαιρετικά στοιχεία των Windows καθώς εγκατεστημένα προγράμματα και εφαρμογές που δεν χρησιμοποιείτε πλέον.