Επισκευή Laptop

Τιμή χωρίς ΦΠΑ 25,80 €

Τιμή με ΦΠΑ 32,00 €

Χρόνος Επισκευής
Εντός ημέρας

Εγγύηση επισκευής
-

Αφαίρεση ιών από Laptop:

     Αν το laptop σας είναι αργό, αν κάνει τυχαίες επανεκκινήσεις, αν βγάζει μπλε οθόνες ή εμφανίζει συνέχεια διαφημιστικά παραθυράκια, και σας συμβουλεύει  κάποια άγνωστα (ψεύτικα) προγράμματα πως έχετε ιούς και πρέπει  να τα αγοράσεις για να καθαρίσεις το laptop σου, μην το κάνεις!

     Το laptop σας έχει ιούς και υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να χάσεις αρχεία, σημαντικά προσωπικά δεδομένα πχ: κωδικούς λογαριασμών τραπεζών και στοιχεία πιστωτικών καρτών. Στην PCSUPPORTS μπορούμε να απεγκαταστήσουμε  το  λογισμικό χωρίς να επηρεαστούν τα αρχεία σας. προτείνουμε επίσης να εγκαταστήσεις λογισμικό Antivirus για να αποφύγεις μελλοντικές επιθέσεις από ιούς.

     Η αφαίρεση ιών, ή spyware από ένα laptop είναι μια  δύσκολη διαδικασία. Αν δεν γίνει  σωστά μπορεί να προκαλέσει την απώλεια των αρχείων σας. Οι έμπειροι τεχνικοί μας δίνουν επιπλέον  προσοχή όταν πρόκειται για αφαίρεση ιών.

Εάν χρειαστεί, γίνεται αντίγραφο ασφαλείας όλων σου των δεδομένων πριν προχωρήσουμε στον καθαρισμό.

   Τι περιλαμβάνει το κόστος αυτής της υπηρεσίας:

  • Η εργασία για την αφαίρεση όλων των ιών και  κακόβουλου λογισμικού
  • Η επιδιόρθωση του λειτουργικού συστήματος του laptop.
  • Στο κόστος δεν συμπεριλαμβάνεται η εγκατάσταση του λογισμικού Antivirus.

Έχεις πρόβλημα με τον Laptop σου;

Συμπληρώστε την φόρμα και σύντομα ένας εκπρόσωπος από την τεχνική ομάδα θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας​

Αφαίρεση ιών στην Αθήνα σε όλα τα Laptop

Αφαίρεση κακόβουλου λογισμικού σε Laptop

Ένας ιός μπορεί να κάνει επικίνδυνα πράγματα σε φορητό υπολογιστή Laptop. Οι ιοί μπορούν να επιβραδύνουν τον υπολογιστή, να καταρρεύσουν ή να καταστρέψουν τα αρχεία του λειτουργικού συστήματος. Πολλά ανεπιθύμητα μηνύματα, κακόβουλα προγράμματα ή ιοί εκμεταλλεύονται σφάλματα ασφαλείας στο λογισμικό συστήματος ή εφαρμογών για να διαδοθούν. 

Οι ιοί ή τα κακόβουλα προγράμματα μπορεί να είναι εξαιρετικά επιβλαβή για το Laptop σας, καθώς μπορεί να εκθέσουν τα προσωπικά σας στοιχεία σε εγκληματίες του κυβερνοχώρου, να κρυπτογραφήσουν αρχεία για λύτρα ή να καταστρέψουν τις εικόνες σας, τα microsoft word, το excel κ.λπ. σημαντικά αρχεία.

Η ομάδα μας για την αφαίρεση ιών στην Αθήνα εντοπίζει κρυφά κακόβουλα προγράμματα και προγράμματα κατασκοπείας που λειτουργούν αθόρυβα στο φόντο του υπολογιστή σας.

Οι ιοί μεταδίδουν αποθηκευμένες πληροφορίες από το Laptop σας, σε χάκερ και σε μη ασφαλή χέρια. Μόλις μολυνθεί ο υπολογιστής σας, πολλοί χρήστες δεν θα το συνειδητοποιούσαν καν. Η PC Supports στέλνει τον έμπειρο τεχνικό μας στο σπίτι ή το γραφείο σας για να καθαρίσει και να προστατεύσει τον υπολογιστή σας.

Οι πελάτες μπορούν να ζητήσουν βοήθεια αυθημερόν για τον ιό στον υπολογιστή ή εμείς κάνουμε βοήθεια μέσω τηλεφώνου μέσω της υπηρεσίας απομακρυσμένης πρόσβασης. Η PC Supports συνιστά ανεπιφύλακτα να εκτελείτε βαθιά σάρωση προστασίας από ιούς δύο φορές το μήνα και να βεβαιωθείτε ότι το πρόγραμμα προστασίας από ιούς είναι ενημερωμένο.

Αφαίρεση άμεσα του ιού από το Laptop σας

Εάν το laptop σας λειτουργεί αργά, χρειάζεται συνέχεια restart, παγώνει, κολλάει, μπλε οθόνη, μην κάνετε συμβιβασμούς με το απόρρητό σας, διορθώστε το το συντομότερο δυνατό. Όλοι γνωρίζουμε πόσο επικίνδυνο μπορεί να είναι όταν μολυνθεί φορητός υπολογιστής ή υπολογιστής.

Άτομα που κατοικούν σε οποιαδήποτε τοπική περιοχή της Αθήνας μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας για επαγγελματική βοήθεια και συμβουλές για φορητούς υπολογιστές.

Αφαίρεση ιών από Laptop

Υποστήριξη μέσω Email

Απαντάμε συνήθως εντός 24 ωρών
info@pcsupports.gr

Εξυπηρέτηση πελατών

Μίλησε με την εξυπηρέτηση πελατών
+30 211 800 1702

Live Chat

Μίλησε τώρα στο chat με έναν τεχνικό
Ξεκίνα την συνομιλία