Επισκευή Laptop

Τιμή χωρίς ΦΠΑ 20 €

Τιμή με ΦΠΑ 25 €

Χρόνος Επισκευής
1-3 ημέρες

Εγγύηση επισκευής Ερώτηση

Αφαίρεση ιών από Laptop

Αν το  laptop σας είναι αργό,αν κάνει τυχαίες επανεκκινήσεις, αν βγάζει μπλε οθόνες ή εμφανίζει συνεχεια διαφημιστικα παραθυρακια, και σας συμβουλευει  κάποια άγνωστα (ψεύτικα) προγράμματα πως έχετε ιούς και πρεπει  να τα αγοράσεις για να καθαρίσεις το laptop σου; DON’T DO IT ! Το laptop σας έχει ιούς και υπάρχει μεγαλη πιθανοτητα να χάσεις αρχεία,σημαντικά προσωπικά δεδομένα πχ: κωδικούς λογαριασμών τραπεζών και στοιχεία πιστωτικών καρτών. Στην PCSUPPORTS μπορούμε να απεγκαταστησουμε  το  λογισμικό χωρίς να επηρρεαστούν τα αρχεία σας. προτεινουμε επίσης να εγκαταστήσεις λογισμικό Antivirus για να αποφυγεις μελλοντικές επιθέσεις απο ιούς.

Η αφαίρεση ιών, ή spyware από ένα laptop είναι μια  δύσκολη διαδικασία. Αν δεν γινει  σωστά μπορεί να προκαλέσει την απώλεια των αρχειων σας. Οι εμπειροι τεχνικοί μας δινουν επιπλεον  προσοχή όταν πρόκειται για αφαίρεση ιών. Εαν χρειαστεί, γίνεται αντίγραφο ασφαλείας όλων σου των δεδομένων πριν προχωρήσουμε στον καθαρισμό.

Χρόνος επισκευής:

Ο χρόνος που χρειάζεται για να ολοκληρωθεί ο καθαρισμός εξαρτάται από τον τύπο ή τύπους ιών που έχουν προσβάλλει το laptop σας. Ο χρόνος επισκευής μπορεί να κυμανθεί από λίγες ώρες έως και λίγες μέρες.

Τι περιλαμβάνει το κόστος αυτής της υπηρεσίας:

Στο κόστος συμπεριλαμβάνεται η εργασία για την αφαίρεση όλων των ιών και  κακόβουλου λογισμικού, καθώς και η επιδιόρθωση του λειτουργικού συστήματος του laptop. Στο κόστος δεν συμπεριλαμβάνεται η εγκατάσταση του λογισμικού Antivirus.

Υποστήριξη μέσω Email

Απαντάμε συνήθως εντός 24 ωρών
info@pcsupports.gr

Εξυπηρέτηση πελατών

Μίλησε με την εξυπηρέτηση πελατών
+30 211 800 1702

Live Chat

Μίλησε τώρα στο chat με έναν τεχνικό
Ξεκίνα την συνομιλία