Έχεις πρόβλημα με το iPhone σου;

Συμπληρώστε την φόρμα και σύντομα ένας εκπρόσωπος από την τεχνική ομάδα θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας​

 

Γιατί να επισκευάσεις το iPhone σου; 

Τα iPhone είναι ένα από τα πιο χρήσιμα εργαλεία στην ζωή ενός ανθρώπου, είτε είναι για απλή χρήση ή και ακόμα για δουλειά. Στην περίπτωση όμως όπου το αγαπημένο σου iPhone για κάποιον λόγο χάλασε τότε θα θες να επισκευαστεί άμεσα. Στην PC SUPPORTS το πετυχαίνουμε αυτό γρήγορα και αποτελεσματικά, από μια απλή αλλαγή μπαταρίας μέχρι και μια επισκευή πάνω στην μητρική της ίδιας της συσκευής. Οι εξιδεικευμένοι τεχνικοί μας σάς προσφέρουν άμεσα και οικονομικά οποιαδήποτε  λύση στο κάθε σας πρόβλημα. Οι υπηρεσίες μας στις επισκευές των iPhone χαρακτηρίζονται από την άμεση επαγγελματική εξυπηρέτηση αλλά και τις πιο ανταγωνιστικές τιμές στην αγορά, μπορείτε να φέρετε το iPhone σας στο εργαστήριο της                 PC SUPPORTS ή μπορείτε να μας το στείλετε μέσω της υπηρεσίας courier που διαθέτουμε (ΕΛΤΑ courier) με δική μας χρέωση σε όλη την Ελλάδα. 

επισκευη iphone

Είναι φοβερό όπως είναι το iPhone, αλλά δεν υπάρχει καμία συσκευή χωρίς να παρουσιάσει κάποια στιγμή πρόβλημα. Ωστόσο, η τεχνολογία έχει προχωρήσει, αλλά υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να είναι εύθραυστες. Η PC Supports προσφέρει κορυφαίων προδιαγραφών σε οποιοδήποτε είδος iPhone, για επισκευή στην Αθήνα, όπως σπασμένη οθόνη iPhone, είτε το iPhone σας έχει υποστεί ζημιά από νερό, απαιτείται αντικατάσταση μικροφώνου ή ακόμη χρειάζεται πλήρης υπηρεσία διάγνωσης.

Προσφέρουμε τις ταχύτερες επισκευές iphone στην Αθήνα με οριστικές λύσεις στο πρόβλημα σας. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, επισκευάζουμε κάθε συσκευή Iphone σαν να είναι δική μας, ώστε να λειτουργεί όπως ακριβώς θα θέλατε.

Επισκευές Iphone Άμεσα

  • Γνήσια ανταλλακτικά για την επισκευή της συσκευής σας
  • Εγγύηση χρόνου ζωής για iPhone Καλά καταρτισμένοι και επαγγελματίες τεχνικοί
  • Οι συσκευές θα σφραγιστούν πλήρως από τη σκόνη και την υγρασία
  • Γρήγορος και γρήγορος χρόνος επισκευής
  • Οι τιμές των υπηρεσιών μας είναι ανταγωνιστικές

Είδη Επισκευής Iphone

Επισκευή/Αντικατάσταση οθόνης iPhone

Για να διασφαλίσουμε εξαιρετική εξυπηρέτηση για τους πελάτες μας, χρησιμοποιούμε γνήσια ανταλλακτικά Apple για την επισκευή ή την αντικατάσταση της κατεστραμμένης οθόνης του iPhone σας.

Προβλήματα wifi με το iPhone σας;

Οι τεχνικοί μας μπορούν να διορθώσουν προβλήματα Wi-Fi στο iphone.

Άμεση Επισκευή

Η επικοινωνία έχει σημασία και το iPhone της Apple παραμένει η κορυφαία επιλογή στα smartphone. Το iPhone παρέχει σχεδίαση και τεχνολογία αιχμής ό,τι είναι πρακτικό και εξαιρετικά εφαρμόσιμο για τη σύγχρονη ζωή και επικοινωνία.

Τα iphone μας περιέχουν τη ζωή μας από τις τραπεζικές εργασίες μέχρι όλες τις επαφές μας και ένα κατεστραμμένο ή χαλασμένο τηλέφωνο προκαλεί ταλαιπωρία και προβλήματα. Στη PC Supports καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι για εσάς το iPhone σας. Σας εξασφαλίζουμε ότι η επισκευή iphone πραγματοποιείται γρήγορα και επαγγελματικά από την ομάδα καταρτισμένων τεχνικών μας.

Πραγματοποιούμε γρήγορες ενδελεχείς επισκευές για να ελαχιστοποιήσουμε την αναστάτωση στη ζωή σας που προκαλείται από ένα κατεστραμμένο κινητό Iphone.

Όποια και αν είναι τα προβλήματα επισκευής iphone σας, έχουμε την εμπειρία και την τεχνογνωσία για να επισκευάσουμε το iPhone σας. Για ποιοτικές επισκευές iphone, μπορείτε να βασιστείτε στους ειδικούς επαγγελματίες μας.

Τα ατυχήματα συμβαίνουν ανά πάσα στιγμή και η PC Supports έχει την τεχνογνωσία να αντικαταστήσει κατεστραμμένες οθόνες iphone.

Επισκευάζουμε ή αντικαθιστούμε ραγισμένες, κατεστραμμένες οθόνες iphone. Η κατεστραμμένη οθόνη του iPhone είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που βλέπουμε και επιδιορθώνουμε τακτικά.

Για γρήγορη και επαγγελματική επισκευή, φέρτε το iPhone σας στο Κέντρο Επισκευής της PC Supports. Καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι για εσάς το iPhone σας.

επισκευη iphone αθηνα

Βλάβη υγρού/νερού iPhone

Μην ενεργοποιείτε τη συσκευή σας εάν έχει εκτεθεί σε νερό ή υγρά. Οι πλακέτες στο εσωτερικό του iPhone σας θα μπορούσαν να καταστραφούν περαιτέρω εάν ενεργοποιήσετε τη συσκευή σας. Μια ενδελεχής επισκευή ζημιάς από νερό στο iPhone μπορεί να διαρκέσει από 1 έως 3 ημέρες από τους ειδικούς μας ανάλογα την περίπτωση.

Επισκευή θύρας φόρτισης iPhone

Μπορούμε να επισκευάσουμε τη θύρα φόρτισης του iPhone σας γρήγορα και εύκολα. Με την πάροδο του χρόνου, οι θύρες φόρτισης του iPhone φθείρονται και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε πρόβλημα φόρτισης του iPhone σας. Μπορεί επίσης να έχετε πρόβλημα με το μικρόφωνο. Είναι δυνατό επίσης να επιδιορθωθεί εύκολα.

Επισκευή κάμερας iPhone

Η PC Supports μπορεί να αντικαταστήσει την μπροστινή και την πίσω κάμερα iphone με γνήσια ανταλλακτικά Apple. Συνήθως μπορούμε να αναλάβουμε επισκευές γρήγορα για να ελαχιστοποιήσουμε την ταλαιπωρία σας. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, συνεπώς μετά την διάγνωση του προβλήματος παραθέτουμε λύσεις.