Γιατί να επισκευάσεις το iPod σου; 

Τα iPod είναι ένα από τα πιο χρήσιμα εργαλεία στην ζωή ενός ανθρώπου, είτε είναι για απλή χρήση ή και ακόμα για δουλειά. Στην περίπτωση όμως όπου το αγαπημένο σου iPod για κάποιον λόγο χάλασε τότε θα θες να επισκευαστεί άμεσα. Στην PC SUPPORTS το πετυχαίνουμε αυτό γρήγορα και αποτελεσματικά, από μια απλή αλλαγή μπαταρίας μέχρι και μια επισκευή πάνω στην μητρική της ίδιας της συσκευής. Οι εξιδεικευμένοι τεχνικοί μας σάς προσφέρουν άμεσα και οικονομικά οποιαδήποτε  λύση στο κάθε σας πρόβλημα. Οι υπηρεσίες μας στις επισκευές των iPod χαρακτηρίζονται από την άμεση επαγγελματική εξυπηρέτηση αλλά και τις πιο ανταγωνιστικές τιμές στην αγορά, μπορείτε να φέρετε το iPod σας στο εργαστήριο της PC SUPPORTS ή μπορείτε να μας το στείλετε μέσω της υπηρεσίας courier που διαθέτουμε (ΕΛΤΑ courier) με δική μας χρέωση σε όλη την Ελλάδα. 

Επισκευή Ipod στην Αθήνα

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ IPOD ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Η PC Supports είναι γνωστή για τις εξαιρετικές υπηρεσίες επισκευής συσκευών Ipod. Εάν χρειάζεστε υπηρεσίες επισκευής ipod στην Αθήνα, ήρθατε στους ειδικούς. 

Η Apple κυκλοφόρησε μια σειρά από γενιές iPod, κάθε μοντέλο καλύτερο από τους προκατόχους, με καινοτόμες προδιαγραφές. Εάν είστε ο θαυμαστής του iOS, έχετε έρθει στη σωστή πλατφόρμα. Το iPod είναι μια φορητή συσκευή, παρόμοια με το τηλέφωνο, υποστηρίζει γονικό έλεγχο και μπορεί να αναβαθμιστεί.

Το iPod κυκλοφόρησε ως MP3 player το 2001, αλλά το iPod classic, το iPod touch, το iPod nano και το iPod shuffle προσφέρουν πολλά περισσότερα από αυτό.  Προσφέρουμε υπηρεσίες επισκευής για όλες τις συσκευές Apple και ipod και τα μοντέλα τους.

Εάν αντιμετωπίζετε οποιοδήποτε πρόβλημα με το iPod σας, όπως σπασμένη οθόνη, ζημιά στο νερό, προβλήματα μπαταρίας ή οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα λογισμικού, αφήστε τη συσκευή σας στο εργαστήριο μας για επισκευή.

Καλέστε μας για να επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες μας.

Η PC Supports προσφέρει δωρεάν παραλαβή και παράδοση σε πολλές περιοχές της Αθήνας. Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες.

Service και Αναβάθμιση Ipod

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΟΘΟΝΗΣ IPOD ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΘΟΝΗΣ IPOD ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Η σπασμένη οθόνη του iPod δεν είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να ανησυχείτε. Οι τεχνικοί της PC Supports έχουν μια λύση για κάθε πρόβλημα. Εάν το iPod σας χτυπήσει σε σκληρή επιφάνεια, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι μια σπασμένη οθόνη iPod. Εάν βρίσκεστε σε αυτήν την κατάσταση, επικοινωνήστε μαζί μας.

Προσφέρουμε αντικατάσταση οθόνης αυθημερόν για προϊόντα Apple. Το iPod είναι φιλικό προς τον προϋπολογισμό σε σύγκριση με το iPhone, αλλά διαθέτει εντυπωσιακά χαρακτηριστικά.

αλλαγη μπαταριας ipod αθηνα

PC SUPPORTS

Ipod

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ IPOD ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Η PC Supports προσφέρει αντικατάσταση μπαταρίας iPod και επισκευή μπαταρίας σε προσιτή τιμή. Εάν η μπαταρία του iPod εξαντλείται γρήγορα, φέρτε το στο κατάστημα επισκευών της εταιρείας μας για δωρεάν διαγνωστικό έλεγχο.

Οι πιστοποιημένοι τεχνικοί μας θα βρουν τον λόγο πίσω από την αποστράγγιση της μπαταρίας και θα την αντικαταστήσουν εάν χρειαστεί. Χρησιμοποιούμε γνήσιες και κορυφαίας κατηγορίας μπαταρίες με εγγύηση.

Μπορείτε να έχετε υπηρεσία αντικατάστασης μπαταριών για όλα τα μοντέλα και τις σειρές iPod.

αντικατασταση σπασμενης οθονης ipod
επισκευες ipod σε βλαβες απο νερο

ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΒΛΑΒΗΣ IPOD ΑΠΟ ΝΕΡΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Εάν το iPod σας έχει υποστεί ζημιά από νερό, επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες επισκευής που προσφέρουμε κατά την προτίμησή σας.

Μπορείτε είτε να αφήσετε το iPod σας στο κατάστημα επισκευής μας στην Αθήνα, να παραλάβουμε δωρεάν για εσάς ή να στείλετε τη συσκευή σας σε εμάς. Η ομάδα μας από ειδικούς πληροφορικής, μηχανικούς και τεχνικούς συνεργάζεται για να σας προσφέρει μια ποιοτική επισκευή. Δεν χρειαζόμαστε πολύ χρόνο για την επισκευή εάν η βλάβη είναι μικρή.

 Καλέστε μας σήμερα για να επωφεληθείτε από τις υπηρεσίες επισκευής για το iPod σας.