Επισκευή Laptop

Τιμή χωρίς ΦΠΑ 20 €

Τιμή με ΦΠΑ 25 €

Χρόνος Επισκευής
1-3 ημέρες

Εγγύηση επισκευής Ερώτηση

Αναβάθμιση SSD

Αν το αγαπημενο σας laptop σας εχει φτασει στο αμην  και σκεφτεστε να το αντικαταστησετε επειδή κολλάει, σκεφτείτε πρώτα μία αναβάθμιση σκληρού δίσκου SSD. Aν το laptop σας χρησιμοποιεί σκληρό δίσκο HDD ή έναν παλαιότερης τεχνολογίας SSD, ίσως ηρθε η ωρα για μία αναβάθμιση. Καθε χρονο οι δίσκοι SSD γίνονται γρηγορότεροι και η αντικατάστασή του δεν εχει μεγαλο κοστος. Δεν θα πάρει πολύ χρόνο για να αντικατασταθει  και θα σας  προσφέρει τεράστια βελτίωση στην ταχύτητα του laptop σας. 

Η αναβάθμιση σκληρού δίσκου σε ssd θα σας δωσει μεγαλύτερη ταχύτητα

Οι ταχύτητες εγγραφής σε έναν δίσκο SSD μπορούν να φτάσουν έως και τα 3.200 MB / s, ενώ οι απλοί σκληροί δίσκοι φτάνουν το μέγιστο στα 160-250 MB / s. Για τους περισσότερους χρηστες, οι ταχύτητες ανάγνωσης / εγγραφής τους ειναι κατι αγνωστο και δεν χρειαζεται να το γνωριζουν κιολας, αλλά αν κάνετε βαριά επεξεργασία βίντεο ή σύνθεση μουσικής, ένας σκληρός δίσκος ενδέχεται να μην είναι σε θέση να καλύψει τις ανάγκες σας. Σε αυτή την περίπτωση η αναβάθμιση σκληρού δίσκου σε SSD είναι μονόδρομος.

Οι δίσκοι SSD ζεσταίνονται δυσκολότερα

Οι σκληροι δισκοι SSD λογο οτι  δεν υπάρχουν μηχαμικα  μέρη δεν ανεβαζουν υψηλες θερμοκρασιες οπως οι σκληροι δισκοι HDD.ένας δίσκος SSD  Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν εργάζεστε σε πολλά προγράμματα ταυτόχρονα ή αν ζείτε κάπου που έχει υψηλότερη από τη συνηθισμένη θερμοκρασία το καλοκαίρι. Μια μονάδα ssd είναι λιγότερο πιθανό να υπερθερμανθεί .

Οι μονάδες SSD καταναλώνουν λιγότερη ενέργεια

Ένας σκληρός δίσκος απαιτεί πολύ αρκετή ενέργεια για να λειτουργήσει. Αντιθέτως, ένας SSD δίσκος αντλεί λιγότερη ενέργεια κάτι που θα σας εξοικονομήσει αρκετά χρήματα. Επίσης οι δίσκοι SSD είναι πιο φιλικοί προς το περιβάλλον.

Η υπηρεσία αυτή συμπεριλαμβάνει:

  • Πλήρη έλεγχο ΠΡΙΝ από την επισκευή, για να εντοπίσουμε αν έχει κάποιο άλλο πρόβλημα.
  • Αφαίρεση του παλιου  ανταλλακτικού και αντικατάσταση με καινούργιο.
  • Πλήρης έλεγχος μετα το τελος της αντικαταστασης , για επιβεβαίωση πως όλα δουλεύουν σωστά πριν σας το επιστρέψουμε.

Τι περιλαμβάνεται στο κόστος της επισκευής:

το κόστος περιλαμβάνει  την εγκατάσταση του νέου δίσκου ssd στο laptop. Δεν συμπεριλαμβάνεται την αγορα του νεου σκληρού δίσκου, τον οποίο θα πρέπει να μας προμηθεύσεις ή να αγοράσεις ξεχωριστά.

Χρειάζεσαι αυτή την υπηρεσία εάν:

  • Αν το laptop ειναι πολυ αργο
  • Θελεις να κανεις αναβαθμιση 
  • θέλεις να εγκαταστήσεις SSD δίσκο

 

 

Υποστήριξη μέσω Email

Απαντάμε συνήθως εντός 24 ωρών
info@pcsupports.gr

Εξυπηρέτηση πελατών

Μίλησε με την εξυπηρέτηση πελατών
+30 211 800 1702

Live Chat

Μίλησε τώρα στο chat με έναν τεχνικό
Ξεκίνα την συνομιλία