Επισκευή Laptop

Τιμή χωρίς ΦΠΑ 8,06 €

Τιμή με ΦΠΑ 10,00 €

Χρόνος Επισκευής
Εντός ημέρας

Εγγύηση επισκευής
-

Αναβάθμιση Μνήμης Ram σε Laptop:

     Aν είναι το laptop σας πολύ αργό και χρησιμοποιείς πολλαπλά προγράμματα, αν Θέλεις να προσθέσεις μερικά χρονιά ζωής στο laptop σου εύκολα και ανέξοδα, τότε ήρθε η ώρα να κάνεις μια μικρή αναβάθμιση μνήμης στο laptop σας. Τα καινούργια προγράμματα είναι σχεδιασμένα για πιο νέα laptop που κατασκευάζονται με περισσότερη μνήμη ενώ παλαιότερα laptop συνήθως δεν έχουν εγκατεστημένη αρκετή μνήμη  για να τρέξουν νέα  προγράμματα αποτελεσματικά. Μπορούμε να κάνουμε αναβάθμιση  στην μνήμη RAM του laptop σας, δίνοντας του την ικανότητα να είναι γενικά  πιο γρήγορο να τρέξει τα τελευταία προγράμματα.

   Χρόνος επισκευής:

     Μπορούμε να γίνει αναβάθμιση μνήμης στην  RAM στο laptop σας μέσα σε περίπου 20 λεπτά.

   Τι περιλαμβάνει αυτή η υπηρεσία:

     Στο κόστος περιλαμβάνεται η εγκατάσταση ή αντικατάσταση μνήμης RAM στο laptop σας. Δεν συμπεριλαμβάνεται το κόστος αγοράς των μνήμων.

    Χρειάζεστε αυτή την υπηρεσία εάν:

  • Αν θέλεις να επεκτείνεις τη μνήμη RAM του laptop σας
  • Αν δεν δουλεύουν τα τσιπάκια μνήμης RAM
Η RAM (Μνήμη τυχαίας πρόσβασης), διατηρεί τα δεδομένα σας για ενεργές εφαρμογές και δεν αυξάνει την ταχύτητα του συστήματός σας. Στην πραγματικότητα, η RAM σάς βοηθά να εκτελείτε εφαρμογές στον φορητό υπολογιστή σας απρόσκοπτα, επειδή κάθε εφαρμογή που ανοίγετε καταλαμβάνει συγκεκριμένο χώρο στη μνήμη RAM ανάλογα με την εφαρμογή που εκτελείτε. 

Σε γενικές γραμμές, η RAM παρέχει γρήγορη πρόσβαση ανάγνωσης και εγγραφής στις συσκευές αποθήκευσης του υπολογιστή σας. Αλλά η RAM δεν χρησιμοποιείται για την απευθείας αποθήκευση διαφόρων δεδομένων, επειδή είναι ασταθής. Σημαίνει ότι τα δεδομένα θα διατηρηθούν στη μνήμη RAM για όσο διάστημα ο υπολογιστής είναι ενεργοποιημένος, αλλά οι αποθηκευμένες πληροφορίες θα χαθούν όταν ο υπολογιστής απενεργοποιηθεί. Το αυξημένο μέγεθος RAM σάς επιτρέπει να μετακινείστε μεταξύ των εφαρμογών που εκτελούνται πιο γρήγορα. 

Έχεις πρόβλημα με τον Laptop σου;

Συμπληρώστε την φόρμα και σύντομα ένας εκπρόσωπος από την τεχνική ομάδα θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας​

αναβαθμιση μνημης ram laptop

Αναβάθμιση μνήμης Ram σε όλα τα Laptop

Στη PC Supports, προσφέρουμε υπηρεσίες αναβάθμισης μνήμης Ram laptop για συστήματα που βασίζονται σε Apple Mac και Windows. Η αναβάθμιση της μνήμης είναι συχνά απαραίτητη για υπολογιστές με αργή απόδοση και όταν:

  • Γίνεται χρήση πολλών προγραμμάτων ταυτόχρονα
  • Συστήματα που σταδιακά επιβραδύνουν κατά την εκκίνηση ή με την πάροδο του χρόνου
  • Ο εσωτερικός σκληρός δίσκος καταλαμβάνει πολύ χώρο.

Στις περισσότερες περιπτώσεις, η αργή απόδοση του laptop μπορεί να μην οφείλεται πάντα σε ζητήματα σκληρού δίσκου ή λειτουργικού συστήματος, αλλά αντίθετα, στην έλλειψη επαρκούς μνήμης RAM της λογικής πλακέτας στο Mac σας ή στην περιορισμένη μνήμη μητρικής πλακέτας των Windows.

Γιατί να αναβαθμίσετε τη μνήμη Ram του laptop σας; 

Η αναβάθμιση της μνήμης του laptop μπορεί να ενισχύσει την απόδοση του συστήματος Apple Mac ή Windows, έτσι ώστε τα δεδομένα να υποβάλλονται σε επεξεργασία πιο γρήγορα και να ενισχύσει την παραγωγικότητά σας.

Όταν είναι απαραίτητο να χειριστείτε μεγάλα μεγέθη αρχείων ή να εκτελέσετε περίπλοκες λειτουργίες, η αναβάθμιση μνήμης Ram μπορεί να είναι η γρήγορη επιλογή για να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την υπάρχουσα συσκευή σας και να ενισχύσετε την απόδοση του συστήματος.

Υποστήριξη μέσω Email

Απαντάμε συνήθως εντός 24 ωρών
info@pcsupports.gr

Εξυπηρέτηση πελατών

Μίλησε με την εξυπηρέτηση πελατών
+30 211 800 1702

Live Chat

Μίλησε τώρα στο chat με έναν τεχνικό
Ξεκίνα την συνομιλία