Επισκευή Laptop

Τιμή χωρίς ΦΠΑ 54,83 €

Τιμή με ΦΠΑ 68,00 €

Χρόνος Επισκευής
Εντός ημέρας

Εγγύηση επισκευής
3 μήνες

Επισκευή σε Βύσμα τροφοδοσίας Laptop ΑΘήνα

     Μια  από τα καθημερνές βλάβες που αντιμετωπίζουμε σε laptop είναι χαλασμένη ή σπασμένη υποδοχή φόρτισης ρεύματος. Το βύσμα τροφοδοσίας είναι πολύ ευαίσθητο ώστε να σπάσει με ένα απότομο τράβηγμα του καλωδίου, εάν δεν είσαι πολύ προσεκτικός. Συνήθως οι εταιρίες που ελέγχουν τέτοιου είδους βλάβες θα σου πουν ότι εφόσον το laptop εμφανίζει αυτό το πρόβλημα, χρειάζεται να αντικατάσταση της μητρικής πλακέτας με πολύ υψηλό κόστος , και οι περισσότεροι αναγκάζονται να αγοράσουν ένα καινούργιο laptop. Στην PC SUPPORTS μπορούμε να επισκευάσουμε το βύσμα υποδοχής φόρτισης  του laptop σας, δίνοντας σου την πιο οικονομική λύση στο πρόβλημα σου.

   Χρόνος ολοκλήρωσης: 

     Αν μας το φέρετε στο εργαστήριο μας η αντικατάσταση του βύσματος τροφοδοσίας γίνετε σε λίγη ώρα όπου θα ενημερωθείτε. Εάν δεν σας βολεύει να έρθετε στο εργαστήριο μας, μπορείτε να μας στείλετε τη συσκευή σας μέσω των ΕΛΤΑ courier. Ένας τεχνικός μας θα την επισκευάσει άμεσα και θα σας επιστραφεί την ίδια μέρα που την παραλάβαμε. 

 

   Χρειάζεστε αυτή την επισκευή εάν:

  • το laptop σας δεν φορτίζει 
  • έχει σπάσει το βύσμα τροφοδοσίας
  • η φόρτιση σταματάει ξαφνικά

 

    Η υπηρεσία αυτή συμπεριλαμβάνει: 

  • Πλήρες έλεγχο ΠΡΙΝ και μετά την επισκευή, για να εντοπίσουμε αν το laptop έχει κάποιο άλλο πρόβλημα. 
  • Αφαίρεση  του χαλασμένου ανταλλακτικού από το laptop και αντικατάσταση με καινούργιο. 
  • Πλήρης έλεγχος του laptop ΜΕΤΑ την επισκευή, για επιβεβαίωση πως όλα δουλεύουν σωστά πριν σας το επιστρέψουμε. 

Αλλαγή βύσματος τροφοδοσίας σε Laptop

Η υποδοχή η αλλιώς βύσμα τροφοδοσίας είναι ένα εξάρτημα υλικού σε φορητούς υπολογιστές Laptop, το οποίο συνδέεται απευθείας με το σύστημα τροφοδοσίας του υλικού.

Το βύσμα τροφοδοσίας είναι ένα εξάρτημα υλικού σε φορητούς υπολογιστές, το οποίο συνδέεται απευθείας με το σύστημα τροφοδοσίας του υλικού. Κάθε φορά που συνδέετε το βύσμα DC στην υποδοχή τροφοδοσίας, η μπαταρία σας αρχίζει να φορτίζεται. Ένα ελαττωματικό βύσμα ή υποδοχή ρεύματος μπορεί να προκαλέσει πολλά προβλήματα, ειδικά εάν εργάζεστε σε κάποιο άμεσο έργο.

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορούν να κάνουν μια λειτουργική υποδοχή τροφοδοσίας ελαττωματική. Μόλις καταλάβετε ότι το βύσμα τροφοδοσίας σας δεν λειτουργεί πλέον, αρχίζουν τα προβλήματα. 

Η PC Supports κάνει κάθε είδους εργασία επισκευής Laptop, συμπεριλαμβανομένης της παροχής υπηρεσίας επισκευής βύσματος τροφοδοσίας ή ρεύματος.

Η υποδοχή αυτή είναι πάντα το πρωταρχικό μέλημα πολλών παρόχων υπηρεσιών επισκευής, καθώς η αποσύνδεση ενός ελαττωματικού και η εγκατάσταση μιας νέας υποδοχής συνεχούς ρεύματος φαίνεται να είναι μια πολύ μικρή αλλά χρονοβόρα εργασία.

Θα ήταν πολύ μπερδεμένο για πολλούς χρήστες laptop μόλις καταλάβουν ότι το μηχάνημα δεν φορτίζει. Μπορεί να είναι το πρόβλημα με το βύσμα τροφοδοσίας, το τροφοδοτικό ή την υποδοχή συνεχούς ρεύματος.

Ποτέ δεν θα ξέρετε πού βρίσκεται το πρόβλημα στην πραγματικότητα. Γι’ αυτό, συνιστάται ιδιαίτερα να συμβουλευτείτε την PC Supports. Χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες δοκιμής και αντικατάστασης της υποδοχή βύσματος τροφοδοσίας φορητού υπολογιστή, θα ηρεμήσετε καθώς το έχουν αναλάβει οι ειδικοί.

Επισκευή βύσματος Laptop άμεσα

Στη PC Supports, ελέγχουμε σχεδόν όλα τα ζητήματα που σχετίζονται με την υποδοχή τροφοδοσίας DC του φορητού υπολογιστή σας. Είναι άκρως επιτακτικό να δοκιμάσετε όλα τα άλλα ζητήματα που σχετίζονται με την προβληματική περιοχή του Laptop σας, συμπεριλαμβανομένου του σκληρού δίσκου. Γι’ αυτό, πραγματοποιούμε  μια γενική δοκιμή αρχικά για να ελέγξουμε ή να μάθουμε για τα πιθανά σφάλματα ή ζητήματα στο μηχάνημά σας.

αλλαγη βυσματος τροφοδοσιας αθηνα λαπτοπ
επιδιορθωση υποδοχης τροφοδοσιας σε λαπτοπ

Έμπειροι τεχνικοί για κάθε διαφορετικό μοντέλο

Αφού πραγματοποιήσουμε κάθε σχετικό τεστ, εστιάζουμε στο κύριο ζήτημα και προσπαθούμε να το επιλύσουμε εξαρχής.

Εάν σχετίζεται με το τροφοδοτικό ή το βύσμα τροφοδοσίας συνεχούς ρεύματος, προσπαθούμε πάντα να το επισκευάζουμε με υποδοχή dc αντί να πηγαίνουμε για το ανταλλακτικό αντικατάστασης του φορητού υπολογιστή DC. Ωστόσο, εάν γνωρίζουμε ότι η εγκατεστημένη υποδοχή τροφοδοσίας δεν πρόκειται να λειτουργήσει, τότε αναζητούμε τη λύση αντικατάστασης για να λειτουργήσει το μηχάνημά σας.

Τις περισσότερες φορές, οι πελάτες μας, ζητούν τη δοκιμή και τον σωστό έλεγχο του μετασχηματιστή εναλλασσόμενου ρεύματος. Είναι καθήκον μας να δοκιμάσουμε όλο το σχετικό μέρος και να μην σας απογοητεύσουμε σε κανένα σημείο.

Σε περίπτωση που εντοπίσετε το συγκεκριμένο πρόβλημα καλέστε μας άμεσα, καθώς οι απότομες εναλλαγές και διακοπές του ρεύματος μπορούν να οδηγήσουν σε μεγάλες και ανεπανόρθωτες βλάβες.

Έχεις πρόβλημα με τον Laptop σου;

Συμπληρώστε την φόρμα και σύντομα ένας εκπρόσωπος από την τεχνική ομάδα θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας​

Υποστήριξη μέσω Email

Απαντάμε συνήθως εντός 24 ωρών
info@pcsupports.gr

Εξυπηρέτηση πελατών

Μίλησε με την εξυπηρέτηση πελατών
+30 211 800 1702

Live Chat

Μίλησε τώρα στο chat με έναν τεχνικό
Ξεκίνα την συνομιλία