Επισκευή Laptop

Τιμή χωρίς ΦΠΑ -

Τιμή με ΦΠΑ -

Χρόνος Επισκευής
Εντός ημέρας

Εγγύηση επισκευής
-

Διάγνωση βλάβης σε αργό Laptop:

     Αν έχεις παρατηρήσει ότι είναι αργό το laptop σας, αν δεν λειτουργεί όπως παλιά, αν καθυστερεί κατά την εκκίνηση, αν νιώθεις ότι κάτι δεν πάει καλά στην λειτουργιά του  αλλά δεν ξέρεις τι είναι, μπορείτε να μας φέρετε τo laptop σας στην PC SUPPORTS για τεχνικό έλεγχο. Ώστε να εντοπίσουμε τι πρόβλημα έχει και να σας ενημερώσουμε για το κόστος επισκευής της. Η διάγνωση βλάβης laptop είναι μια διαδικασία που χρίζει επαγγελματικής προσέγγισης ειδικά όταν πρόκεται για hardware.

 

   Χρόνος διάγνωσης:

     Ο χρόνος που χρειαζόμαστε για να κάνουμε τεχνικό έλεγχο του laptop σας κυμαίνεται από μερικές ώρες έως και 1-3 ημέρες αναλόγως το πρόβλημα που έχει και το φόρτο εργασίας.

  Κόστος διάγνωσης:

     Σε κάθε περίπτωση εφόσον βρούμε την βλάβη σας ενημερώνουμε για το κόστος προτού προχωρήσουμε σε οποιαδήποτε επισκευή, στην PC SUPPORTS σε καμιά περίπτωση  δεν χρεώνουμε το κόστος του τεχνικού ελέγχου. Αν το laptop δεν επισκευάζεται ή εσύ δε θέλεις να προχωρήσουμε σε επισκευή και πάλι δεν υπάρχει καμιά χρέωση.

 

   Χρειάζεστε αυτή την υπηρεσία εάν:

     Το laptop σου έχει κάποιο πρόβλημα και θέλεις να μάθεις τι έχει και πόσο κοστίζει για να επισκευαστεί.

Έχεις πρόβλημα με τον Laptop σου;

Συμπληρώστε την φόρμα και σύντομα ένας εκπρόσωπος από την τεχνική ομάδα θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας​

Τι να κάνετε όταν ένα Laptop λειτουργεί αργά!

Οι φορητοί υπολογιστές μπορούν να επιβραδύνουν για διάφορους λόγους. Αλλά προτού πάτε να αγοράσετε ένα νέο σύστημα, δοκιμάστε αυτά τα απλά βήματα για να επιταχύνετε τον φορητό υπολογιστή σας. Στη PC Supports παρέχουμε δωρεάν παραλαβή, παράδοση στην Αθήνα και κάνουμε το αργό laptop σας σαν καινούριο!

Γιατί πρέπει να κάνετε Restart στο Laptop

Το να αφήνετε το laptop σας ανοιχτό είναι βολικό, αλλά χρησιμοποιεί πολλούς πόρους μνήμης. Η επανεκκίνηση του υπολογιστή σας ή η τακτική απενεργοποίησή του κλείνει τα προγράμματα που έχετε ξεχάσει και τα οποία εκτελούνται στο παρασκήνιο. Η επανεκκίνηση διαγράφει επίσης την κρυφή μνήμη και ενεργοποιεί ενημερώσεις και ενημερώσεις κώδικα που απαιτούν επανεκκίνηση. Είναι μια απλή διαδικασία η οποία αν δεν λειτουργήσει το πρόβλημα χρίζει διάγνωσης από ειδικό τεχνικό. 

βελτιωση σε αργο λαπτοπ αθηνα
βελτιωση ταχυτητας λαπτοπ αθηνα

Πάρα πολλές ανοιχτές εφαρμογές και καρτέλες

Ακόμη και όταν δεν αλληλεπιδράτε απευθείας μαζί τους, οι ανοιχτές εφαρμογές και οι καρτέλες του προγράμματος περιήγησης χρησιμοποιούν πολύτιμους πόρους RAM.

Χωρίς αρκετή διαθέσιμη μνήμη, ο φορητός υπολογιστής σας επιβραδύνει καθώς μεταφέρει πληροφορίες από τη μονάδα αποθήκευσης στη μνήμη RAM, αντί να διατηρεί τις πληροφορίες στη μνήμη.

Για να ελευθερώσετε κάποια μνήμη RAM, κλείστε τις καρτέλες του προγράμματος περιήγησης ιστού όταν τελειώσετε με αυτές. Ρυθμίστε ξανά τα προγράμματα που φορτώνουν αυτόματα κατά την εκκίνηση, εάν δεν τα χρειάζεστε κατά την πρώτη ενεργοποίηση του υπολογιστή σας.

Φυσικά δεν είναι όλα τόσο απλά. Σε περίπτωση που δεν βρίσκετε αποτελεσματική λύση ή είστε αρχάριος επικοινωνήστε μαζί μας.

Ξεπερασμένο λειτουργικό σύστημα

Η ενεργή ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος δεν σας προσφέρει μόνο τις πιο πρόσφατες δυνατότητες. Περιλαμβάνει επίσης γενικά βελτιώσεις απόδοσης. Αυτό μπορεί να αυξήσει την ταχύτητα με την οποία λειτουργεί το laptop σας, αλλά αυτές οι βελτιώσεις μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν πρόσθετους πόρους συστήματος.

Εάν το laptop σας διαθέτει μονάδα σκληρού δίσκου

Ορισμένοι φορητοί υπολογιστές εξακολουθούν να έρχονται με εγκατεστημένο σκληρό δίσκο (HDD), παρόλο που υπάρχουν πρόσθετα πλεονεκτήματα από την ύπαρξη ενός SSD. Εάν οτο Laptop σας διαθέτει σκληρό δίσκο, υπάρχουν ορισμένα στοιχεία που μπορούν να επιβραδύνουν την απόδοση. 

Δεν υπάρχει αρκετός χώρος στον σκληρό δίσκο

Ένας τρόπος για να επιταχύνετε τον φορητό υπολογιστή σας είναι να ελευθερώσετε χώρο στη μονάδα σας αφαιρώντας προγράμματα και αρχεία που δεν χρησιμοποιείτε ή δεν χρειάζεστε πλέον.

Εάν έχετε καταργήσει εφαρμογές και προγράμματα αλλά ο δίσκος εξακολουθεί να έχει λιγότερο από το 20% του διαθέσιμου χώρου του, ίσως θελήσετε να σκεφτείτε να αναβαθμίσετε τη μονάδα σκληρού δίσκου σε μονάδα με περισσότερη μνήμη ή σε μονάδα στερεάς κατάστασης.

Ο σκληρός δίσκος είναι κατεστραμμένος ή κατακερματισμένος

Ένας κατεστραμμένος ή κατακερματισμένος σκληρός δίσκος θα κάνει έναν φορητό υπολογιστή να λειτουργεί αργά.

Οι σκληροί δίσκοι μπορεί να καταστραφούν από διάφορες πηγές, συμπεριλαμβανομένων των σκληρών ή κρύων τερματισμών (πατώντας το κουμπί λειτουργίας ενώ ο υπολογιστής λειτουργεί).

Χρήση μονάδας σκληρού δίσκου

 Οι σκληροί δίσκοι χρησιμοποιούν περιστρεφόμενες πλάκες και μαγνητικές κεφαλές για την ανάγνωση των αποθηκευμένων δεδομένων. Καθώς προσθέτετε περισσότερα δεδομένα στη μονάδα δίσκου σας, ο μηχανισμός της μονάδας πρέπει να εργάζεται σκληρότερα για να βρει τις ακριβείς πληροφορίες που θέλετε, γεγονός που επιβραδύνει την ανάκτηση δεδομένων.

Τα πολλά μικρά κινούμενα μέρη σε έναν σκληρό δίσκο μπορεί να αποτύχουν ή να καθυστερήσουν την απόδοση. 

αργος σκληρος δισκος σε λαπτοπ

Ωστόσο, οι μονάδες στερεάς κατάστασης (SSD) χρησιμοποιούν μνήμη flash για την αποθήκευση δεδομένων. εξαλείφοντας τα κινούμενα μέρη και μειώνοντας το χρόνο πρόσβασης στα δεδομένα.

Οι SSD είναι γενικά ικανοί να εκτελούν καθημερινές εργασίες έξι φορές πιο γρήγορα από τους σκληρούς δίσκους.

Οι μονάδες στερεάς κατάστασης είναι επίσης πιο ενεργειακά αποδοτικές και ανθεκτικές από τους σκληρούς δίσκους.

Εάν πιστεύετε ότι ο υπολογιστής σας είναι πολύ αργός, μπορείτε να κοιτάξετε να κάνετε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας πιο συχνά, να κλείνετε εφαρμογές και καρτέλες του προγράμματος περιήγησης που δεν χρησιμοποιούνται και να κοιτάξετε τον σκληρό σας δίσκο για να δείτε εάν είναι κατεστραμμένος, κατακερματισμένος ή απλώς χρειάζεται αναβάθμιση ή αντικατάσταση.

Η προσθήκη περισσότερης μνήμης RAM και η ενημέρωση του λειτουργικού σας συστήματος είναι επίσης στοιχεία που πρέπει να λάβετε υπόψη. Είμαστε δίπλα σας σε ότι χρειαστείτε για την βελτίωση ταχύτητας του laptop σας.

Υποστήριξη μέσω Email

Απαντάμε συνήθως εντός 24 ωρών
info@pcsupports.gr

Εξυπηρέτηση πελατών

Μίλησε με την εξυπηρέτηση πελατών
+30 211 800 1702

Live Chat

Μίλησε τώρα στο chat με έναν τεχνικό
Ξεκίνα την συνομιλία