Επισκευή Laptop

Τιμή χωρίς ΦΠΑ 25,80 €

Τιμή με ΦΠΑ 32,00 €

Χρόνος Επισκευής
Εντός ημέρας

Εγγύηση επισκευής

-

Εγκατάσταση Windows σε Laptop: 

     Η εγκατάσταση των Windows στο laptop σας όπως και η εγκατάσταση  προγραμμάτων οδήγησης (Drivers) δεν είναι μια εύκολη υπόθεση. Αν εγκαταστήσετε λανθασμένα προγράμματα πολλές λειτουργίες ενδέχεται να μην λειτουργούν σωστά ή και καθόλου (πχ. ο ήχος, τα γραφικά, η κάμερα, τα usb).

Στην PC SUPPORTS  εξασφαλίζουμε  πως θα έχετε τα τελευταία  και ενημερωμένα προγράμματα οδήγησης (drivers)  του laptop σας. Επιπλέον κάνουμε και εγκατάσταση όλων των προγραμμάτων για τα οποία έχεις άδεια και εφόσον το επιθυμείς, μπορούμε να μεταφέρουμε τα αρχεία σου από την παλιά εγκατάσταση στην καινούργια.

Τα Windows είναι τόσο συνηθισμένα, που πολλοί από εμάς δεν συνειδητοποιούμε ότι διαθέτουν ειδικά χαρακτηριστικά που ενισχύουν την ταχύτητα του υπολογιστή σας, μεταδίδουν πολυμέσα σε πολλές συσκευές, μοιράζονται περιεχόμενο με την οικογένειά σας και προσαρμόζονται για να το κάνετε δικό σας. Τα Windows έχουν προχωρήσει πολύ τα τελευταία 30 χρόνια και ο αριθμός των εύχρηστων κόλπων μπορεί να σας εκπλήξει.

Δεν κάνουμε απλά εγκατάσταση Windows. αλλά πραγματοποιούμε βελτιστοποίηση στο σύστημα σας ώστε να τρέχει όσο πιο γρήγορα μπορεί να πετύχει ο επεξεργαστής και η μνήμη. Διασφαλίζουμε την μέγιστη δυνατή ανταπόκριση!

   Χρόνος ολοκλήρωσης: 

     Αν μας το φέρετε στο εργαστήριο μας η εγκατάσταση των Windows γίνετε σε λίγη ώρα όπου θα ενημερωθείτε. Εάν δεν σας βολεύει να έρθετε στο εργαστήριο μας, μπορείτε να μας στείλετε τη συσκευή σας μέσω των ΕΛΤΑ courier. Ένας τεχνικός μας θα την επισκευάσει άμεσα και θα σας επιστραφεί την ίδια μέρα που την παραλάβαμε. 

   Κόστος υπηρεσίας εγκατάστασης Windows:

     Το κόστος της υπηρεσίας συμπεριλαμβάνει την εγκατάσταση των Windows, των προγραμμάτων οδήγησης, δωρεάν λογισμικού και λογισμικού για το οποίο έχεις άδεια. Δεν συμπεριλαμβάνεται το κόστος της άδειας χρήσης των Windows. Εάν επιθυμείς και την αντιγραφή των αρχείων σου από την παλιά στην νέα εγκατάσταση το επιπλέον κόστος είναι 15,00€ +ΦΠΑ.

Έχεις πρόβλημα με τον Laptop σου;

Συμπληρώστε την φόρμα και σύντομα ένας εκπρόσωπος από την τεχνική ομάδα θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας​

Εγκατάσταση Windows 10 και 11στην Αθήνα

Το μενού έναρξης είναι κλασικό των Windows. Είναι εύκολα προσβάσιμο μέσω του στυλιζαρισμένου εικονιδίου των Windows στη γωνία της οθόνης σας. Κάντε κλικ σε αυτό και θα λάβετε μια διάταξη των προγραμμάτων που χρησιμοποιείτε πιο συχνά, πρόσβαση σε επιλογές τροφοδοσίας και συντομεύσεις για την εξερεύνηση αρχείων και τις ρυθμίσεις του υπολογιστή σας.

Αλλάξτε την εμφάνιση του μενού έναρξης όταν κάνετε δεξί κλικ στο εικονίδιο. Εάν χρησιμοποιείτε οθόνη αφής, απλώς αγγίξτε το εικονίδιο στα Windows, κρατήστε το πατημένο για ένα δευτερόλεπτο και, στη συνέχεια, αφήστε το.

Εναλλακτικά, χρησιμοποιήστε μια συντόμευση πληκτρολογίου πατώντας το πλήκτρο Windows.

Κάνοντας δεξί κλικ στο εικονίδιο “Έναρξη” εμφανίζεται ένα γρήγορο και καθαρό μενού. Η πρόσβαση σε προγράμματα εξακολουθεί να υπάρχει, αλλά σας δίνει επίσης πολλά περισσότερα, όπως τη Διαχείριση Εργασιών, τον Πίνακα Ελέγχου, τη Διαχείριση Συσκευών, ακόμη και την αξιόπιστη Γραμμή εντολών.

Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό το σύνθετο μενού πατώντας το πλήκτρο Windows + X.

Η σημασία της σωστής εγκατάστασης των Windows 10 και 11

Θυμάστε την εκκαθάριση του δίσκου; Ήταν ένας τρόπος να κάνετε τον υπολογιστή σας να λειτουργεί πιο γρήγορα όταν οι υπολογιστές είχαν λιγότερη RAM από ό,τι σήμερα. Η Εκκαθάριση δίσκου έπεσε στο περιθώριο για τους περισσότερους από εμάς, καθώς τα laptop έχουν γίνει πιο εξελιγμένα.

Το Disk Cleanup είναι ένας απλός τρόπος για να διαγράψετε αρχεία και να διασφαλίσετε ότι ο Κάδος Ανακύκλωσης έχει εκκαθαριστεί.

Στα Windows 10, πληκτρολογήστε “εκκαθάριση δίσκου” στη γραμμή εργασιών σας όπου λέει “Πληκτρολογήστε εδώ για αναζήτηση” >> Κάντε κλικ στην εφαρμογή Εκκαθάριση δίσκου >> Τοποθετήστε ένα σημάδι επιλογής δίπλα σε κάθε φάκελο που θέλετε να διαγράψετε, όπως προσωρινά αρχεία. Αν είστε αρχάριος χρήστης μην κάνετε καμία ενέργεια. Εξασφαλίστε με σιγουριά ότι θα γίνουν όλα όπως θα τα θέλατε. Επικοινωνήστε μαζί μας, παρέχουμε δωρεάν παραλαβή παράδοση στην Αθήνα!

εγκατασταση windows 10

Αφαίρεση κακόβουλου λογισμικού

Είναι πιο σημαντικό από ποτέ να έχουμε μια πολυεπίπεδη προσέγγιση για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο. Το Windows Defender είναι ένα εργαλείο ασφαλείας που μπορεί να ρυθμιστεί για να αποκλείει επιθέσεις κακόβουλου λογισμικού σε πραγματικό χρόνο ή μπορείτε να εκτελέσετε σάρωση όταν το χρειάζεστε.

Για να βεβαιωθείτε ότι είναι ενεργοποιημένο, πληκτρολογήστε “Windows Defender” στη γραμμή εργασιών σας >> Επιλέξτε την εφαρμογή Windows Defender >> Βεβαιωθείτε ότι η προστασία σε πραγματικό χρόνο είναι ενεργοποιημένη.

Σε κάθε περίπτωση η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία. Εξασφαλίστε ότι οι πιθανότητες να δεχθεί ιό το laptop σας είναι λίγες και εκμεταλλευτείτε την υπηρεσία που προσφέρουμε στην Αθήνα αλλά και όλη την Ελλάδα σε εγκατάσταση Antivirus σε Laptop.

Ανοίξτε τη γραμμή εργασιών γρήγορα

Τα Windows 10 έφεραν μαζί τους μια σειρά από νέες και βολικές συντομεύσεις πληκτρολογίου. Ρίξτε μια ματιά στη γραμμή εργασιών στο κάτω μέρος της οθόνης σας, όπου έχετε παρατεταγμένα εικονίδια προγραμμάτων, πιθανότατα να περιλαμβάνουν το πρόγραμμα περιήγησής σας στον ιστό και την εξερεύνηση αρχείων των Windows, μεταξύ άλλων.

Μπορείτε να ανοίξετε αυτά τα προγράμματα πατώντας το πλήκτρο Windows και τον αριθμό που αντιστοιχεί στη θέση του εικονιδίου στη γραμμή.

Ας πούμε, από αριστερά προς τα δεξιά, έχετε το εικονίδιο του φακέλου File Explorer, το πολύχρωμο στρογγυλό εικονίδιο του προγράμματος περιήγησης Chrome και το μπλε “e” για το πρόγραμμα περιήγησης Edge της Microsoft. Κρατήστε πατημένο το πλήκτρο των Windows και πατήστε “2” και το Chrome θα ανοίξει αμέσως για εσάς.

Υποστήριξη μέσω Email

Απαντάμε συνήθως εντός 24 ωρών
info@pcsupports.gr

Εξυπηρέτηση πελατών

Μίλησε με την εξυπηρέτηση πελατών
+30 211 800 1702

Live Chat

Μίλησε τώρα στο chat με έναν τεχνικό
Ξεκίνα την συνομιλία