Επισκευή Laptop

Τιμή χωρίς ΦΠΑ 20 €

Τιμή με ΦΠΑ 25 €

Χρόνος Επισκευής
1-3 ημέρες

Εγγύηση επισκευής Ερώτηση

Εγκατάσταση Windows 

Η εγκατάσταση των Windows στο laptop σας οπως και η εγκατατσαση  προγραμματων οδηγησης (Drivers) δεν ειναι μια ευκολη υποθεση. Αν εγκαταταστησεις λάθος προγραμμα οδηγησης  μερικές λειτουργίες μπορεί να μην λειτουργουν σωστά ή και καθόλου (πχ.ο ηχος,τα γραφικα,η καμερα,τα usb)  Στην PCSUPPORTS  εξασφαλιζουμε  πως θα έχετε τα τελευταια  και ενημερωμενα προγραμματα οδηγησης (drivers)  του  laptop σας. Επιπλέον κάνουμε και εγκατάσταση όλων των προγραμμάτων για τα οποία έχεις άδεια και εφόσον το επιθυμείς, μπορούμε να μεταφέρουμε τα αρχεία σου από την παλιά εγκατάσταση στην καινούργια.

Χρόνος επισκευής: 

Μπορούμε να κάνουμε εγκατάσταση των Windows μέσα σε λίγες ώρες. Εάν χρειαστεί και μεταφορά αρχείων, αυτό μπορεί να διαρκέσει έως και  ημέρες αναλόγως τον όγκο των αρχείων.

Κόστος υπηρεσίας εγκατάστασης Windows:

Το κόστος της υπηρεσίας συμπεριλαμβάνει την εγκατάσταση των Windows, των προγραμματων οδηγησης, δωρεάν λογισμικού και λογισμικού για το οποίο έχεις άδεια. Δεν συμπεριλαμβάνεται το κόστος της άδειας χρήσης των Windows. Εάν επιθυμείς και την αντιγραφη των αρχείων σου από την παλιά στην νέα εγκατάσταση το επιπλέον κόστος είναι 15,00€ +ΦΠΑ.

Υποστήριξη μέσω Email

Απαντάμε συνήθως εντός 24 ωρών
info@pcsupports.gr

Εξυπηρέτηση πελατών

Μίλησε με την εξυπηρέτηση πελατών
+30 211 800 1702

Live Chat

Μίλησε τώρα στο chat με έναν τεχνικό
Ξεκίνα την συνομιλία