Επισκευή Laptop

Τιμή χωρίς ΦΠΑ 45,16 €

Τιμή με ΦΠΑ 56,00 €

Χρόνος Επισκευής
1-2 ημέρες

Εγγύηση επισκευής
-

Επισκευή Θύρας USΒ:

     Αν δεν λειτουργούν οι θύρες USB στο laptop σας, ή όταν συνδέεται μια συσκευή μέσω USB δεν την αναγνωρίζει το laptop σας μην πανικοβάλλεστε  στην PC SUPPORTS μπορούμε να την αντικαταστήσουμε επαγγελματικά και να επαναφέρουμε το laptop σας όπως ήταν καινούριο.

   Χρόνος επισκευής:

     Η αντικατάσταση  της θύρας USB στο laptop σας  είναι μια δύσκολη  επισκευή γιατί επεμβαίνουμε στην μητρική πλακέτα  και μπορεί να χρειαστεί από 1-3 ημέρες εώς να  ολοκληρωθεί.

   Τι περιλαμβάνει η επισκευή θύρας USB:

     Το κόστος επισκευής περιλαμβάνει την αφαίρεση και την συγκόλληση της θύρας USB . Στην PC SUPPORTS σε καμία περίπτωση δεν θα σας χρεώσουμε κάποιο ποσό  για το ανταλλακτικό  αν δεν ενημερωθείτε πρώτα. Αυτή είναι η αρχή μας, πρώτα σας ενημερώνουμε για το κόστος που τις περισσότερες φορές αναφέρετε στο site μας  και εφόσον λάβουμε την έγκρισή σας προχωράμε στην επισκευή. 

   Χρειάζεστε αυτή την επισκευή εάν:

  • Οι θύρες USB δεν λειτουργούν
  • όταν συνδέεις συσκευές μέσω USB δεν τις αναγνωρίζει το laptop
ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Έχεις πρόβλημα με τον Laptop σου;

Συμπληρώστε την φόρμα και σύντομα ένας εκπρόσωπος από την τεχνική ομάδα θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας​

επισκευη laptop θυρας usb

Επισκευή και αντικατάσταση θύρας USB σε όλα τα μοντέλα Laptop

Έχει συμβεί ποτέ να συνδέσετε μια μονάδα USB στο laptop σας μια μέρα και να λειτουργεί καλά, αλλά την επόμενη μέρα να μην την βλέπει; Ωστόσο όταν τοποθετείτε την ίδια μονάδα flash σε διαφορετική θύρα του υπολογιστή σας ή σε κάποιον άλλο υπολογιστή, λειτουργεί κανονικά.

Το πρόβλημα σε τέτοιες περιπτώσεις μπορεί να είναι η θύρα USB στο laptop και όχι η μονάδα flash! Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να εκτελέσετε μόνοι σας την αντιμετώπιση προβλημάτων στη θύρα και να την επισκευάσετε.

Μπορείτε να ενημερώσετε το λειτουργικό σύστημα των Windows στην πιο πρόσφατη έκδοση και να ελέγξετε αν επιδιορθώθηκε η θύρα.

Εάν όχι, μπορείτε να ενημερώσετε τα προγράμματα οδήγησης USB ώστε να αναγνωρίζει εύκολα όλες τις συσκευές. Σε περίπτωση που υπάρχει οποιαδήποτε φυσική ζημιά στη θύρα USB, θα χρειαστεί να το φέρετε σε εμάς για να πραγματοποιήσουμε φυσική επισκευή. Εάν έχετε νέο laptop που είναι υπό εγγύηση, ο κατασκευαστής του φορητού υπολογιστή σας θα διορθώσει το πρόβλημα για εσάς χωρίς πρόσθετες χρεώσεις.

Στη PC Supports αναλαμβάνουμε επισκευές και αντικαταστάσεις θύρας USB laptop. Γνωρίζατε ότι ακόμα κι αν το laptop σας έχει σπασμένη θύρα usb, μπορεί να επιδιορθωθεί; Αυτό είναι ένα πραγματικό κοινό πρόβλημα. Ευτυχώς κάνουμε επισκευές θύρας USB λάπτοπ σε όλη την Αθήνα.

Αυτός ο μικρός λευκός, μαύρος ή μπλε πλαστικός οδηγός που βρίσκεται μέσα στη θύρα USB είναι εκεί για να καθοδηγήσει τη συσκευή USB στη θέση του, διασφαλίζοντας επίσης ότι οι τέσσερις ακίδες δεν αγγίζουν η μία την άλλη ή τη μεταλλική θήκη γύρω από τη θύρα USB.

Μερικές φορές, εάν η συσκευή USB, το βύσμα κ.λπ. χτυπήσει ή λυγίσει πολύ, μπορεί να σπάσει αυτό το πλαστικό κλιπ. Τώρα έχετε μια σπασμένη θύρα USB και συχνά το επόμενο πράγμα που συνδέεται στη θύρα USB θα λυγίσει γρήγορα όλες αυτές τις ακίδες.

Υποστήριξη μέσω Email

Απαντάμε συνήθως εντός 24 ωρών
info@pcsupports.gr

Εξυπηρέτηση πελατών

Μίλησε με την εξυπηρέτηση πελατών
+30 211 800 1702

Live Chat

Μίλησε τώρα στο chat με έναν τεχνικό
Ξεκίνα την συνομιλία