Επισκευή Laptop

Τιμή χωρίς ΦΠΑ 19,35 €

Τιμή με ΦΠΑ 24,00 €

Χρόνος Επισκευής
Εντός ημέρας

Εγγύηση επισκευής

1 έτος

Αλλαγή, Επισκευή, Αντικατάσταση πληκτρολογίου Laptop:

      Εάν το πληκτρολόγιο του laptop σας δεν λειτουργεί πλέον ή ο εσωτερικός φωτισμός έχει χαλάσει μπορείτε να μας καλέσετε ώστε να σας ενημερώσουμε για τις τιμές πληκτρολογίων, θα μας βοηθούσε πολύ για την γρήγορη εξυπηρέτηση σας να γνωρίζατε το μοντέλο του laptop. Η τιμή που αναφέρεται σε αυτήν την υπηρεσία είναι καθαρά το κόστος της υπηρεσίας και μόνο το ανταλλακτικό έχει διαφορετική τιμή και θα ενημερωθείτε ξεχωριστά για την τιμή του ανταλλακτικού και την τιμή της υπηρεσίας που αναγράφεται. Η επισκευή ή αντικατάσταση πληκτρολογίου laptop είναι η ειδικότητα μας.

   Χρόνος ολοκλήρωσης: 

     Αν μας το φέρετε στο εργαστήριο μας η αντικατάσταση πληκτρολογίου γίνετε σε λίγη ώρα όπου θα ενημερωθείτε. Εάν δεν σας βολεύει να έρθετε στο εργαστήριο μας, μπορείτε να μας στείλετε τη συσκευή σας μέσω των ΕΛΤΑ courier. Ένας τεχνικός μας θα την επισκευάσει άμεσα και θα σας επιστραφεί την ίδια μέρα που την παραλάβαμε. 

     Κόστος υπηρεσίας:

     Η υπηρεσία περιλαμβάνει το κόστος αντικατάστασης του πληκτρολογίου laptop και όχι την τελική τιμή του προϊόντος (η τελική τιμή διαφέρει ανάλογα με το μοντέλο του laptop).

    Η υπηρεσία αυτή συμπεριλαμβάνει: 

  • Πλήρες έλεγχο ΠΡΙΝ και μετά την επισκευή, για να εντοπίσουμε αν το laptop έχει κάποιο άλλο πρόβλημα. 
  • Αφαίρεση  του χαλασμένου ανταλλακτικού από το laptop και αντικατάσταση με καινούργιο. 
  • Πλήρης έλεγχος του laptop ΜΕΤΑ την επισκευή, για επιβεβαίωση πως όλα δουλεύουν σωστά πριν σας το επιστρέψουμε. 

Έχεις πρόβλημα με τον Laptop σου;

Συμπληρώστε την φόρμα και σύντομα ένας εκπρόσωπος από την τεχνική ομάδα θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας​

επισκευη αλλαγη αντικατασταη πλητρολογοιου λαπτοπ αθηνα

Επισκευή σε πληκτρολόγιο laptop Αθήνα

Το κατεστραμμένο πληκτρολόγιο του laptop και τα μη λειτουργικά πλήκτρα μπορεί να προκαλέσουν απογοήτευση στους χρήστες και δεν είναι πάντα δυνατό να έχετε ένα εξωτερικό πληκτρολόγιο άμεσα διαθέσιμο ως προσωρινή λύση.

Τι κάνετε λοιπόν σε αυτές τις απροσδόκητες καταστάσεις;

Λάβετε εξειδικευμένες υπηρεσίες αντικατάστασης πληκτρολογίου για σφάλματα φορητού υπολογιστή Windows και Apple Mac. Είτε έχει σπάσει το πληκτρολόγιο, είτε έχει ζημιά σε υγρό ή λείπουν τα πλήκτρα του, είμαστε σε θέση να σας βοηθήσουμε.

Η υπηρεσία αντικατάστασης και αλλαγής πληκτρολογίου laptop καλύπτει ένα ευρύ φάσμα Brands Windows και Apple, με υπηρεσίες που στοχεύουν να κρατούν τους πελάτες μας ευχαριστημένους.

Πώς λειτουργεί η υπηρεσία αντικατάστασης πληκτρολογίου;

Μόλις μάθουμε το μοντέλο του σειριακού αριθμού του φορητού υπολογιστή Windows ή Mac, μπορούμε να αρχίσουμε να εξερευνούμε τις επιλογές κόστους και τη διαθεσιμότητα ανταλλακτικών για να θέσουμε ξανά σε λειτουργία το σύστημά σας σωστά.

Οι υπηρεσίες επισκευής πληκτρολογίου λάπτοπ είναι διαθέσιμες για οικιακούς και επαγγελματίες χρήστες, ειδικά όσους εργάζονται εξ αποστάσεως κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου

Είτε έχετε συσκευή με διαρροή υγρού, προβληματικά πλήκτρα ή σπασμένο πληκτρολόγιο, τότε ήρθε η ώρα να έρθετε σε επαφή με την PC Supports!

Υποστήριξη μέσω Email

Απαντάμε συνήθως εντός 24 ωρών
[email protected]

Εξυπηρέτηση πελατών

Μίλησε με την εξυπηρέτηση πελατών
+30 211 800 1702

Live Chat

Μίλησε τώρα στο chat με έναν τεχνικό
Ξεκίνα την συνομιλία