Επισκευή Laptop

Τιμή χωρίς ΦΠΑ 19,35 €

Τιμή με ΦΠΑ 24,00 €

Χρόνος Επισκευής
Εντός ημέρας

Εγγύηση επισκευής

1 έτος

Αλλαγή, Επισκευή, Αντικατάσταση πληκτρολογίου Laptop:

      Εάν το πληκτρολόγιο του laptop σας δεν λειτουργεί πλέον ή ο εσωτερικός φωτισμός έχει χαλάσει μπορείτε να μας καλέσετε ώστε να σας ενημερώσουμε για τις τιμές πληκτρολογίων, θα μας βοηθούσε πολύ για την γρήγορη εξυπηρέτηση σας να γνωρίζατε το μοντέλο του laptop. Η τιμή που αναφέρεται σε αυτήν την υπηρεσία είναι καθαρά το κόστος της υπηρεσίας και μόνο το ανταλλακτικό έχει διαφορετική τιμή και θα ενημερωθείτε ξεχωριστά για την τιμή του ανταλλακτικού και την τιμή της υπηρεσίας που αναγράφεται. Η επισκευή ή αντικατάσταση πληκτρολογίου laptop είναι η ειδικότητα μας.

   Χρόνος ολοκλήρωσης: 

     Αν μας το φέρετε στο εργαστήριο μας η αντικατάσταση πληκτρολογίου γίνετε σε λίγη ώρα όπου θα ενημερωθείτε. Εάν δεν σας βολεύει να έρθετε στο εργαστήριο μας, μπορείτε να μας στείλετε τη συσκευή σας μέσω των ΕΛΤΑ courier. Ένας τεχνικός μας θα την επισκευάσει άμεσα και θα σας επιστραφεί την ίδια μέρα που την παραλάβαμε. 

     Κόστος υπηρεσίας:

     Η υπηρεσία περιλαμβάνει το κόστος αντικατάστασης του πληκτρολογίου laptop και όχι την τελική τιμή του προϊόντος (η τελική τιμή διαφέρει ανάλογα με το μοντέλο του laptop).

    Η υπηρεσία αυτή συμπεριλαμβάνει: 

  • Πλήρες έλεγχο ΠΡΙΝ και μετά την επισκευή, για να εντοπίσουμε αν το laptop έχει κάποιο άλλο πρόβλημα. 
  • Αφαίρεση  του χαλασμένου ανταλλακτικού από το laptop και αντικατάσταση με καινούργιο. 
  • Πλήρης έλεγχος του laptop ΜΕΤΑ την επισκευή, για επιβεβαίωση πως όλα δουλεύουν σωστά πριν σας το επιστρέψουμε. 

Εάν το πληκτρολόγιο του laptop δεν λειτουργεί σωστά, χρειάζεται σίγουρα επισκευή:

  • Πρώτον, πρέπει να ξέρετε τι πρέπει να αναζητήσετε. Αν ένα πλήκτρο έχει κολλήσει και δεν ανταποκρίνεται όταν το πατάτε, αυτό σημαίνει ότι μπορεί να υπάρχει βρωμιά και σκόνη που εμποδίζουν την κίνησή του στο εσωτερικό του φορητού υπολογιστή. Δοκιμάστε πρώτα να καθαρίσετε το πλήκτρο με μια μπατονέτα βουτηγμένη σε οινόπνευμα ή νερό και, στη συνέχεια, ελέγξτε αν εξακολουθεί να λειτουργεί πιέζοντας ή χτυπώντας το ελαφρά με το δάχτυλό σας ή άλλο μικρό αντικείμενο μέχρι να ανταποκριθεί ξανά σωστά.

  • Δεύτερον, θα πρέπει να ξέρετε πώς να ελέγξετε το πληκτρολόγιο κοιτάζοντας το κάτω μέρος του λάπτοπ σας και βλέποντας πού κάθε πλήκτρο συνδέεται απευθείας με το αντίστοιχο εξάρτημα στο εσωτερικό του υπολογιστή σας μέσω καλωδίων που είναι κολλημένα απευθείας πάνω τους (αν υπάρχουν). Αν μία από αυτές τις συνδέσεις φαίνεται χαλαρή με την πάροδο του χρόνου λόγω της υπερβολικής χρήσης κατά τη διάρκεια των περιόδων πληκτρολόγησης – ή αν κάποιος έχει ρίξει κάτι στο πληκτρολόγιό σας πρόσφατα.

  • Τότε οι πιθανότητες είναι καλές ότι αυτό θα προκαλέσει προβλήματα αργότερα στη συνέχεια- η επιδιόρθωση αυτού του ζητήματος απαιτεί την επανακόλληση αυτών των σπασμένων συνδέσεων, ώστε να μην βραχυκυκλώνουν πλέον όταν πιέζονται ξανά μεταξύ τους υπό την πίεση της βαριάς πίεσης πληκτρολόγησης που ασκείται από τα δάχτυλα που χτυπούν τα πλήκτρα επανειλημμένα κατά τη διάρκεια μεγάλων χρονικών περιόδων”.

Η επισκευή πληκτρολογίου laptop είναι για εμάς καθημερινότητα. Επικοινωνήστε μαζί μας.

Έχεις πρόβλημα με τον Laptop σου;

Συμπληρώστε την φόρμα και σύντομα ένας εκπρόσωπος από την τεχνική ομάδα θα έρθει σε επικοινωνία μαζί σας​

επισκευη αλλαγη αντικατασταη πλητρολογοιου λαπτοπ αθηνα

Επισκευή σε πληκτρολόγιο laptop Αθήνα

Το κατεστραμμένο πληκτρολόγιο του laptop και τα μη λειτουργικά πλήκτρα μπορεί να προκαλέσουν απογοήτευση στους χρήστες και δεν είναι πάντα δυνατό να έχετε ένα εξωτερικό πληκτρολόγιο άμεσα διαθέσιμο ως προσωρινή λύση.

Τι κάνετε λοιπόν σε αυτές τις απροσδόκητες καταστάσεις;

Λάβετε εξειδικευμένες υπηρεσίες αντικατάστασης πληκτρολογίου για σφάλματα φορητού υπολογιστή Windows και Apple Mac. Είτε έχει σπάσει το πληκτρολόγιο, είτε έχει ζημιά σε υγρό ή λείπουν τα πλήκτρα του, είμαστε σε θέση να σας βοηθήσουμε.

Η υπηρεσία αντικατάστασης και αλλαγής πληκτρολογίου laptop καλύπτει ένα ευρύ φάσμα Brands Windows και Apple, με υπηρεσίες που στοχεύουν να κρατούν τους πελάτες μας ευχαριστημένους.

Πώς λειτουργεί η υπηρεσία αντικατάστασης πληκτρολογίου;

Μόλις μάθουμε το μοντέλο του σειριακού αριθμού του φορητού υπολογιστή Windows ή Mac, μπορούμε να αρχίσουμε να εξερευνούμε τις επιλογές κόστους και τη διαθεσιμότητα ανταλλακτικών για να θέσουμε ξανά σε λειτουργία το σύστημά σας σωστά.

Οι υπηρεσίες επισκευής πληκτρολογίου λάπτοπ είναι διαθέσιμες για οικιακούς και επαγγελματίες χρήστες, ειδικά όσους εργάζονται εξ αποστάσεως κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου

Είτε έχετε συσκευή με διαρροή υγρού, προβληματικά πλήκτρα ή σπασμένο πληκτρολόγιο, τότε ήρθε η ώρα να έρθετε σε επαφή με την PC Supports!

Υποστήριξη μέσω Email

Απαντάμε συνήθως εντός 24 ωρών
info@pcsupports.gr

Εξυπηρέτηση πελατών

Μίλησε με την εξυπηρέτηση πελατών
+30 211 800 1702

Live Chat

Μίλησε τώρα στο chat με έναν τεχνικό
Ξεκίνα την συνομιλία